Sebastian Vettel
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Čovjek u punom smislu te riječi.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Radi čovjek što pripovjeda i to bez medijske pompe, društvenih mreža i PR mašine iza njega.
Vjerojatno zadnji Gentlemen u F1.
Čovjeka "legacy" ne zanima, ali će se s vremenom sam od sebe stvoriti kada se umirovi, već se i stvara.
Vjerojatno zadnji Gentlemen u F1.
Čovjeka "legacy" ne zanima, ali će se s vremenom sam od sebe stvoriti kada se umirovi, već se i stvara.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/f1troll_/status/1418123009806712836
Čini mi se da je od ovog prošlo i više...
Dok se neki dan nisam mogao načuditi da će krajem godine biti 5 godina od Rosbergove titule
Dok se neki dan nisam mogao načuditi da će krajem godine biti 5 godina od Rosbergove titule

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Dosao frajer na prosidbu
Kako me nervirao u Red Bullu tako me sad svakim danom sve vise osvaja. Humanizirali su ga silni porazi. Ali nema gorcine u njemu.

Kako me nervirao u Red Bullu tako me sad svakim danom sve vise osvaja. Humanizirali su ga silni porazi. Ali nema gorcine u njemu.

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Humanizirali? Gledali ste Seba drugim očima prije, pa kasnite jedno 10 godina. Seb je oduvijek takav, samo radi društvenih mreža sve više stvari izlazi na vidjelo, a i on je sam aktivniji oko nekih stvari.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- _bataziv_0809
- Formula 1
To je moj dojam. Doduse silni uspjesi i rusenje rekorda su mu u nekoj siroj perspektivi ipak dosli malo prerano. Tj. bio je premlad i nedovoljno zreo, pa posljedicno i vrlo nesimpatican sa svojim dernjanjem i oholosti.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Explorer je napisao/la: 30.07.2021., 22:33 Humanizirali? Gledali ste Seba drugim očima prije, pa kasnite jedno 10 godina. Seb je oduvijek takav, samo radi društvenih mreža sve više stvari izlazi na vidjelo, a i on je sam aktivniji oko nekih stvari.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Lik je doslovno uvijek isti bio, samo su ga demonizirali Britanski i Španjolski mediji kojima se nije sviđao iz već poznatih razloga. Povijesnih i u tom trenutku._bataziv_0809 je napisao/la: 30.07.2021., 22:12 Dosao frajer na prosidbu![]()
Samo što čovjek nema nikakav PR, marketing ni društvene mreže iza sebe pa nisi mogao vidjeti to, a sada se sve vidi u svakom trenutku.
Doduše, odlučio je malo više izaći izvan svoje komfor zone zadnje dvije godine i gurati ono u što se zalaže na malo široj razini (opet bez PR-a, glumatanja i pretjerivanja u patetici)
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
Mozda on jeste uvijek bio takav, ali ja to nisam vidio. A to nije moja krivica nego njegova.
U Red Bullu sam vidio samo oholog klinca koji me iritirao vristanjem na TR.

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Oprosti, meni je ovo jadno... To onda govori o tebi._bataziv_0809 je napisao/la: 31.07.2021., 12:20 Mozda on jeste uvijek bio takav, ali ja to nisam vidio. A to nije moja krivica nego njegova.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Zasto?Explorer je napisao/la: 31.07.2021., 15:14Oprosti, meni je ovo jadno... To onda govori o tebi._bataziv_0809 je napisao/la: 31.07.2021., 12:20 Mozda on jeste uvijek bio takav, ali ja to nisam vidio. A to nije moja krivica nego njegova.
To za mene nije moj problem nego je problem Vettelovog PR-a. Ja nisam informisan. Mozda Vettel jeste takav, ali ja to ne znam.
Ne mozes ocekivati od mene da idem na njegovu web stranicu (jer nema profile na socijalnim mrezama) i trazim informacije gdje ko sta. To je upravo ono sto zelim da kazem. Postoji razlog zasto sam ja neinformisan o Vettelu. U dobu kada smo svi pretrpani informacijama samo ce oni kojima je zaista stalo do necega doci do tih informacija. I to je problem. Ne samo Vettela nego generalno. U svemu.

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
Mi smo neinformisani o vettelu jer on tako želi i u principu tako bi trebalo da bude. Mene su učili da kad pomognem nekom to radim jer treba pomoći a ne zbog koristi. Meni se sve ovo što radi Hamilton gadi jer je toliko providno i pr ispeglano. Ja iskreno nikad ne bih kleknuo zbog BLM ne zato što sam rasista boze me sačuvaj već zato što je to sranje. Brt pomozi ljudima a ne seri non stop. Radi i čuti.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Jel ozbiljno? Znam da je Rosberg spominjao da moraju u kvalama doći do pita. Po njemu je ovo bilo sve čisto.
P:S. Da službeno je. Koja glupost.
P:S. Da službeno je. Koja glupost.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 01.08.2021., 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Navodno su mu izvukli samo 0,3l, a treba biti barem litar. Vjerovatno kazna. S obzirom da se radi o Vettelu gotovo sigurno. Sad koja se daje za to, nemam pojma? Ali ove kazne su svakako retardirane. Pogledaj za šta je Kimi (ili Gio) danas dobio 10s stop and go. Jbt, a izbacivanje vozača iz utrke se kažnjava sa pišljivih 10s...