General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Nema teme olimpijske igre pa cu tu. A neda mi se otvarat temu
Uglavnom nemam opce osjecaj da su pocele.
Dali je cesto slucaj da igre pocnu pa nakon par dana tek bude svecano otvorenje?
Malo mi je to retardirano , zato i nemam osjecaj da je poceo.
A najvise mi je nepojmljivo da nema rukometne repke , debelo smo naviknuli da su na igrama.

Uglavnom nemam opce osjecaj da su pocele.
Dali je cesto slucaj da igre pocnu pa nakon par dana tek bude svecano otvorenje?
Malo mi je to retardirano , zato i nemam osjecaj da je poceo.
A najvise mi je nepojmljivo da nema rukometne repke , debelo smo naviknuli da su na igrama.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Pa tako je znalo biti koliko se sjećam, pogotovo nogomet počne par dana prije.F12000 je napisao/la: 23.07.2021., 10:08 Zar su stvarno počele igre, a još nije bilo otvaranje? Kakav je to debilizam![]()
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Znalo je biti i medalja prije ceremonije, kolko se sjecam
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Već duži period neka natjecanja počnu prije samog otvaranja, a bude i podjele medalja, kao što reče @Luke.
Richarlison je već stigao Nijemcima uvalit 3 komada (Brazil dobio 4:2), Meksiko je razvalio Francusku 4:1, a Španija (sa Olmićem, Pedrijem, Asensiom, Oyarzabalom, Torresom, Simonom,....) je igrala 0:0 protiv Egipta.
Richarlison je već stigao Nijemcima uvalit 3 komada (Brazil dobio 4:2), Meksiko je razvalio Francusku 4:1, a Španija (sa Olmićem, Pedrijem, Asensiom, Oyarzabalom, Torresom, Simonom,....) je igrala 0:0 protiv Egipta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Najjači tenisač u povijesti.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Da se malo osvrnemo.
Sinkovići klasicna dominacija u disciplini. Usli debelo u povijest veslanja. A koliko cujem odlucili su opet promjeniti disciplinu i tko zna sta jos od tih "ludaka" ocekivati
.
Upravo Damir Martin uzeo broncu. S obzirom da je zadnjih 500 metara kasnio sekundu i pol za trecim , neznam odakle je nasao toliko snage pa povukao kao zivotinja. Stvarno kapa dolje.
A o tenisu necu niti pricati. Balkanci su totalni gazde tenisa ovdje na Igrama. Muski parovi hrvatsko finale , muski singl Nole vjerojatno , mjesani parovi Nole/Stojanovic mozda uzmu. Znaci gazimo
Sinkovići klasicna dominacija u disciplini. Usli debelo u povijest veslanja. A koliko cujem odlucili su opet promjeniti disciplinu i tko zna sta jos od tih "ludaka" ocekivati

Upravo Damir Martin uzeo broncu. S obzirom da je zadnjih 500 metara kasnio sekundu i pol za trecim , neznam odakle je nasao toliko snage pa povukao kao zivotinja. Stvarno kapa dolje.
A o tenisu necu niti pricati. Balkanci su totalni gazde tenisa ovdje na Igrama. Muski parovi hrvatsko finale , muski singl Nole vjerojatno , mjesani parovi Nole/Stojanovic mozda uzmu. Znaci gazimo

-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Kakav mec Zverev-Ðoković
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Zverev