Evo zasto nije pozvan sudac da pogleda situaciju
Pa bili su metar ispred zivog zidaMr.Spaceguy je napisao/la: 08.07.2021., 16:51 Čitam da je Danskin gol iz slobodnjaka bio neregularan jer kao kad tri ili četiri igrača formiraju živi zid, protivnički igrači moraju biti barem jedan metar od živog zida do trenutka kada lopta bude u igri.![]()
Ja nisam sudacki strucnjak , ali jucer nakon tekme su brojni sudacku strucnjaci rekli da kontakta jednostavno nije bilo. Ne samo hrvatski , nego i strani su to rekli. Ako oni tako kazu , nemozemo mi reci da je očito bilo kontakta.Multi 21 je napisao/la: 08.07.2021., 16:56 Nije mi jasna toliko strka oko penala. Navija san i ja za Dance, al po meni 50-50. Kontakta je očito bilo, a nemoš bit tako neoprezan u 16-ercu kad znas sta se sve svira u modernom nogometu.
Ne treba mi nitko reći da je bilo kontakta kad imam oči. Ovaj je to osjetio i pljus u ronjenje. 60% današnjih penala idu na tu bazu.AlkY je napisao/la: 08.07.2021., 17:34Ja nisam sudacki strucnjak , ali jucer nakon tekme su brojni sudacku strucnjaci rekli da kontakta jednostavno nije bilo. Ne samo hrvatski , nego i strani su to rekli. Ako oni tako kazu , nemozemo mi reci da je očito bilo kontakta.Multi 21 je napisao/la: 08.07.2021., 16:56 Nije mi jasna toliko strka oko penala. Navija san i ja za Dance, al po meni 50-50. Kontakta je očito bilo, a nemoš bit tako neoprezan u 16-ercu kad znas sta se sve svira u modernom nogometu.
Ovdje je jednostavno rijec o klasicnom simuliranju , koje VAR nije htio ponistiti
Aaa moja greska.Frantic je napisao/la: 08.07.2021., 19:25 @Alky
Nije Kuipers bio u VAR sobi
https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/matc ... o/?iv=true