Ma glavni razlog je što sam tipkao na mobu, a kad tipkam na mobu ima tipfelera.CrashOverride je napisao/la: 19.06.2021., 23:06 @Frantic
Hoce to kad pokusavas neki post malo "ozivit" kojom figuricom...
Zvuči kao jaFrantic je napisao/la:Ma glavni razlog je što sam tipkao na mobu, a kad tipkam na mobu ima tipfelera.CrashOverride je napisao/la: 19.06.2021., 23:06 @Frantic
A pošto sam pomalo 3.14cajzla, to me nervira, pa onda ja to ispravljam (i opet nerijetko, ne ispravim sve).
Eto vidiš, opet ostala greška.Frantic je napisao/la: 19.06.2021., 23:38Ma glavni razlog je što sam tipkao na mobu, a kad tipkam na mobu ima tipfelera.CrashOverride je napisao/la: 19.06.2021., 23:06 @Frantic
A pošto sam pomalo 3.14cajzla, to me nervira, pa onda ja to ispravljam (i opet nerijetko, ne ispravim sve).
Plus smajlići, pa onda to sve na prikaz, pa pročitaj, pa se nešto i promijeni, .... i tako to, uglavnom.![]()
Eventualni edit je nagrada za prrthodno uloženi trud.![]()
Očekivao sam više od Španije, generalno, ne samo večeras.
Tako i treba. Zato i postoje te opcije. Da pregledaš prije nego objaviš. Ili eventualno da edituješ u nekoliko minuta poslije objave. Neki pišu komentare ko da im je mačka skakala po tastaturi.senna66 je napisao/la: 19.06.2021., 23:41Zvuči kao jaFrantic je napisao/la:Ma glavni razlog je što sam tipkao na mobu, a kad tipkam na mobu ima tipfelera.CrashOverride je napisao/la: 19.06.2021., 23:06 @Frantic
Ja mislim da 90 posto postova uređujem odmah nakon što ga pošaljem tako da razumijem.