Brazil osta 100% uz nesto kontroverze, nista novoga za susret sa Kolumbijom..
Dosli do pobjede u 110' minuti

Suca (Nestor Pitana) pogodila lopta.AlkY je napisao/la: 24.06.2021., 09:09 Sta nije u 100. min ?
Nisam gledao tu tekmu , ali neznam sta je razlog 10 min nadokande.
Vjerojatno 8 zamjena , bio 1 pregled VARa , pa ako su imali cooling break , ok kad se sve skupi da.
Vidiš meni je to glupost. Statistički je puno teže pobjedit i dat gol u gostima nego na domaćem terenu i toj je bio dobar način da se to dodatno nagradi. Ovo će sad poticat klubove da još više igraju bunker u gostima.
Nije ti glupost da u uzvratu imaju produzeci u kojima i dalje vrijedi gol u gostima...Kaiser je napisao/la: 24.06.2021., 17:42Vidiš meni je to glupost. Statistički je puno teže pobjedit i dat gol u gostima nego na domaćem terenu i toj je bio dobar način da se to dodatno nagradi. Ovo će sad poticat klubove da još više igraju bunker u gostima.
Slažem se.CrashOverride je napisao/la: 24.06.2021., 20:01Nije ti glupost da u uzvratu imaju produzeci u kojima i dalje vrijedi gol u gostima...Kaiser je napisao/la: 24.06.2021., 17:42Vidiš meni je to glupost. Statistički je puno teže pobjedit i dat gol u gostima nego na domaćem terenu i toj je bio dobar način da se to dodatno nagradi. Ovo će sad poticat klubove da još više igraju bunker u gostima.
Davno je bilo vrijeme da se to smece od pravila izbaci iz jednadzbe...
Davnih dana, mislim u 60-ima, kad je domaći teren imao puno veći utjecaj nego danas..senna66 je napisao/la: 25.06.2021., 10:26 Zna li netko koje je godine uopće to pravilo bilo uvedeno?
Odmah penali i tjt.Mr.Spaceguy je napisao/la: 25.06.2021., 12:35 Slažem se. Ne bih se začudio da za nekoliko godina ukinu i produžetke...
Ja imam dojam da je domacin vise u grcu zbog gola u gostima i bas si mislim da ce ovo otvorit utakmice...f1zd je napisao/la: 25.06.2021., 12:11 Mada mi se ovo ne sviđa baš, utakmice će biti dosadnije sad.. Trebalo je ovo ukinuti za produžetke, ali ne i za normalno dio utakmice.
Produzeci samo u utakmicama gdje se igra jedna tekma... Gdje su dvije, opet ne vidim koliko je to ok i fer...Frantic je napisao/la: 25.06.2021., 12:42Odmah penali i tjt.Mr.Spaceguy je napisao/la: 25.06.2021., 12:35 Slažem se. Ne bih se začudio da za nekoliko godina ukinu i produžetke...![]()