Mr.Spaceguy je napisao/la: 25.06.2021., 12:35
Slažem se. Ne bih se začudio da za nekoliko godina ukinu i produžetke...
Odmah penali i tjt.
Produzeci samo u utakmicama gdje se igra jedna tekma... Gdje su dvije, opet ne vidim koliko je to ok i fer...
Može i tako.
Da, zašto da se igraju produžeci u drugoj utakmici.
Ima nekih nacionalnih kupova po Evropi gdje ne važi pravilo gola u gostima i/ili gdje se u revanšu ne igraju produžeci.
A mislim da je tako dugo vremena (ili oduvijek) u Copa Libertadores.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Volim ja pogledat produzetke a jos vise pogledat penale...
Nije bas fer da jedna ekipa ima jos jednu trecinu tekme vise doma..
Mislim da bi nakon egala odmah trebalo pucat 11erce...Odmorit 10 minuta i idemo...
Ma pravilo gola u gostima je preglupo. Pogotovo što se to pravilo primjenjivalo i u produžecima, koji se mogu igrati samo u drugoj utakmici. Ako si dao isto golova koliko i protivnik onda je neriješeno. Ne može jedan gol biti važniji od drugog, gdje god da si ga dao.
Barem 150 puta sam u zadnjih mjesec dana cuo kako je Mbappe rekao da nece ostati.
Pa Realove stranice su barem jos toliko puta pisale da je Mbappe rijesena stvar , da ide u Real.
Ako hoće doći u Real neka dođe. U suprotnome neka njega u PSGu. Dobar igrač ali ne bih nikada dao ogromne količine novca niti za njega niti za Haalanda.
Brazil uspio prezivit sinoc..
Cile si sam metno gol, losa reakcija u obrani..
Jesus kickboxer.. Lijepo je zaradio crvendaca...
Peru i Paragvaj, tipicno za podneblje..
Lijepo potezi i golovi, glupi potezi, drama pa penali...
Ovo je mislim posljenja i najbolja sansa Messiju da uzme nesto s repkom.
Znam da neki mrzitelji zele da on nikada nista vise u zivotu ne osvoji.
Ali ako se osjecaju malo maknu sa strane , mislim da takve nogometne velicine kao sta je Leo zasluzuju uzeti nesto sa svojom zemljom.
Ako slucajno Argentina uzme , ovi sta manje vole Messija neka se utjese sta je uzeo Copu a ne Svjetsko , ipak je ovo manje bitan trofej
Što se tiče repke, jedino što mu je uvijek nedostajalo je liderstvo. Po svemu ostalom bilo bi šteta da takav igrač ne digne trofej i sa svojom reprezentacijom.
Ja sam oduvijek bio stava, da je problem Messija sa reprezentacijom, taj što nije imao iza leđa Xavija i Iniestu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 07.07.2021., 10:40
Ja sam oduvijek bio stava, da je problem Messija sa reprezentacijom, taj što nije imao iza leđa Xavija i Iniestu.
Potpis.
Evo mu prilike neka dokaže da je zaslužio osvojiti trofej.
Frantic je napisao/la: 07.07.2021., 10:40
Potpis.
Evo mu prilike neka dokaže da je zaslužio osvojiti trofej.
Meni svejedno tko ce uzet... Ne volim ni jedne ni druge ali ako ne uzme sad, protiv ovakvog Brazila
CrashOverride je napisao/la: 08.07.2021., 09:31
Sto se mene tice mogu odmah penali...
Produzeci bas umore, pogotovo ovako kad je tekma u 21... Em dosadno, em kasno...
Ne znam sta bi mi bilo draze, da Engleska ozgubi na penale na Wembleyu ili da se slome pod pritiskom i razmontira ih Italija...
Kad se sjetim finala CL 2008 u Moskvi.
Počelo u 22:45 po našem, završeno nekad između 01:30 i 02:00
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
CrashOverride je napisao/la: 08.07.2021., 09:47
@Frantic
Ja se tog finala ne zelim sjecat
Ja moram da se sjećam.
Po defaultu.
Boga pitaj kad će osvojiti narednu titulu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”