VN Francuske 18.-20. lipnja 2021.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
"There's something not right with this car, man," says Lewis Hamilton, who as you can see below is a couple of tenths shy of his team-mate.''
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Je li vozi neku drugu sasiju @Har Kl

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Pa zamijenili su Ŕasije bottas i Hamilton

- _bataziv_0809
- Formula 1
I volan su mu nesto modifikovali

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Nisam gledao za onboard, ali najavili su da Äe malo modifikovati upravljaÄ oko "magic brake". NeÅ”to Äe privremeno napraviti da izbjegnu sluÄaj iz Baku.
Å to se tiÄe Å”asija, Hamilton i Bottas su zamijenili Å”asije ovog vikenda. Nije mi jasno zaÅ”to je Lujo pristao na to.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Btw, lijepa gesta McLarena u Äast Mansoura Ojjeha:

ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
-
Har Kl
- Formula 1
Ne kao sad. Prije su mijenjali planski i to je raÄeno zbog unapreÄenja. MeÄutim ovaj put je mijenjaju iako se Bottas žalio na svoju Å”asiju u Bakuu, dok je Hamilton bio u igri za pobjedu.
Mogu zamisliti kakvi bi komentari bili da su ih zamijenili nakon Monaka
Mercedes je spremio rezervnu Å”asiju za svaki sluÄaj. Ako ustanove veÄeras da je moraju mijenjati, bit Äe Äist gubitak vremena
- _bataziv_0809
- Formula 1
Ko zna-zna

-
Har Kl
- Formula 1
Kaže Hamilton, da zamjena Ŕasije nije uticala na neŔto slabija vremena i da razlike gotovo i nema.
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... fq2j7.html
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... fq2j7.html
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Pa nije gubitak vremena ako prva violina stvarno osjeca da nesto nije u redu sa bolidom, osim ako nije do njega vec trecu utrku zaredomHar Kl je napisao/la: 18.06.2021., 18:21Ne kao sad. Prije su mijenjali planski i to je raÄeno zbog unapreÄenja. MeÄutim ovaj put je mijenjaju iako se Bottas žalio na svoju Å”asiju u Bakuu, dok je Hamilton bio u igri za pobjedu.
Mogu zamisliti kakvi bi komentari bili da su ih zamijenili nakon Monaka
Mercedes je spremio rezervnu Å”asiju za svaki sluÄaj. Ako ustanove veÄeras da je moraju mijenjati, bit Äe Äist gubitak vremena
-
Har Kl
- Formula 1
Možda ti i ne razumijeÅ” Å”ta znaÄi voziti dva treninga na loÅ”ijoj Å”asiji pa zato ti nije jasno gdje je gubitak vremena?
SreÄom po prvu violinu, Å”asija je OK i daljnja rasprava gubi smisao

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Znaci Å”asija je ok, ali zato ja ne kuzim sto znaci voziti na losijoj Å”asiji !?! Cuj ipak bih rekao da gledam F1 dovoljno dugo da neke stvari razumijem. Ako je Å”asija defektna promjenit ce se i vjerojatno cemo dobiti potvrdu od strane Mercedesa, ako nije onda nece. Ne trebam tvoje nadostavljanje. Preporuka: manje slusati cvilež sa SkyF1 i njihove pretpostavke bez dokaza.Har Kl je napisao/la: 18.06.2021., 19:34 Možda ti i ne razumijeÅ” Å”ta znaÄi voziti dva treninga na loÅ”ijoj Å”asiji pa zato ti nije jasno gdje je gubitak vremena?
-
Har Kl
- Formula 1
PoŔtujem ja tvoje iskustvo i nemam problema da to priznam
. Dobili smo info da je Å”asija OK i sad je lako palamuditi. A Äinjenica je da je mogla i ne biti OK. Bottas je izjavio da je imao problema ... Da se ne uvlaÄimo u tu priÄu ... Mogla je stvarno biti feleriÄna i u tom sluÄaju bi Hamiltonu stavili rezervnu Å”asiju. Izgubio bi dva treninga, Å”to je za mene nepotreban rizik, pogotovo Å”to se jedan bori za WDC a drugi ...
Ispalo je sve OK, ali u trenutku kad sam pisao prvi komentar jedina informacija koju sam imao, je bio onaj video koji sam zalijepio malo iznad.
Nisam sluÅ”ao SKY, Äitao sam vijesti, jer sam bio na poslu, a tebi preporuÄujem da se prebaciÅ” na SKY.it
Nije zdravo, svaki vikend sluŔati iznova i iznova ono Ŕto te nervira
Koliko god poÅ”tovao tvoje iskustvo, toliko su mi smijeÅ”ni komentari da npr. Brundle nema pojma Å”ta priÄa 
Ispalo je sve OK, ali u trenutku kad sam pisao prvi komentar jedina informacija koju sam imao, je bio onaj video koji sam zalijepio malo iznad.
Nisam sluÅ”ao SKY, Äitao sam vijesti, jer sam bio na poslu, a tebi preporuÄujem da se prebaciÅ” na SKY.it
Nije zdravo, svaki vikend sluŔati iznova i iznova ono Ŕto te nervira
-
Har Kl
- Formula 1
Sve petIceman je napisao/la: 18.06.2021., 22:28 Hvala na preporuci, ali jedan Sky mi je sasvim dovoljan u zivotu. Ako mi jedno uho krvari ne treba mi i drugo. Ne znam od kuda je Brundle ispao u cijeloj prici jer ga ja spomenuo nisam
Rekao sam npr...
Nedavno sam Äitao komentar o Brundle (ne od tebe) pa se prisjetio. InaÄe njegovo znanje izuzetno cijenim.