VN Francuske 18.-20. lipnja 2021.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
"There's something not right with this car, man," says Lewis Hamilton, who as you can see below is a couple of tenths shy of his team-mate.''
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
zekohonda je napisao/la: 18.06.2021., 15:33 "There's something not right with this car, man," says Lewis Hamilton, who as you can see below is a couple of tenths shy of his team-mate.''
Taman da zalijepim :)

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Je li vozi neku drugu sasiju @Har Kl
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
_bataziv_0809 je napisao/la: 18.06.2021., 15:50 Je li vozi neku drugu sasiju @Har Kl
Pa zamijenili su Ŕasije bottas i Hamilton :kokice:
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
I volan su mu nesto modifikovali
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 18.06.2021., 16:12 I volan su mu nesto modifikovali
Nisam gledao za onboard, ali najavili su da će malo modifikovati upravljač oko "magic brake". NeÅ”to će privremeno napraviti da izbjegnu slučaj iz Baku.
Što se tiče Ŕasija, Hamilton i Bottas su zamijenili Ŕasije ovog vikenda. Nije mi jasno zaŔto je Lujo pristao na to.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Mjenjaju Å”asije među vozacima svake godine.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Naputci za vozače uoči P3 i kvalifikacija:

slika

slika
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!ˇ

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Btw, lijepa gesta McLarena u čast Mansoura Ojjeha:
slika
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!ˇ

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 18.06.2021., 17:11 Mjenjaju Å”asije među vozacima svake godine.
Ne kao sad. Prije su mijenjali planski i to je rađeno zbog unapređenja. Međutim ovaj put je mijenjaju iako se Bottas žalio na svoju Å”asiju u Bakuu, dok je Hamilton bio u igri za pobjedu.
Mogu zamisliti kakvi bi komentari bili da su ih zamijenili nakon Monaka 😜

Mercedes je spremio rezervnu Å”asiju za svaki slučaj. Ako ustanove večeras da je moraju mijenjati, bit će čist gubitak vremena

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
monkeyseat je napisao/la: 18.06.2021., 18:10 Btw, lijepa gesta McLarena u čast Mansoura Ojjeha:
slika
Ko zna-zna :klanjam:
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Kaže Hamilton, da zamjena Ŕasije nije uticala na neŔto slabija vremena i da razlike gotovo i nema.

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... fq2j7.html

Iceman
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 18.06.2021., 18:21
Iceman je napisao/la: 18.06.2021., 17:11 Mjenjaju Å”asije među vozacima svake godine.
Ne kao sad. Prije su mijenjali planski i to je rađeno zbog unapređenja. Međutim ovaj put je mijenjaju iako se Bottas žalio na svoju Å”asiju u Bakuu, dok je Hamilton bio u igri za pobjedu.
Mogu zamisliti kakvi bi komentari bili da su ih zamijenili nakon Monaka 😜

Mercedes je spremio rezervnu Å”asiju za svaki slučaj. Ako ustanove večeras da je moraju mijenjati, bit će čist gubitak vremena
Pa nije gubitak vremena ako prva violina stvarno osjeca da nesto nije u redu sa bolidom, osim ako nije do njega vec trecu utrku zaredom

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Možda ti i ne razumijeŔ Ŕta znači voziti dva treninga na loŔijoj Ŕasiji pa zato ti nije jasno gdje je gubitak vremena?
Srećom po prvu violinu, Å”asija je OK i daljnja rasprava gubi smisao

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Iceman
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 18.06.2021., 19:34 Možda ti i ne razumijeŔ Ŕta znači voziti dva treninga na loŔijoj Ŕasiji pa zato ti nije jasno gdje je gubitak vremena?
Srećom po prvu violinu, Å”asija je OK i daljnja rasprava gubi smisao slikaslika

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Znaci Ŕasija je ok, ali zato ja ne kuzim sto znaci voziti na losijoj Ŕasiji !?! Cuj ipak bih rekao da gledam F1 dovoljno dugo da neke stvari razumijem. Ako je Ŕasija defektna promjenit ce se i vjerojatno cemo dobiti potvrdu od strane Mercedesa, ako nije onda nece. Ne trebam tvoje nadostavljanje. Preporuka: manje slusati cvilež sa SkyF1 i njihove pretpostavke bez dokaza.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
PoÅ”tujem ja tvoje iskustvo i nemam problema da to priznam šŸ‘. Dobili smo info da je Å”asija OK i sad je lako palamuditi. A činjenica je da je mogla i ne biti OK. Bottas je izjavio da je imao problema ... Da se ne uvlačimo u tu priču ... Mogla je stvarno biti felerična i u tom slučaju bi Hamiltonu stavili rezervnu Å”asiju. Izgubio bi dva treninga, Å”to je za mene nepotreban rizik, pogotovo Å”to se jedan bori za WDC a drugi ...

Ispalo je sve OK, ali u trenutku kad sam pisao prvi komentar jedina informacija koju sam imao, je bio onaj video koji sam zalijepio malo iznad.

Nisam sluŔao SKY, čitao sam vijesti, jer sam bio na poslu, a tebi preporučujem da se prebaciŔ na SKY.it
Nije zdravo, svaki vikend sluÅ”ati iznova i iznova ono Å”to te nervira šŸ‘ Koliko god poÅ”tovao tvoje iskustvo, toliko su mi smijeÅ”ni komentari da npr. Brundle nema pojma Å”ta priča 😜

Iceman
Formula 1
Formula 1
Hvala na preporuci, ali jedan Sky mi je sasvim dovoljan u zivotu. Ako mi jedno uho krvari ne treba mi i drugo. Ne znam od kuda je Brundle ispao u cijeloj prici jer ga ja spomenuo nisam

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 18.06.2021., 22:28 Hvala na preporuci, ali jedan Sky mi je sasvim dovoljan u zivotu. Ako mi jedno uho krvari ne treba mi i drugo. Ne znam od kuda je Brundle ispao u cijeloj prici jer ga ja spomenuo nisam
Sve pet šŸ‘
Rekao sam npr...
Nedavno sam čitao komentar o Brundle (ne od tebe) pa se prisjetio. Inače njegovo znanje izuzetno cijenim.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Leclerc s ovom kacigom kao Alonso u starim danima :)
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Iznenađen zaostatkom :shock:
Zaključano
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔