Naravno da će biti komentara.AlkY je napisao/la: 30.05.2021., 14:57 Dok su igraci Uniteda skidali sa sebe istog trena medalje za drugo mjesto Europa lige , jer im se vjerojatno gadi to sve.
Guardiola je sa gustom poljubio medalju za drugo mjesto , jer covjek ima prevelikog respekta prema natjecanju.
Iako se ovdje vecini on gadi , neznam zasto. Valjda samo zato jer je Katalonac. To je kao kad bi se meni netko gadio samo zato jer je Slanovac. Jednostavno nema smisla.
Ali kako god , covjek je jedan od najvecih trenera trenutno. A plus to , ima karakter , savjest itd itd.
Znam kakvi komentrati slijede.
Ali tko god sta napise je u krivu![]()
Znači ti si zaključio da su se igračima Uniteda gadile medalje za drugo mjesto pa su ih skidali i nisu ih ljubili, a nije ti palo na pamet da su bili duboko razočarani porazom i to u 11. penal seriji?
Meni se Pep "ne gadi" zašto bi mi se gadio.
Ne bi mi se gadio ni da navijam za Real.
"Odličan" je trener, ali ništa više od toga (diskutovali smo o tome poodavno ovdje). Ni u jednom momentu svoje trenerske karijere nije mi bio u top 3 trenera (čak ni kad je osvajao titule prvaka Evrope). Trenutno mi nije ni u top 5, možda top 10.
Da se ponovim - nema Messija, Xavija, Inieste....
Ili da citiram Crasha - treba upucat još jedno 500 miliončića.
Zanimljivo, City je ove sezone u tekmama sa jačim rivalima iz Engleske igrao bara-bara, bez obzira na takmičenje. Imali su dobrih rezultata, ali su imali i flopova.