Ajde daj nam jedan dobar razlog da ti skinemo ban s komentara?
Stalno radiš cirkus ovdje po forumu, i sad bi te trebali pustit. Kad zaslužiš ćeš i dobit
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Luka.. instaliraj si Lightshot, neznam koji program koristiš za screenove, no uploud baca na neku spamerski sajt tako da u moru komada nisam mogao razaznati sliku koju si poslao. Btw. desnim klikom na sliku, kopiraš link fotografije i staviš u poruku sa kodom
Jbga, da hatt to nije označio ja i dalje ne bi primjetio od <3
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pohvale ekipi za razvrstavanje vijesti po timovima, bio sam ugodno iznenađen kada sam to vidio. Sad kad krene sezona u dubinu i počne stizati još više vijesti biti će ih lakše kasnije naći.
Uz to sama stranica izgleda sve bolje i modernije - stoga svaka čast, zanimljiviji ste mi i od Skya i Autosporta što se tiče dizajna!
Ferrari Maniac je napisao/la:Pohvale ekipi za razvrstavanje vijesti po timovima, bio sam ugodno iznenađen kada sam to vidio. Sad kad krene sezona u dubinu i počne stizati još više vijesti biti će ih lakše kasnije naći.
Uz to sama stranica izgleda sve bolje i modernije - stoga svaka čast, zanimljiviji ste mi i od Skya i Autosporta što se tiče dizajna!
Hvala Nadam se da će ovi iz Skyja i Autosporta primijetiti moj talent
Da, i imamo kalendar utrka sada pregledno na naslovnici desno kod poretka vozača i momčadi.
avetma je napisao/la:
Da, i imamo kalendar utrka sada pregledno na naslovnici desno kod poretka vozača i momčadi.
Ako i ne primjete, njihov gubitak . Ali ako ništa drugo, barem ćemo mi uživati i za njih
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
Ferrari Maniac je napisao/la:Pohvale ekipi za razvrstavanje vijesti po timovima, bio sam ugodno iznenađen kada sam to vidio. Sad kad krene sezona u dubinu i počne stizati još više vijesti biti će ih lakše kasnije naći.