Cak je zadnja minuta bila i napeta kad je Real zabio .
Ne sjecam se kad sam zadnji put vidio da je spanjolski klub nesto osvojio a da igracu ne pjevaju istu pjesmu s istim mahanjem rukama haha.
Sta ne postoji nista drugo , da malo budes unikatan
Čestitke Atleticu. Jedan od lošijih prvaka, ali bio bi to bilo tko ove sezone od velike trojke. Za mrvicu su ipak bili bolji.
Sezona bez trofeja za Real je katastrofa, ali ne gledam to tako ove sezone. Kad se sve zbroji previše ozljeda je bilo + dvoje troje kljucnih kojima se uopće više ne nosi taj dres.
Zidaneu kapa do poda, sumnjao sam u njega i njegov uspjeh od prije, ali u ovoj mučnoj sezoni uspio je izvući polufinale LP i borbu u LaLigi do kraja unatoč velikom zaostatku.
Bilo bi mi žao da ode, a sve upućuje da bi mogao. Trenutno mu ne vidim adekvatnu zamjenu i bio bi to velik gubitak.
Nadam se da Real radi na njegovom ostanku.
Po ovoj se sezoni moglo vidjeti da je stvarno odličan trener. U bilo kojim drugim rukama taj Real bi glatko bio iza Seville.
Leicester poklonio cetvrto mjesto Chelseau...
Na kraju se i Liverpool uguro premda nije imas bas bajnu situaciju ali su ostali kiksali a Liverpool bez greske zadnjih 5 tekmi....
Lisice, majstori za izgubit plasman za LP u zadnjem kolu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.