To nije nikakav problem sve dok nisu u šansi za redovne pobjede i podije. Mislim, može svatko pričati što želi, ali ako je bolid kompetitivan onda nastaje kokošinjac i netko će otići. Samo ću kazati da godine igraju u Landovu korist, a ne Riccijevu, a jedan je također financiran iz McLarenove škole i Britanac je. Nažalost.AlkY je napisao/la: 17.05.2021., 17:12 Naravno.
Netrebaju se oni opce zabavljati niti raditi sprdnje na videima , najbitnije je da ekipa ide prema gore. I sta je najvaznije , postuju jedan drugoga. A to znaci kada god ekipa treba napraviti potez na stazi , nekog maknuti , pustiti to ce se napraviti bez velikog kukanja kasnije.
Zato dovedeš nekoga kao Bottasa i riješiš problem. E sad, u Ferrariju sve izgleda lijepo, vozači se kao slažu i sve...ali čim oni osjete da slučajno imaju bolid za već sve spomenuto...e tu ćemo vidjeti tko će popustiti. Ili ćeš biti Bottas pa ćeš zbog "mira u kući i novog ugovora" ostati iza Leclerca, ili ćeš se podignuti i izboriti.
Da se zna, meni je Lando top lik i izgleda kao pravi vozač, ali vidjet ćemo. Treba dobiti pravi bolid u ruke kako bi vidjeli, ali sam impresioniran njegovim napretkom u ove 3 godine.