McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
AlkY je napisao/la: 17.05.2021., 17:12 Naravno.
Netrebaju se oni opce zabavljati niti raditi sprdnje na videima , najbitnije je da ekipa ide prema gore. I sta je najvaznije , postuju jedan drugoga. A to znaci kada god ekipa treba napraviti potez na stazi , nekog maknuti , pustiti to ce se napraviti bez velikog kukanja kasnije.
To nije nikakav problem sve dok nisu u šansi za redovne pobjede i podije. Mislim, može svatko pričati što želi, ali ako je bolid kompetitivan onda nastaje kokošinjac i netko će otići. Samo ću kazati da godine igraju u Landovu korist, a ne Riccijevu, a jedan je također financiran iz McLarenove škole i Britanac je. Nažalost.

Zato dovedeš nekoga kao Bottasa i riješiš problem. E sad, u Ferrariju sve izgleda lijepo, vozači se kao slažu i sve...ali čim oni osjete da slučajno imaju bolid za već sve spomenuto...e tu ćemo vidjeti tko će popustiti. Ili ćeš biti Bottas pa ćeš zbog "mira u kući i novog ugovora" ostati iza Leclerca, ili ćeš se podignuti i izboriti.

Da se zna, meni je Lando top lik i izgleda kao pravi vozač, ali vidjet ćemo. Treba dobiti pravi bolid u ruke kako bi vidjeli, ali sam impresioniran njegovim napretkom u ove 3 godine.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ma sve jasno. Vidjeti cemo kako ce biti kada budu i ako budu borbe za pobjede.
A ovako dok se ekipa jos uvijek penje prema vrhu vjerujem da nitko nece raditi probleme :D.

U Ferrariju je mozda sada ok sta se tice odnosa vozaca , a dok su bili Seb i Charles , nije bio bas dojam da cvijetaju ruze medu njima dvojicom.
slikaslika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Zakljucak price je da ne trebamo uzimati odnos Norris Sainz kao referentan za odnos Norris Ricciardo iz svih razloga koje smo nabrojali :dance:

Koliko god lijep bio osjecaj harmonije u ekipi i vozaca koji se iskreno simpatisu, toliko mi je bitnije da se McLaren vrati pobjedama.

Ako se sta pod Zackom ne promijeni, McLaren nece dovoditi Barrichelle i Bottase, nego ce nastaviti divnu tradiciju ravnopravnosti. Mislim da odnos prema Sainzu koji je prije pocetka sezone potpisao za Ferrari govori sam za sebe. Kao i odnos Ferrarija prema Sebu, narocito uzmemo li u obzir koliko je taj isti Seb sebe emotivno i fizicki dao za taj Ferrari.

Iako nam je taj princip za mog zivota dva puta izbio titule vozackih prvaka iz ruku (2000. i 2007.) nadam se da se nece mijenjati, jer to je McLarenov DNK.

Sa druge strane, smatram da ukoliko Ferrari slozi pobjednicki auto u narednim sezonama, da ce se Carlosu jasno i glasno staviti do znanja ko je prva violina. Ne samo sto je Leclerc objektivno bolji vozac od njega, nego sto je i Nicolas Todt jaci od Sainza seniora (jos uvijek). Pirana klub hebes ga, nije ovo posao za tankocutne karaktere, a najbolji primjeri su Reutemann i HH Frentzen, pa i Seb.
slika

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Plavokosa legenda sa svojom jedinicom pred utrku u Monte Carlu 1977.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Lando potpisao novi ugovor!
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
e a gdje je Ron Dennis ? Šta on kaže na sve ovo što se događa danas u F1 ?
Ja vjerujem da nije presretan sa današnjim utrkivanjem .
Šta on kaže na Hamiltona ? Nitko više ne spominje Dennisa,kako to ? Ron mu je dao šansu, Hamilton je Ronov posljednji F1 prvak...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/McLarenF1/status/1395066691470741506 Odlične! :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Eto ih napakon malo i skupa haha :rofl:

slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Navija za: Seb
Ove nitne na Ricciardovoj kacigi su najbolji detalj. :thumbs: S obzirom da mu je standardna kaciga preružna, bolje bi mu bilo da mu ovo postane standardna. Kao i McLarenu ove Gulf boje. :)

A i kod Norrisa ove cvike za varenje dobro izgledaju. :D

Wehrlein94
GP3
GP3
nitko mi nije odgovorio šta Ron Dennis kaže na današnju F1 :-|

Wehrlein94
GP3
GP3
Ovi novi fanovi nisu ni čuli za Rona Dennisa ? Pa tko vam je otkrio Lewisa Hamiltona ?
Evo trudim se pronaći bilo šta o Ronu,ali nema ništa..on mi je omiljeni F1 boss bio.... ja vjerujem da on danas ne bi trpio Landa Norrisa i njegovo pijenje mljekeca , on bi radije uzeo u momčad vozača poput Russella i dao mu šansu da se dokaže a ne da trune u Williamsu 3 preduge sezone.
I nemojte misliti da imam išta protiv Landa,nego jednostavno Ron ne bi trpio te igrarije i dječje team radije. Ron je bio takav. Zato mislim da mu se gadi današnje utrkivanje u F1 jer ovo plakanje o gumama je stvarno kenjkanje kakvo se nije nikada moglo čuti i vidjeti u ovako muškom sportu.

Wehrlein94
GP3
GP3
Inače,ajd sad kad sam se sjetio Rona,a to sam potiskivao dugo vremena u sebi jer me izdao kad je pozvao Alonsa u McLaren,iako sam kasnije Alonsa počeo cijeniti,ali to je druga priča već..
2005 je sezona koju smatram svojom, Raikkonen je moja prva ljubav utrkivanja i obožavao sam svaki petak kada bi on bio najbrži na treninzima i plakalo se kada bi Mercedes izdahnuo što je značilo 10 pozicija kazne na kvalifikacijama... a bio je brz taj McLaren Mercedes MP4-20..ili 19... bez googlanja,MP4-19..Newey,Haug i Ron Dennis na pit wallu...ma ja sam suosjećao s tim ljudima ( rekao bih momcima,ali oni su već tada bili ipak nešto stariji).
2005 je krenula čudno,nisam volio MS-a pa mi je bilo drago da je Renault bio brz,ali ja sam tu vidio priliku za svoga miljenika Kimija ( kojeg sada više ne volim jer to nije onaj Raikkonen u kojeg sam se ja zaljubio 2003 i volio ga do prelaska u Ferrari) ... i tako došao je San Marino, Raikkonen na poleu,vodstvo 10-tak krugova i bum,ode motor... ja sam suosjećao s Ronom..on je primao milijune što sjedi tamo,ali meni je bilo žao toga lika... ja sam Rona također zavolio tih sezona jako jako...
Barcelona i Monaco dominacija u stilu Senne, from pole to flag 2 utrke zaredom,pa to ni Hamilton u 2 sekunde bržem autu ne uspijeva..i onda je došao (prokleti) Nurburgring...ajme majko kakva je ono tuga bila..pa meni je to trauma iz djetinjstva.ja ne sanjam da je meni stari došao s roditeljskog i opalio mi šamar...ja sanjam Nurburgring 2005..meni je to truma iz djetinjstva...ajme...kada je pukao ovjes......ja sam plakao tog dana,ja sam vidio Dennisa na pit wallu i ja sam suosjećao s njim i proklinjao trkače bogove......zašto ?? i dan danas kad vidim video toga puknuća ovjesa....ZAŠTO ,u zadnjem krugu..pa ZAŠTOOOOO...
onda su došli (prokleti) petki u Magny Coursu i Silverstoneu gdje je Raikkonenu na treninzima jednostavno "odlazio" motor što je značilo start sa +10 pozicija kazne... i dogodi se Hockheheim gdje Kimi uvjerljivo vodi 30-tak krugova i..... stane opet McLaren...ovaj puta mislim zbog hidraulike.....užas užas užas...kasnije se dogodio magični Japan i Suzuka ,ali to je bilo već kasno i Alonso je odnio naslov a pred kraj godine Dennis dovodi Alonsa u mclaren i to me pogodilo.
Nisam mu ni Hamiltona oprostio,ali nadam se da je Ron barem malo satisfakcije dobio sa Lewisovim naslovom 2008, iako sam ja navijao da osvoji Massa jer sam se osjećao da je Kimi izdan i 2003 i 2005 za naslove itd itd...
sve u svemu, jako sam povezan sa Ronom na taj način da smo zajedno patili tih sezona i volim tog čovjeka..eto... sorry ako netko misli da je ovo trolanje,ali ovo je moja kratka ispovijed o mom omiljenom vozaču iz McLaren Mercedes dana i o Ronu Dennisu

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Zapravo je tu Raikkonen, odnosno njegov menadzer izdajica a ne Ron. Samo to ne pise na wikipediji.

Kimi je potpisao polutajni predugovor sa Ferrarijem krajem 2005. i tako pokusao ucijeniti Rona.

Ron je zauzvrat potpisao Fernanda i uglavio klauzulu u ugovor da smije odmah objaviti, odnosno poruciti Kimiju i menadzeru mu-jbi se! :mrgreen:

Ne moras replicirati.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Nece replicirati , banan je par dana :rofl:
slikaslika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 23.05.2021., 18:08 Nece replicirati , banan je par dana :rofl:
:rofl:

Inace danas bitter sweet. P3 i P12.

Nekako ne mogu biti sretan, dzaba je.

Fin pozdrav njih dvojice kad se Ricci sklanjao za cijeli krug, mislim da je to sasvim ok i da Norris nije htio provocirati.

Na bilo kojoj drugoj stazi to bi bio debakl, ali ovdje apsolutno nije.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ricciardo: There are things in Norris' data I can't do

Daniel Ricciardo has said that there are certain things showing up in Lando Norris' car data that he simply can't do.

McLaren's Daniel Ricciardo has explained that there are certain things that he sees in Lando Norris' telemetry data that the Australian is unable to replicate

Ricciardo was lapped by Norris during the Monaco Grand Prix, with the British driver scoring a podium in third place while Ricciardo came home outside the points.

"After a weekend like this, I'm sure they will, let's say, do their due diligence and check everything," Ricciardo told select members of the media, including RacingNews365.com

"On that, obviously, I'm gonna keep looking at it and see what things I can do better. But like, there's differences on the data. And it's like, well, this is why Lando is quicker in that corner.

"And I see that but I'm not convinced I'm able to do that. So we'll see. Maybe it's still a bit of me getting used to the car, but I'm sure they'll check everything as well. Because, when I'm that far off, it's been tough."

Asked what he meant by differences in the data, Ricciardo explained that it's down to things like being able to brake as late as Norris, or not being able to get the same type of rotation through a corner.

"Yeah, pretty much just going through the corner like that," he said.

"Maybe like brake as late or turn in like that. So we'll see. I'm obviously gonna keep working at it. But I feel this weekend has been so been so far off and so much on the backfoot, that part of me also just wants to switch off for a few days. And otherwise, it's like paralysis over analysis. And I've been there before and I don't want to go back to that."
https://racingnews365.com/ricciardo-the ... -i-cant-do
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 23.05.2021., 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Auuu. Ne zvuči dobro za Riccija...

Kazati da vidi u podatcima stvari koje on ne može replicirati kao i Norris...ne znam. Morat će se trgnuti, inače će upasti u psihološku rupu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
šokiran sam trenutnom situacijom, tj. koliko je lando bolji od riccija. nisam ovo očekivao nikako.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Nikako ne zvuči dobro, čini mi se da je Ricciardo najgore prošao od vozača koji su promijenili timove. Sainz i Vettel su se donekle prilagodili, Alonso se muči sa volanom i općenito zahrđalošću dok Ricciardo djeluje izgubljen.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡