Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@avetma Hoce li se vracati live chat?
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Tu je, na naslovnici je poseban link do chata. Ako si mobilno onda u dnu ekrana, ako si na desktopu onda zelena ikona desno.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
na desktopu jedva pronašo zelenu ikonu. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Super, hvala za info.avetma je napisao/la: 16.04.2021., 11:21 Tu je, na naslovnici je poseban link do chata. Ako si mobilno onda u dnu ekrana, ako si na desktopu onda zelena ikona desno.
Drago mi je da je tu

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Novi donator je Kico s 10€, Honda pobijedila
zahvaljujem!

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ma znam, novi stari 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
I zekohonda je novi stari donator s 5€ "za pobjedu Honde u Imoli nakon 30 godina"
hvala! 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
zaboravih na tu obvezu dok nisam vidio gornje komentare i kicovu uplatu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
limitmaker1 Verified
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
...zašto je 'nestala' puls ikonica na stranici...kad scroll-aš dolje za povratak na naslovnicu?...hvala... 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Mala reorganizacija, izostat će ikonica na neko vrijeme, a za alternativu možeš koristiti "na vrh" u desnom kutu dolje..
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema se što za riješiti, na Pulsmedia.hr naslovnici je samo izbornik podstranica, tu neće biti nikakav sadržaj, samo preusmjerenje gdje tko želi dalje ići. Krivo si shvatio osnovnu premisu - to nije F1 Pulsmedia nego Pulsmedia. Žao mi je da ti se ne dopada, preporučam onda memorirati adresu F1 portala, a ne tu glavnu adresu. Ili jednostavno bookmark stavi na f1puls.com, ona te uvijek vodi na F1 portal.
@wapi: S tom karmom nikako da iziđem na zelenu granu. Ne želim da se dinamički izračunava jer je preteško da izračun ide nakon svakog klika na upvote/downvote, a cache sustav očito nije dobro složen. Plan je bio da refresha na kraju perioda (12 sati ili 24 sata) - ali iz nekog razloga zeza. Pribilježio sam to, bit će sređeno.
@wapi i @LH44: što se tiče headera, onaj iznad je nadređen. To je izbornik svih podportala, i tu će dolaziti eventualno i novi sadržaj ako se bude nešto novo otvaralo.
@wapi: S tom karmom nikako da iziđem na zelenu granu. Ne želim da se dinamički izračunava jer je preteško da izračun ide nakon svakog klika na upvote/downvote, a cache sustav očito nije dobro složen. Plan je bio da refresha na kraju perioda (12 sati ili 24 sata) - ali iz nekog razloga zeza. Pribilježio sam to, bit će sređeno.
@wapi i @LH44: što se tiče headera, onaj iznad je nadređen. To je izbornik svih podportala, i tu će dolaziti eventualno i novi sadržaj ako se bude nešto novo otvaralo.