Sad izbacili i kao dugovanja klubova u Superlizi. Prva Barca sa 1,1 milijardom a drugi Real sa 300injak mil manje.
Sad dali pumpaju brojke zbog nekih razloga , ili nije ni Real tako financijski stabilan kako neki pricaju.
Ovo je sve samo ne financijska stabilnost.
Zato je Perez i pozurio sa tom ligom
senna66 je napisao/la:Sve u svemu ima Perez i pravo u nekim stvarima, koliko god grozno zvučala ta Super Liga. UEFA tu nije sveta.
Da je ta Super Liga barem osnovana bez prosječnih klubova koji nisu u stanju biti ni top 5 u svojim ligama, i da ima opcije ulaska klubova poput Ajaxa, Porto itd. ja bi čak i volio da se stvori Super Liga.
No od toga ništa, gledaju se klubovi sa najvećom bazom navijača = najveći profit. A onda kada se napune novaca vjerojatno će htjeti natrag u LP. Pohlepno i đubrinski.
Ne vidim kako ovo UEFA može zaustaviti. Ovih 12 klubova svojim zemljama donose ogromne novce u turizmu, svojim domaćim ligama drastično će smanjit popularnost....
Imaju ih u šaci. I ključno mi ne ono što je Perez rekao, da se nada da će postići dogovore sa UEFA-om. Ovo je sve jedna velika ucjena i ne bi me čudilo da ovi popuste te da od SL ništa.
Kao da ne dobijaju od lige i UEFE dovoljno novca. Ova liga propada, a UEFA ima sve moguće pravne korake da ih uništi. Zabrana igranja u nacionalnim ligama doslovno izbacivanje u zadnji rang i zabrana igračima da nastupaju za reprezentaciju. I tako ostaju samo na SL natjecanju sretno i ugodnu sezonu.
Na kraju ce između ta dva zla doći do dogovora.
I vrlo vjerojatno da će u oba scenarija manji klubovi financijski najebat...što nikako nije pošteno jer su se svi borili protiv ove krize praznih stadiona i vrlo malo prihoda. Za razliku od ovih velikih koji su natukli milijarde dugova i sad očekuju da će ih se spasit nekim ultimatumima.
A to je sigurno da mali klubovi ce ovo sve najvise osjetiti , u negativnom smislu.
Svi koji su za tu ligu , govore kako ljudi zele gledati velike derbije itd itd.
Istina , ali ljudi to ne zele gledati svaki drugi dan.
Kada ti mjesecno budes imao na desetke "jakih" utakmica to nece vise biti to nikako.
Nije isti naboj i sve sta ide uz jake tekme kada se igraju jednom mjesecno ili jednom u 3 mjeseca , ili kad se igra 2 puta tjedno. I tako iz tjedna u tjedan. Takve tekme ce postati isto kada gledamo Huesca-Eibar. Znaci nista posebno
Nebitno pozvani ili ne , rekli su jasno NE. Ne ulaze u ligu i to je to.
Koliko citam UEFA sad planira neka partnerstva da uvede jos love u Ligu prvaka. Prica se o 4,5-7 milijardi dolara.
A tako nekako bi bio budzet i superlige.
Pare se bore protiv para , nedao Bog naci neki drugi nacin osim para
Chelsea i City se povlače iz Superlige, navodno i Atletico. Na kraju će se cijeli negativni pr svaliti na Real, totalno glup i nepotreban potez Pereza.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 20.04.2021., 20:16
Chelsea i City se povlače iz Superlige, navodno i Atletico. Na kraju će se cijeli negativni pr svaliti na Real, totalno glup i nepotreban potez Pereza.
Pa jbga, poletio je da bude preCjednik, a izgleda da je malo pohlepniji u moru vrlo pohlepnih, vjerovatno zbog Realovog duga.
Sam pao, sam se ubio (nije baš doslovce sam, ali eto)
@f1zd, napisah ranije
PSG-u CL, a Roma i Villareal igraju za pehar EL
Slažem se da najvjerovatnije neće biti ništa od toga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kažu da su fanovi Uniteda napokon to dočekali
Lafo, Woodward je oduvijek planirao da se povuče sa funkcije na kraju 2021.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 20.04.2021., 20:16
Ne samo pr nego se bojim da će Real zbog Pereza snositi i zabrane. Trebali bi svih 12 klubova snositi barem neku vrstu zabrane da im ovako nešto ne padne opet na pamet.
Perez bi nakon ovoga, ako ima imalo ljubavi prema Realu, trebao dati otkaz.