E-Prix Rima 2021. (10. i 11. travnja)
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
e moj Wehrleine,pa ovaj ispred tebe nema više baterije a ti ga ne obiđe hehe.. evo Vandoornea, druga pobjeda E karijere.. fino.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Još jedna odlična utrka FE puna svega i svačega. Buemi efekat s Diraje 2 se opet pokazao kao koban a pritom mislim na tjek utrke koji ide super pa onda iznenadni SC koji posle restarta napravi kaos (Lynnov udes) dok ovde je De Vries napravio baš krš i lom.
Čestitke Vandoorneu, lepa pobjeda. Čestitike i Mahindri na odličnom drugom mjestu, Sims lep posao odradio kako treba. Nato ipak diskvalifikovan, šteta ali to je ponekad sudbina Venturija. Još mi se rane nisu zacelile iz Prve sezone s Heidfeldom.
Čestitke Wehrleinu na trećem mjestu. Pokazao Lottereru kako se posao radi.
Čestitke Vandoorneu, lepa pobjeda. Čestitike i Mahindri na odličnom drugom mjestu, Sims lep posao odradio kako treba. Nato ipak diskvalifikovan, šteta ali to je ponekad sudbina Venturija. Još mi se rane nisu zacelile iz Prve sezone s Heidfeldom.
Čestitke Wehrleinu na trećem mjestu. Pokazao Lottereru kako se posao radi.

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Za one koji su propustili, ovo je udes Vriesa u poslednjem krugu
Provizionalna klasifikacija▼

Za sada de Vries jedini ima 5 mesta kazne za iduću utrku. Bird ima 2.500 evra kazne jer je napustio bolid prerano posle incidenta. Rowland, Buemi i de Vries dobili 2 kaznena poena. Frijns 1.
Provizionalna klasifikacija▼

Za sada de Vries jedini ima 5 mesta kazne za iduću utrku. Bird ima 2.500 evra kazne jer je napustio bolid prerano posle incidenta. Rowland, Buemi i de Vries dobili 2 kaznena poena. Frijns 1.

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Toliko sam zauzet bio ovaj vikend da sam tek sada skužio da je Pascal ipak bio na postolju, adje de.. čim je utrka završila ja sam gasio stream i bio razočaran 4. mjestom,ali postolje je ipak postolje i fino je da se brojka podiums popela na 3 ...