Predlog muzike za slušanje uz čitanje uvodne teme s SoundCloud platforme.

Posle možda previše uzbudljive avanture u Diraji, FE dolazi na evropsko tlo i to na vječni grad i na posve drukčijoj trasi. Nova pista je 3.3km duljine što će predstavljati veliki izazov. Ima šarm old school stila spakovano u moderno ruho.

Odlične vijesti su da su Lynn i Mortara dobro posle onih stravičnih udesa u Diraji, oboje su spremni za ePri Rima.

Kao što vidite pista je u mnogome drukčija od poslednjeg posjeta FE prvenstva ali izgubila je one pomalo luckaste osobine sa ekstremnim šikanama. Zadržala je one brze djelove i zavoje a dodatak su novi lakat zavoji a T15 će predstavljati veliki problem vozačima.
Pošto nema nikakvog video zapisa o vožnji na novoj stazi, odlučio sam aktivirati moj F1c testni centar te nacrtati i testirati trasu sa Robocarom.
Najbolje vrijeme kruga je 1:35.977 ali ovo je posve drukčija mašinerija u odnosu na FE Gen2 bolid. Video je više demonstrativne prirode u kojem pokazujem moguće idealne putanje te pozicije ograda i ivičnjaka. Moj sud o stazi je odličan, sviđa mi se svaki segment. Jedva čekam da je vidim u zbilji.

Mercedes djeluje jako, Nyck se ne šali ali isto tako ima ozbiljnu konkurenciju. Bird je u pravo vrijeme došao u Jaguar i pokazuje ozbiljni vatreni duh. Za sada sve je potpuno otvoreno i svaka greškica košta puno.

Jaguar uz odličnog Birda i Evansa napreduje slično kao i lane, Mercedes je u samom vrhu. Frijns nosi Virgin na leđima, Cassidy ima dosta da poradi a Dragon je vaskrsno u odnosu na lane. Mortara radi odličan posao u Venturiju. Rim će nam doneti odgovore na neka pitanja.

Djelomično oblačno vrijeme u subotu koje ćese pogoršati te se očekuje kiša u nedjelju, možda dobijemo posve drukčije utrke sa promenljivim uslovima.