Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Iako ne volim ni jedne ni druge, drago mi je što je PSG pobijedio samo zbog komšije (tipičnog balkanskog krkana, koji mi i inače nije baš omiljen lik u zgradi) koji stanuje iznad mene, a koji je skakao (al baš ono skakao, momački), galamio i psovao (ima krupan glas i prilično je grlat, ima cca. 110kg na jedva 1,7m) na sve golove i na Bayernove (propuštene) šanse, napade i potencijalno opasne situacije po gol PSG-a. :dance:

Doduše, kad malo prokontam, da je Bayern to riješio sa 3:0, bilo bi puno mirnije, tj. čulo bi se samo 3x "Tooooo....". :mrgreen:

Ako izuzmemo mog komšiju, onako generalno, kao što reče @Crash, svejedno mi je ko će proći a ko ispasti.
Može to Bayern okrenuti u Parizu, što da ne.

Samo da ne bude 0:1 za Bayern od 15-20 minute, valja slušat lika iznad.... :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Adro
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Kvyat
Ko navijač Bayerna od malih nogu jučer sam se poželio ubit znači 30 šuteva na gol i ništa. Baš peh utakmica za Bayern

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kako su igrali sinoc, da im je bilo lewandovskog pobjedili bi... Steta, igrali su odlicno

Adro
Karting
Karting
Navija za: Kvyat
Navas nije normalan čovjek igra kao da mu je 20 godina

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Bayern katastrofa u odbrani, očekivano. Ali su puno jači bili u napadu, samo nisu imali sreće. A ove sudije još uvijek sude kao da ne postoji VAR. Sinoć su PSG-ovi igrači 3 puta hvatali loptu rukama u šesnaestercu...
Ali ovo ništa ne znači Bayernu. Kod njih nije bitno gdje se igra. Mogu oni i tamo ovo riješit, ako bude bilo više sreće.
Nije mi bilo jasno zašto uvede Boatenga. Na kraju su i taj treći primili zbog njega.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Slika kakvo je drustvo pizdica nogomet danas..
Ajaxov sakupljac lopti pogodi igraca Rome koji se na trenutak uhvati za vrat ko da ga je spuco Khabib... Valjda je skuzio da se ne isplati ispast pizda 😎
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
bas zato mi se nogomet sve manje gleda....

slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 09.04.2021., 08:09 bas zato mi se nogomet sve manje gleda....
Definitivno je i moje zanimanje u padu...
Dosta je toga zakuhalo ovo bez gledatelja jos kada svjedocis tim simulacijama, glumljenju jacih ozljeda :dafuq:

Nisam gleda Dinama sinoc, ni sazetke jos nisam uspio...
Fino Alla Fine

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Poklonjeni penal Villarrealu. Gledao sam preko engleskog programa i komentatori su se složili da nema govora o namjeri igranja s rukom, dosta je nisko bila i još je napucan s pola metra.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nije bas bila nisko i penal je :zubo:
Moji englezi su se slozili da je 11erac :gandalf:
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Baš je na utakmici Dinamo-Villareal sudac imao kriterije koji bi pomogli u smanjenju tih gadljivih glumatanja i valjanja po travi. Stvarno je maksimalno puštao igru i nije doživljavao preseravanje ni pet posto. Bila je situacija u kojoj je mislim Theophil ostao ležati na travi dobrih minutu, nije mi ostalo u sjećanju da je zbilja bio neki prekršaj (neka me netko ispravi ako griješim), samo je pustio igru dalje, ista stvar je bila i kasnije kad su se sudarili malo naš i njihov igrač, obojica su se nešto počeli valjati, ali su se brzo digli kad su skužili da ih sudac ne doživljava. To mi je baš bilo drago za vidjeti tijekom utakmice, a i Blažičko je rekao u prijenosu da, iako se možda suci neće složiti, da mu se sviđaju takvi kriteriji.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@croatic f1

Nadam se da ce toga biti sve vise... Meni je postalo bas bljak kada vidim te sve fizicke masine koje se valjaju po travi i jaucu ka da se radi o udarcima iz ranga UFCa....

Palac gore sucu, ko god da je bio 👍
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Slabo pratim nogomet, ali pogledam s vremena na vrijeme neke bitnije utakmice naših ili neku utakmicu LP, razumijem zašto igrači to rade, ali zbilja je odvratno gledati te melodrame oko nekog minornog kontakta nakon kojeg za par sekundi sve bude kao da se ništa nije dogodilo.

Sudac je bio Daniel Siebert, po pitanju kriterija za te prekršaje je zaslužio spomen :)

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
S obzirom da je danas , po meni i mnogima , najveca utakmica u svijetu nogometa , neopisivo puno ce nedostajati publika na tribinama.
Zalosno ce biti gledati takvu tekmu u onoj tisini.
Stvarno se nadam da ce se to sta prije zavrsiti i da cemo uzivati u ovakvim i svim ostalim tekmama kako treba.
slikaslika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Leeeeeeds :lolz: :lolz:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Benzema :klanjam:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Svaka cast , al nabijem ga :rofl:
slikaslika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
AlkY je napisao/la: 10.04.2021., 21:16 Svaka cast , al nabijem ga :rofl:
Kroosa isto? :rofl: :pivo:

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
:prcnjau: :koska:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ne Kroosa nego ovoga od koga se odbilo :D.
Realno sut od Kroosa je isao ravno u golmana
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡