Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Uglavnom, vrlo vjerojatno je gotov na kraju ove godine. Ni jedna ni druga strana ne žele ništa dugoročno, već će se ovo okončati ove ili sljedeće sezone.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Pogotovo ako se Max ponudi poslije ove sezone (ako Red Bull-Honda opet razočaraju).

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Znači u Maxovim rukama su ključevi Hamiltonove karijere :chill:

Mislim da će Hamilton produžiti ugovor i da će slijedeće sezone biti objava penzije.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Har Kl je napisao/la: 03.03.2021., 10:27 Znači u Maxovim rukama su ključevi Hamiltonove karijere :chill:

Mislim da će Hamilton produžiti ugovor i da će slijedeće sezone biti objava penzije.
Vrlo moguće. Russell umjesto Bottas (osim ako Bottas nije neki uvjet za produženje)
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Odvoziti jednu sezonu protiv Maxa u istom bolidu bi mu bio najbrži način da svima dokaže svoj GOAT status.
Ovo pumpanje statistika u Mercedesu protiv Bottasa teško da može impresionirati ikoga osim najzagriženijih navijača.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
@Ferrari, i ja se nadam da će Russell voziti slijedeće sezone. Ako Mercedes zaista vidi budućnost u njemu, onda bi ga trebali upariti sa Hamiltonom jednu sezonu, da se vidi šta i koliko može.

@F12000, nema Hamilton šta dokazivati. Za one koji zamišljaju da postoji GOAT, sa 8. naslovom on će biti GOAT. Ostane li na 7. bit će jedan od dvojice.

S druge strane, Max je taj koji bi se trebao dokazivati. Za početak bi trebao odgovorit na poziv Mercedesa da odradi test protiv Hamiltona. Onda ubijedi taticu da bi bilo pametno za njegovu karijeru da provede jednu sezonu uz Hamiltona u Mercedesu i ode do Wollfa i ponudi svoje usluge.

F12000
Formula 1
Formula 1
Ne vjerujem da bi bilo kome od njih dvojice odgovarao ovaj drugi kao suvozač, ali takav tandem bi odgovorio na dosta pitanja o kvaliteti obojice.
K tome Hamilton je pod većim lupom, čisto iz razloga što cilja na najviše razine sporta.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 03.03.2021., 14:22 Ne vjerujem da bi bilo kome od njih dvojice odgovarao ovaj drugi kao suvozač, ali takav tandem bi odgovorio na dosta pitanja o kvaliteti obojice.
K tome Hamilton je pod većim lupom, čisto iz razloga što cilja na najviše razine sporta.
Pa kako onda zamišljaš da odveze sezonu protiv Maxa? Sem toga ne pitaju se samo njih dvojica.
Znam ja da bi Hamilton radije vozio protiv Bottasa nego protiv Russella ili Maxa. Bottas je sigurica ;)
Samo fora je da se ni Max ne trga da vozi protiv Hamiltona. Radije će voziti u RB. iako zna da su šanse za naslov minimalne, nego otići u Mercedes da bude suvozač Hamiltonu.
On će pokucati (ako i pokuca) na vrata Mercedesa tek nakon što Hamilton ode u penziju.

Što se tiče razina sporta, Hamilon ne da je dosegnuo najviše razine, već ih je uveliko prebacio i još uvijek prebacuje.
Max treba da misli, kako i na koji način da dostigne granice koje je ucrtao Hamilton.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Isto mislim da bi Max objeručke prihvatio mjesto kraj Hamiltona u Mercedesu.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

F12000
Formula 1
Formula 1
Statistički da, ali sumnjam da većina ljudi ovdje u ocijeni vozača gleda stvari isključivo u vidu brojki. Postoji i kontekst, dojam i okolnosti. Zato i potenciram ovaj dvojac Ham i Max.
Postoji razlog zašto su Clark i Senna još uvijek u raspravama o najboljima ikad iako su po rekordima odavno nadmašeni.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
@Multi, nedavno je Max izjavio na press konferenciji rekao da je jedini način da se uporede, taj da sjednu u isti bolid.
Što se ja naravno i slažem. Međutim, odmah nakon toga, Mercedes je javno rekao (mislim preko twitera) da su voljni da naprave privatni test sa njima dvojicom, koji Max vjerovatno nije pročitao, jer više ne spominje ništa na tu temu. Možda si u pravu, ali ja ne vidim nijednu izjavu kako Maxa tako ni njegovog oca da oni žele da voze u Mercedesu dok je Hamilton tamo. Znam da je Jos jednom odbacio tu mogućnost, gdje je izjavio da to nije pametna ideja.
IMO mislim da Max kalkuliše, jer nema šta dobiti, samo može izgubiti. Vrijeme ide njemu u korist. S druge strane, Hamilton i ako izgubi od Maxa, ne bi izgubio svoje naslove ili dostignuća. Pali bi tu i tamo neki mitovi, kao što su padali za vrijeme Vettelove dominacije, ali i dalje bi bio tu gdje jeste.

@F12000 ja se slažem da GOAT ne postoji. Za sve te vozače postoje i više nego dobri argumenti zašto su baš oni GOAT :thumbs:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ne kažem da će Max okončati Hamiltonovu karijeru, nego ako se on bude predomišljao sa ugovorima od jedne godine, mogao bi Mercedes ozbiljno razmisliti o Maxu. On i Russel bi mogli biti njihovi sljedeći vozači.

F12000
Formula 1
Formula 1
Bio bi to strašno potentan dvojac. No, ne znam koliko požurujemo s ovim guranjem Maxa u Mercedes. Previše je nepoznanica koje će odlučivati o krajnjem rezultatu: forma Red Bulla, ostanak Mercedesa u sportu, razvitak Russella, planovi Hamiltona, Bottas itd.
slika

BoJack
Karting
Karting
S nama već: 4 god 5 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Russel
Hamilton je danas pokazao zašto je jedan od najboljih svih vremena. Sumnjam da bi se itko obranio od Maxa u onoj situaciji osim njega. Opet odlična kontrola guma, manji problemi mislim na 10-ci samo jednom, no izvan toga, bez zamjerke.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Hamilton je jučer upisao još jedan "rekord".
Kao što sam i govorio prošle godine, stigne on to bez problema uraditi naredne (ove) godine, naravno, samo ako potpiše novi ugovor.
Dakle, postao je tek drugi vozač, nakon Nelsona Piqueta (8., 9. i 10. decenija prošlog vijeka) koji je pobijedio u 3 decenije (prve tri decenije ovog vijeka).
Šansu za isti pothvat (doduše, vrlo malu) imaju i Vettel, Alonso i Kimi (Kimi skoro pa nikakvu).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Nelson Piquet smatra da bi Versttapen razbio Hamiltona u istom bolidu.

https://www.motorsport.com/f1/news/vers ... ssion=true

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Har Kl je napisao/la: 31.03.2021., 10:33 Nelson Piquet smatra da bi Versttapen razbio Hamiltona u istom bolidu.

I Rosberg mu losiji od Bottasa :dance:
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 31.03.2021., 10:33 Nelson Piquet smatra da bi Versttapen razbio Hamiltona u istom bolidu.

Glupost. Pobijedio možda, razbio nikako.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ma ja nemam problema sa njegovom izjavom. Postoji dosta vozača i generalno ljudi koji su dobro upućeni u F1, koji smatraju drugačije. Neki ga čak nazivaju najbolji ikad, iako još nije završio svoju karijeru. Neki naravno smatraju da je sve do bolida. Obično ljudi uzmu jedan dio, npr. dominantan auto i onda se zakače samo za njega.
Većina mislim cca 80% smatra Hamiltona u top 5 vozača svih vremena, a to je veliko priznanje. I ja sam među tih 80%. a Maxa ne vidim u tom društvu.

Izraz razbio je pretpostavljam zbog toga što on Maxa gleda kao budućeg zeta :shush:

Šalu na stranu, njegovo mišljenje poštujem i cijenim. Iako se ne slažem sa njim. Za mene je ovo samo potvrda da je Max extra talentovan i brz vozač. Ostali dio teksta, Piquet koristi da degradira Hamiltonove uspjehe. Ima svoje razloge i argumente za to, a koji se IMO mogu lako pobiti.
Na stazi i na duge relacije, prednost dajem Hamiltonu, ukoliko budu u izjednačenim bolidima.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Smiješna izjava, sve popularnija nažalost.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡