Ferrari je napisao/la: 27.03.2021., 21:12
Bolje je pitati zašto su kriteriji za Super Licencu toliko niski da likovi poput Mazepina mogu voziti u F1.
Kakvi bi to bili kriteriji koji ne dozvoljavaju izdavanje super licence nekome tko je u zadnje 3 godine završio drugi u GP3 i peti u F2
Ovaj vikend se pošteno izblamirao (iako čitam da je možda imao problema s BBW-om), ali nije baš njemu super licenca poklonjena. Pošteno ju je zaradio.
S obzirom na poteze kakve je radio u F2, takav lik bi trebao provesti još godinu dana u junior kategoriji.
Nije neki problem zaraditi bodove za Super licencu. To bi trebalo biti rezervirano za kremu. A oni često odu u ove zimske kategorije poput F3 Asia gdje se podijeli 10-15 bodova na licenci i onda im bude dovoljno. Ima tu svega.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
zekohonda je napisao/la: 27.03.2021., 22:31
ne može se nadograđivat.
jedino su dozvoljene izmjene zbog pozdanosti.
Ja sam mislio da se motori zamrzavaju na kraju ove sezone? A čini mi se da sam čitao izjave iz Honde kako neće stati sa razvojem motora, bez obzira što izlaze iz F1 i na taj način pomoći RB u borbi za titulu.
Jesam li to nešto prespavao?
ne može se nadograđivat u ovoj sezoni, ali može nakon do početka 2022. koje komponente se smiju mijenjati do početka 2022. nisam siguran više.
tako sam ja shvatio.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ferrari je napisao/la: 27.03.2021., 21:12
Bolje je pitati zašto su kriteriji za Super Licencu toliko niski da likovi poput Mazepina mogu voziti u F1.
Nije neki problem zaraditi bodove za Super licencu. To bi trebalo biti rezervirano za kremu. A oni često odu u ove zimske kategorije poput F3 Asia gdje se podijeli 10-15 bodova na licenci i onda im bude dovoljno. Ima tu svega.
zekohonda je napisao/la: 27.03.2021., 22:31
ne može se nadograđivat.
jedino su dozvoljene izmjene zbog pozdanosti.
Ja sam mislio da se motori zamrzavaju na kraju ove sezone? A čini mi se da sam čitao izjave iz Honde kako neće stati sa razvojem motora, bez obzira što izlaze iz F1 i na taj način pomoći RB u borbi za titulu.
Jesam li to nešto prespavao?
ne može se nadograđivat u ovoj sezoni, ali može nakon do početka 2022. koje komponente se smiju mijenjati do početka 2022. nisam siguran više.
tako sam ja shvatio.
Hvala zeko. Stvarno nisam znao. Malo sam se uspavao prošle zime, zbog povećanih obaveza.
Najzad je sezona počela, neke karte su otkrivene. Očekujem sjajanu trku danas. Iako sam po religiji Ferrarijevac ove godine neću navijati za njih zbog načina na koji su postupili sa Vettelom i sve dok me ne uvere da je tamo zdrava atmosfera mogu da računaju samo na šale s moje strane. Za Merc i Hama ne mogu da navijam, nemam ništa protiv samo su dojadili više i Bogu i narodu naravno ne svojom krivicom. Yuki je neko ko mnogo obećava, videćemo kako će se snaći danas kao i Perez. Za Maxa isto ne mogu da navijam jer ima kod mene još mnogo junac bodova iako se prošle godine dosta popravio. Recimo da ću se radovati uspesima Gaslija, Vettela i Rikarda. Voleo bih da Perez ove godine iznenadi sve pa i Maxa. Bottas mi deluje neubedljivije nego inače tako da mislim da se nešto u Mercedesu dešava sobzirom dešavanja oko ugovora. Sve u svemu neka nam je svima srećna zanimljiva sezona
pero iz bukurešta je napisao/la: 28.03.2021., 14:08
Hoće biti opet onog forsiranog i retardiranog klečanja?
Mislim da sam negdje vidio da je Hamilton rekao da će on nastavit klečat...
Ove godine nema toga, ko hoće podržati BLM taj će kleknuti.