VN Bahreina (Sakhir) 26.-28. ožujka 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
DaveGilmour je napisao/la: 27.03.2021., 23:16
Ferrari je napisao/la: 27.03.2021., 21:12 Bolje je pitati zašto su kriteriji za Super Licencu toliko niski da likovi poput Mazepina mogu voziti u F1.
Kakvi bi to bili kriteriji koji ne dozvoljavaju izdavanje super licence nekome tko je u zadnje 3 godine završio drugi u GP3 i peti u F2 :misli:

Ovaj vikend se pošteno izblamirao (iako čitam da je možda imao problema s BBW-om), ali nije baš njemu super licenca poklonjena. Pošteno ju je zaradio.
S obzirom na poteze kakve je radio u F2, takav lik bi trebao provesti još godinu dana u junior kategoriji.

Nije neki problem zaraditi bodove za Super licencu. To bi trebalo biti rezervirano za kremu. A oni često odu u ove zimske kategorije poput F3 Asia gdje se podijeli 10-15 bodova na licenci i onda im bude dovoljno. Ima tu svega.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Har Kl je napisao/la: 27.03.2021., 23:11
zekohonda je napisao/la: 27.03.2021., 22:31 ne može se nadograđivat.
jedino su dozvoljene izmjene zbog pozdanosti.
Ja sam mislio da se motori zamrzavaju na kraju ove sezone? A čini mi se da sam čitao izjave iz Honde kako neće stati sa razvojem motora, bez obzira što izlaze iz F1 i na taj način pomoći RB u borbi za titulu.

Jesam li to nešto prespavao?
ne može se nadograđivat u ovoj sezoni, ali može nakon do početka 2022. koje komponente se smiju mijenjati do početka 2022. nisam siguran više.
tako sam ja shvatio.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Ferrari je napisao/la: 27.03.2021., 23:29
DaveGilmour je napisao/la: 27.03.2021., 23:16
Ferrari je napisao/la: 27.03.2021., 21:12 Bolje je pitati zašto su kriteriji za Super Licencu toliko niski da likovi poput Mazepina mogu voziti u F1.

Nije neki problem zaraditi bodove za Super licencu. To bi trebalo biti rezervirano za kremu. A oni često odu u ove zimske kategorije poput F3 Asia gdje se podijeli 10-15 bodova na licenci i onda im bude dovoljno. Ima tu svega.
ove godine ako imaš para možeš vozit i f2 i f3 sezone jerbo ne voze isti vikend.
ne odmaže ni covid pandemija:
https://www.autosport.com/f1/news/fia-c ... 8/4978018/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Max Verstappen
40 koef. na Leclerca pa ko vjeruje u Ferrari moze probat.. :mrgreen:
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Optimist sam, ali ovo danas će biti predstava između Maxa, Hamste i nikog drugog.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
zekohonda je napisao/la: 28.03.2021., 09:36
Har Kl je napisao/la: 27.03.2021., 23:11
zekohonda je napisao/la: 27.03.2021., 22:31 ne može se nadograđivat.
jedino su dozvoljene izmjene zbog pozdanosti.
Ja sam mislio da se motori zamrzavaju na kraju ove sezone? A čini mi se da sam čitao izjave iz Honde kako neće stati sa razvojem motora, bez obzira što izlaze iz F1 i na taj način pomoći RB u borbi za titulu.

Jesam li to nešto prespavao?
ne može se nadograđivat u ovoj sezoni, ali može nakon do početka 2022. koje komponente se smiju mijenjati do početka 2022. nisam siguran više.
tako sam ja shvatio.
Hvala zeko. Stvarno nisam znao. Malo sam se uspavao prošle zime, zbog povećanih obaveza.

LK216
Karting
Karting
S nama već: 4 god 4 mj
Ako sam dobro upratio ovo je prvi put u hibridnoj eri da mercedes ne starta sa PP na prvoj utrci?

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Love Parade
LK216 je napisao/la: 28.03.2021., 11:28 Ako sam dobro upratio ovo je prvi put u hibridnoj eri da mercedes ne starta sa PP na prvoj utrci?
Istina.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Max Verstappen
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
4-5 godina prekasno :chill:
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Ne zelim da jednu dominaciju zamijeni druga.
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Kome smeta jak Ferrari!? 😄
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
_bataziv_0809 je napisao/la: 28.03.2021., 13:05 Ne zelim da jednu dominaciju zamijeni druga.
:rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja imam neki osjećaj da Max neće pobjediti danas...

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Vettel-Ferrari je napisao/la: 28.03.2021., 14:02 Ja imam neki osjećaj da Max neće pobjediti danas...
I ja... Sanjao sam da ce Maxu Honda krepat i da ce Hamilton pobjedit. Znam samo da sam promislio da je Ham opet sreckovic :rofl: :zubo:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Hoće biti opet onog forsiranog i retardiranog klečanja?
Mislim da sam negdje vidio da je Hamilton rekao da će on nastavit klečat...

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 4 mj
Sanjajte... :lolz:
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Najzad je sezona počela, neke karte su otkrivene. Očekujem sjajanu trku danas. Iako sam po religiji Ferrarijevac ove godine neću navijati za njih zbog načina na koji su postupili sa Vettelom i sve dok me ne uvere da je tamo zdrava atmosfera mogu da računaju samo na šale s moje strane. Za Merc i Hama ne mogu da navijam, nemam ništa protiv samo su dojadili više i Bogu i narodu naravno ne svojom krivicom. Yuki je neko ko mnogo obećava, videćemo kako će se snaći danas kao i Perez. Za Maxa isto ne mogu da navijam jer ima kod mene još mnogo junac bodova iako se prošle godine dosta popravio. Recimo da ću se radovati uspesima Gaslija, Vettela i Rikarda. Voleo bih da Perez ove godine iznenadi sve pa i Maxa. Bottas mi deluje neubedljivije nego inače tako da mislim da se nešto u Mercedesu dešava sobzirom dešavanja oko ugovora. Sve u svemu neka nam je svima srećna zanimljiva sezona

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Kakva je long run brzina? Jel mislite da će Max pobjeći na startu i da ga više Merci neće vidjeti ili može biti zanimljivo?

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
pero iz bukurešta je napisao/la: 28.03.2021., 14:08 Hoće biti opet onog forsiranog i retardiranog klečanja?
Mislim da sam negdje vidio da je Hamilton rekao da će on nastavit klečat...
Ove godine nema toga, ko hoće podržati BLM taj će kleknuti.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡