Hehe, Ferrari bi imao pobjedu, a $troll bi bio treći u poretku.
A Albon bi napokon ugrabio podij.
Naravno, ovo je ako bi samo "bukvalno" maknuli Benz iz tablica.
Da ih nije bilo "u stvranosti" Albon bi imao i pobjedu.
Russell i Grozni
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mene je Ricciardo oduševio ove godine. Konstantno brz, konstantno u vrhu F1.5. Baš sam promijenio mišljenje o njemu na bolje.
Gasly je znao imati par blijedih partija čini mi se. Daleko od tog da je loš, ali najbolji? Ne bih rekao.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Manje-više svakoga je oduševio. Problem je šta to oduševljenje dobrim dijelom dolazi iz činjenice da je Gasly jako nisko postavio ljestvicu u dvoboju s Verstappenom. Teško da može lošije od one sramote u Red Bullu.
Ne znam šta bih rekao. Ovo mi je jedan kolega "Švabo" javio. Nisam ga volio jer ne znam njemački
Ja mislim da nema čovjeka koji nije bar jednom vidio Kai-a .
Odlučio je da okači mikrofon o klin
Sretno legendo https://www.bild.de/bild-plus/sport/mot ... .bild.html
Gledam malo ove grupne ocjene vozača po kategorijama i Hamilton samo po brzini i strategiji u Top 5, po osobnosti s Mazepinom na začelju, a u obrani i pretjecanju čvrsto na 10. mjestu
George Russell će preuzeti funkciju direktora GPDA. Malo iznenađujuće, s obzirom na njegovo iskustvo.
Vjerojatno dokaz koliko je GPDA bitan faktor u cijeloj priči