Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
F12000 je napisao/la: 12.07.2020., 12:46 Nema službenih potvrda, s obzirom da je nagodba Ferrarija i FIA-e bila tajna (to je izazvalo negodovanje ostatka paddocka).

Moja pretpostavka je da im je FIA progledala kroz prste što se tiče rezultata prošle sezone, no morali su napraviti rezove na motoru ove godine što ih je ostavilo s ovim poluproizvodom.

S obzirom da je Ferrari prošle godine mučio muku s kroničnim nedostatkom goriva, mišljenja sam da su našli način kako zaobići senzore za protok goriva, tako da su s većim sagorijevanjem goriva postizali veće brzine.
Što se tiče špekulacija o nagodbi iz 2020. i stanja bolida u prošloj sezoni, ja još stojim pri ovome.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Nema smisla da FiA išta progledava kroz prste. Sigurno da je Ferrari na neki način zaobilazio pravilo, ali to je bila rupa, tako da nije varanje. FiA nije imala pravilo po kojem bi ih kaznili. Uveli su novo pravilo po kojem je Ferrari morao nešto promijeniti da bi bili legalni. Nisu imali vremena da to srede kako treba i desila se prošla sezona. Vidjećemo šta će napraviti za ovu sezonu.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
I sto kazete na rijeci Binotta?
Po meni puste price kao i obicno. Ferrari treba oko 3 sekundi nadoknaditi u odnosu na proslu i ovu godinu a po meni tesko. Biti ce pri vrhu i to je to. Mecka i RB po meni i dalje favoriti. Wolf je opet humoristican...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Pa teško da će se boriti za titulu. Ali top 3 bi trebalo biti dostižno. Lani je glavni problem bio što ih je svako mogao prestizati bez problema. Riješi to, i još ako budu oni mogli prestizati, i to bi već bilo puno više bodova nego lani. Isto tako vjerujem da bi i Sauber (možda i Haas) trebao dosta napredovati, samo zbog motora. Lani je i Kimi znao dobro napredovati na startu, da bi ga kasnije svi lagano obišli. A znali su biti ponekad brži i od Ferrarija. Ali je i jedne i druge jebao motor.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Kral: "Ferrari sprema otkaz Binottou"
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Zašto bi ga otpuštali. Stručnjak za motore, pravi inženjer. Jbg hteo je previše i zaigrao se sa pozicijom. Ali ne verujem da će ga pustiti niz vodu osim ako ovaj ne da otkaz zbog degradacije položaja.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Slazem se. Ali mislim da je on ipak bolji kao inzinjer nego kao vodja tima. Inzinjeri su bolji na terenu, nego u foteljama... Provjereno. :lolz:

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Ako je to tačno, to znaci da bolid ne valja

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Ne valja kompletna politika tima. Taman kad su nasli Marchionea, covjek ode... Sad su pogubljeni i ko zna hoce li se vise naci... Ne nazire se kraj problemima. Vjerujem da svi sa nestrpljenjem ocekuju Ferrarijev bolid. Ja cu vjerovati Leclercu o ljepoti... :)

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Fake news.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
nelinjo je napisao/la: 06.03.2021., 17:58 Ne valja kompletna politika tima. Taman kad su nasli Marchionea, covjek ode... Sad su pogubljeni i ko zna hoce li se vise naci... Ne nazire se kraj problemima. Vjerujem da svi sa nestrpljenjem ocekuju Ferrarijev bolid. Ja cu vjerovati Leclercu o ljepoti... :)
Bilo je priče da su u timu poceli da muljaju sa motorom bas zbog velikog pritiska Markionea, koji je tražio rezultate bez opravdanja.....a tada znamo da svaki koji pod velikim pritiskom gleda da se snađe kako zna i ume

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ne sumnjam u Binotttove inženjerske sposobnosti, šteta što su mu ego i ambicija da postane vođa momčadi erodirali karijeru.
Ne bih nikako htio da se ovo pretvori u priču u stilu Jamesa Allisona.
slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Danas u dva dolazi Ferrari

slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
:klanjam:
Hahaha... To ocekujemo 😎
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Odličan :rofl: :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja ne uspjevam pristupiti linku prezentacije novog bolida: http://sf21.ferrari.com/
Krasno :chill:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 10.03.2021., 14:05 Ja ne uspjevam pristupiti linku prezentacije novog bolida: http://sf21.ferrari.com/
Krasno :chill:
Na tvom satu jos nije 14h :zubo:
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ferrari bi mogao ove sezone svoje štoperice pomaknut sekundu-dvije unatrag :rofl:

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Čekamo 2022, uz pokoju unutar momčadsku sramotu na stazi. :bang:
"What a little star." May 26, 2012.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Evo, bolid predstavljen.
Nemam očekivanja.
Zapravo imam, imam očekivanja da će nas razočarati momčad kao i svake sezone. Za bolid me iskreno zaboli. Da imamo najbolji bolid na gridu nemamo sposobnu momčad. I dok god se to ne promijeni badave išta. Više se nema smisla uopće ni zamarati njima.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡