Što se tiče špekulacija o nagodbi iz 2020. i stanja bolida u prošloj sezoni, ja još stojim pri ovome.F12000 je napisao/la: 12.07.2020., 12:46 Nema službenih potvrda, s obzirom da je nagodba Ferrarija i FIA-e bila tajna (to je izazvalo negodovanje ostatka paddocka).
Moja pretpostavka je da im je FIA progledala kroz prste što se tiče rezultata prošle sezone, no morali su napraviti rezove na motoru ove godine što ih je ostavilo s ovim poluproizvodom.
S obzirom da je Ferrari prošle godine mučio muku s kroničnim nedostatkom goriva, mišljenja sam da su našli način kako zaobići senzore za protok goriva, tako da su s većim sagorijevanjem goriva postizali veće brzine.
Scuderia Ferrari
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Nema smisla da FiA išta progledava kroz prste. Sigurno da je Ferrari na neki način zaobilazio pravilo, ali to je bila rupa, tako da nije varanje. FiA nije imala pravilo po kojem bi ih kaznili. Uveli su novo pravilo po kojem je Ferrari morao nešto promijeniti da bi bili legalni. Nisu imali vremena da to srede kako treba i desila se prošla sezona. Vidjećemo šta će napraviti za ovu sezonu.
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
I sto kazete na rijeci Binotta?
Po meni puste price kao i obicno. Ferrari treba oko 3 sekundi nadoknaditi u odnosu na proslu i ovu godinu a po meni tesko. Biti ce pri vrhu i to je to. Mecka i RB po meni i dalje favoriti. Wolf je opet humoristican...
Po meni puste price kao i obicno. Ferrari treba oko 3 sekundi nadoknaditi u odnosu na proslu i ovu godinu a po meni tesko. Biti ce pri vrhu i to je to. Mecka i RB po meni i dalje favoriti. Wolf je opet humoristican...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pa teško da će se boriti za titulu. Ali top 3 bi trebalo biti dostižno. Lani je glavni problem bio što ih je svako mogao prestizati bez problema. Riješi to, i još ako budu oni mogli prestizati, i to bi već bilo puno više bodova nego lani. Isto tako vjerujem da bi i Sauber (možda i Haas) trebao dosta napredovati, samo zbog motora. Lani je i Kimi znao dobro napredovati na startu, da bi ga kasnije svi lagano obišli. A znali su biti ponekad brži i od Ferrarija. Ali je i jedne i druge jebao motor.
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Ne valja kompletna politika tima. Taman kad su nasli Marchionea, covjek ode... Sad su pogubljeni i ko zna hoce li se vise naci... Ne nazire se kraj problemima. Vjerujem da svi sa nestrpljenjem ocekuju Ferrarijev bolid. Ja cu vjerovati Leclercu o ljepoti... 

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Fake news.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Bilo je priče da su u timu poceli da muljaju sa motorom bas zbog velikog pritiska Markionea, koji je tražio rezultate bez opravdanja.....a tada znamo da svaki koji pod velikim pritiskom gleda da se snađe kako zna i umenelinjo je napisao/la: 06.03.2021., 17:58 Ne valja kompletna politika tima. Taman kad su nasli Marchionea, covjek ode... Sad su pogubljeni i ko zna hoce li se vise naci... Ne nazire se kraj problemima. Vjerujem da svi sa nestrpljenjem ocekuju Ferrarijev bolid. Ja cu vjerovati Leclercu o ljepoti...![]()
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Danas u dva dolazi Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj

Hahaha... To ocekujemo
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Na tvom satu jos nije 14hVettel-Ferrari je napisao/la: 10.03.2021., 14:05 Ja ne uspjevam pristupiti linku prezentacije novog bolida: http://sf21.ferrari.com/
Krasno![]()

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ferrari bi mogao ove sezone svoje štoperice pomaknut sekundu-dvije unatrag 

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Čekamo 2022, uz pokoju unutar momčadsku sramotu na stazi. 

"What a little star." May 26, 2012.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Evo, bolid predstavljen.
Nemam očekivanja.
Zapravo imam, imam očekivanja da će nas razočarati momčad kao i svake sezone. Za bolid me iskreno zaboli. Da imamo najbolji bolid na gridu nemamo sposobnu momčad. I dok god se to ne promijeni badave išta. Više se nema smisla uopće ni zamarati njima.
Nemam očekivanja.
Zapravo imam, imam očekivanja da će nas razočarati momčad kao i svake sezone. Za bolid me iskreno zaboli. Da imamo najbolji bolid na gridu nemamo sposobnu momčad. I dok god se to ne promijeni badave išta. Više se nema smisla uopće ni zamarati njima.