Haas F1 Team
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Gilles
Haha.. I to iso.... A to sve ako nekoga asocira na Ruse, njihov problem...
Iskreno se nadam da ce Seb bit bolji... Nisam bas nesto uvjerem, ne bi se bunio da sam falio...
Haha.. I to iso.... A to sve ako nekoga asocira na Ruse, njihov problem...
Iskreno se nadam da ce Seb bit bolji... Nisam bas nesto uvjerem, ne bi se bunio da sam falio...
Fino Alla Fine
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
@senna66 na isti način kao što se Ferrari nije mogao praviti glup pa reći da imaju monegašku zastavu ili bar kod na bolidu. Ako FIA nešto odluči, uzalud izlike.
https://www.designboom.com/design/ferra ... o-barcode/

https://www.designboom.com/design/ferra ... o-barcode/

- CrashOverride Verified
- Formula 1
A dobro, nije ovo bas isto... Nije cak ni slicno... Ne dajem ni najmanju sansu da se boje sa bolida Haasa maknu...
Fino Alla Fine
- F12000
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Evo nađoh ovo o zabrani:
Ne kažem da će se dogoditi, ali ostavljam mogućnost s obzirom na "woke" i "cancel" kulturu današnjice.
Ponavljam, ne bi me čudilo da genijalci iz FIA-e ovu zabranu protumače na način da i obilježja ovog sponzora dovedu u vezu sa isticanjem zastave države kojoj je to zabranjeno. Pogotovo što se uistinu radi o ruskom sponzoru koji podržava tim ruskog vozača.Once Wada informs Russia of the four-year ban start date, they will not be allowed to compete as a nation under the Russian title, national flag or anthem at any major sporting event.
A ‘major sporting event’ is determined by Wada as the major sporting organisations who adhere to the code. This includes the International Olympic Committee [IOC] and Fédération Internationale de Football Association [Fifa], meaning that all competitions governed by them within the four-year window will be included in the ban. Other governing bodies recognised by Wada includes the IAAF [athletics], FISA [swimming], ITF [tennis], UCI [cycling] and World Rugby.
Ne kažem da će se dogoditi, ali ostavljam mogućnost s obzirom na "woke" i "cancel" kulturu današnjice.

- _bataziv_0809
- Formula 1
- Navija za: McLaren
Slavenske boje koje smo maznuli od Holandjana/Nizozemaca....Mnoge slavenske drzave imaju zastave u tim bojama (Rusija, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Slovacka, Ceska).

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ne vjerujem da će ovo maknuti sa bolida Haas-a. Svijet je previše poludio, da bi se zamarao sa "ovim" bojama.CrashOverride je napisao/la: 04.03.2021., 12:21 A dobro, nije ovo bas isto... Nije cak ni slicno... Ne dajem ni najmanju sansu da se boje sa bolida Haasa maknu...
Tako, da ovo, na neki način prolazi ispod radara.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Kakva divota gledati kad Twitter krene u lagani meltdown 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Hahhahahhaahha.....

EDIT: Mazepin's spirit coming
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ovo su sva ograničenja koja je odredila WADA (link na članak, koga zanima može negdje iskopati i originalni dokument):
Dakle, Haas ovom livrejom ne krši odredbe te kazne.Konkretno, ruska zastava neće se smjeti pojavljivati na sportaševoj opremi, ali bit će dozvoljeno korištenje njezinih boja. Nacionalni simboli također su zabranjeni. Riječi “Rusija” i “ruski” smjet će se koristiti samo u kombinaciji s drugim izrazima (npr. “neutralni sportaš iz Rusije” ili “Rusija. Neutralni sportaš”), a iako se “Ruska automobilska federacija” neće smjeti isticati, njezin akronim RAF je dozvoljen. Ruska himna neće se smjeti izvoditi ni na kojem natjecanju pod okriljem FIA-je.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Uvijek je zanimljivo kakvi izlaze iz pećina kada je nesto ovakvo na webu...
Nesto slicno kad su izbori pa mi ulicom prema glasackom mjestu hodaju ljudi koje inace nikad nigdje ne vidim

Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
- Navija za: McLaren
Sta se dogadja

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ljudi koji iz maminih podruma žele putem hashtaga odlučivati o sudbini milijunskih kompanija, stvarno živimo u najčudnijem vremenu 

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Meni je drago baš zbog ovoga sa zabranom Ruskih obilježja, da imaju ovakve boje na bolidu. Vjerovatno je to i razlog. Nije me nešto briga za Mazepina, ali mi je drago što su ovako nešto uradili. A i ta kazna je presmiješna, kada čitav svijet zna koliko dugo se ameri dopinguju u svim mogućim sportovima. I do sada to nikome nije smetalo...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Baš sam na twitteru pročitao u komentarima, lik priča o ovome doping skandalu i licemjerstvu nadležnih. Kaže kako je Sereni Williams dozvoljeno da koristi nešto zbog čega je Sharapova bila banovana na nekoliko godina. Dobro, taj lik je Rus, ali nebi me iznenadilo da je istina.