VN AUSTRALIJE 2015. (13.3.-15.3.)
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Inače Arrivabene je pričao sa glavnim mehaničarem u Kimijevom boksu. Nekada bio kod Masse. 
Kakvu trku vozi Nasr

Kakvu trku vozi Nasr

Obrigado Felipe
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Sjajna trka Lewisa, od početka do kraja, zasluženo. 
Vettel odvozio odličnu trku, imao je tempo kao i Mercedesi u drugom stitntu. Boks jedan krug kasnije i možda bi Massa bio na postolju, ali nema veze, početak mnogo bolji nego prošle godine.
Nijanse trenutno odlučuju između Williamsa i Ferrarija, Felipe i Seb gotovo identični tokom cijele trke.
Nasr

Vettel odvozio odličnu trku, imao je tempo kao i Mercedesi u drugom stitntu. Boks jedan krug kasnije i možda bi Massa bio na postolju, ali nema veze, početak mnogo bolji nego prošle godine.
Nijanse trenutno odlučuju između Williamsa i Ferrarija, Felipe i Seb gotovo identični tokom cijele trke.
Nasr

Obrigado Felipe
- luka vz
- F1puls suradnik
- Navija za: McLaren
Čestitke Mercedesu! Očekivana pobjeda i apsolutna dominacija.
Vettel po meni očekivano na kraju ispred Masse, lijep debi za Sebastijana.
Nasr
Bravo i za Buttona koji nas je zabavljao sa Perezom. Završio je utrku (ČAK). Umalo je i osvojio bod, ali mislim da bi to ipak bilo previše
Vettel po meni očekivano na kraju ispred Masse, lijep debi za Sebastijana.
Nasr

Bravo i za Buttona koji nas je zabavljao sa Perezom. Završio je utrku (ČAK). Umalo je i osvojio bod, ali mislim da bi to ipak bilo previše

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Hmmm, 11 bolida završilo trku, a prije samo dvije godine duplo više...
Možda 2-3 prestizanja kako treba. Bez ikakave akcije, apsolutno ništa.
Prednost Mercedesa je pola minute, zatim Vettel i Massa, pa 57 sekundi do petog mjesta. Pet vozača unutar jednog kruga zaostatka.
Tri 'tinejdžera' u bodovima.
Zabrinjavajuće...
Prednost Mercedesa je pola minute, zatim Vettel i Massa, pa 57 sekundi do petog mjesta. Pet vozača unutar jednog kruga zaostatka.
Zabrinjavajuće...
Obrigado Felipe
-
furai
- Karting
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel | Räikkönen
Fina trka. Ferrari nespretan. Mercedes standard. Williams neodlucan. Renault katastrofa. Steta zbog onog nagurivanja u prvom krugu. Ugodno iznenadjen McLarenom i Sauberom
Sve u svemu, ok trka, doduse malo bolida na gridu, ali bice bolje sledecu trku.

Sve u svemu, ok trka, doduse malo bolida na gridu, ali bice bolje sledecu trku.
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Mislim da ce Alonso platiti doktorima da mu produze bolovanje
, jer poslije ove utkre mu sasvim sigurno nece biti dobro, Honda je ocajna..

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:

Obrigado Felipe
- dakako
- Formula 4
- Navija za: Mercedes
Tocno kolega.Ja bih se kao trebao veseliti,al jalovo je to veselje. Vec sam negdje napisao ja osobno nemogu uzivati u svojoj igracki ako se sam igram bez obzira sto je mja igracka najbolja.Felipe je napisao/la:Hmmm, 11 bolida završilo trku, a prije samo dvije godine duplo više...
Zabrinjavajuće...
Honda je cini mi se zavrnula sve moguce samo da se dovuce do cilja.
Lotus banana za mene neocekivana.
Force India neobjasnjivo losa,Red Bull takodjer.
Meni jedino Sauber svjetla tocka ove utrke.
Ferkan kao dobar,al daleko je to,tako da ni vrit ni mimo po meni,kao i Wiliams
Timski igrac
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Evo šta je koštalo Kimija (prije odustajanja).
https://twitter.com/LorenzoDL83/status/577003415009636352 Jasno se vidi oštećenje, a iza krila i velika degradacije gume, jedno dovelo do drugog...
https://twitter.com/LorenzoDL83/status/577003415009636352 Jasno se vidi oštećenje, a iza krila i velika degradacije gume, jedno dovelo do drugog...
Obrigado Felipe
- dakako
- Formula 4
- Navija za: Mercedes
Jesam li dobro vidio ili je upravo tu bio kontakt sa Vettelovim zadnjim lijevim krajem,pa tek onda sa neznam kime vec.Felipe je napisao/la:Evo šta je koštalo Kimija (prije odustajanja).
Jasno se vidi oštećenje, a iza krila i velika degradacije gume, jedno dovelo do drugog...
Timski igrac
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Milsim da jeste. Oštećenje je poprilično visoko, što znači da ga je vjerovatno Vettel skinuo zadnjim krilom u prvom zavoju. Mislim da bi šteta bila veća da su to posljedice drugog incidenta, vjerovatno bi otišao cijeli 'endplate'.
Obrigado Felipe
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Ono kad nemozes spavat cijelu noc i onda se probudis u 6 i 15
Cestitke Mercedesu i cini mi se da su ove godine jos dominantniji. Utrka zbillja cudna, s obzirom da sam se probudio u 7 krugu i i vidio 13 vozaca. Nasr me odusevio i predvidam mu bogatu karijeru (napokon neki vozac koji zna sto radi u F1).Force India i Red Bull katastrofa s obzirom na proslu sezonu. Ako nis bar me Ferrari veseli i onaj cilj od 2 pobjede mi se sve vise cini realan. Steta za kimija al sto je tu je. O lotusu neznam sta rec al ne trebaju brinut jer tesko da ce im se dogodit prosla sezona... Williams ocekivano, ako nis barem je Massa normalno usao u sezonu, dok mi je ona ozlijeda Valtterija i dalje misterij. Pohvale i Sainz JR., prvi bodovi ovdje, trebalo je bolje al definitivno nije on kriv, mislim da ce barem ovu sezonu oderat Verstapena
Mclaren Honda
, zbilja neznam sto oni ocekuju ovu sezonu....

Cestitke Mercedesu i cini mi se da su ove godine jos dominantniji. Utrka zbillja cudna, s obzirom da sam se probudio u 7 krugu i i vidio 13 vozaca. Nasr me odusevio i predvidam mu bogatu karijeru (napokon neki vozac koji zna sto radi u F1).Force India i Red Bull katastrofa s obzirom na proslu sezonu. Ako nis bar me Ferrari veseli i onaj cilj od 2 pobjede mi se sve vise cini realan. Steta za kimija al sto je tu je. O lotusu neznam sta rec al ne trebaju brinut jer tesko da ce im se dogodit prosla sezona... Williams ocekivano, ako nis barem je Massa normalno usao u sezonu, dok mi je ona ozlijeda Valtterija i dalje misterij. Pohvale i Sainz JR., prvi bodovi ovdje, trebalo je bolje al definitivno nije on kriv, mislim da ce barem ovu sezonu oderat Verstapena
Mclaren Honda

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Lady
- GP3
Utrka tako tako....
Merc neću ni komentirat jer su liga za sebe...
Vettel je napravio vrhunski posao šta je prešao iz Red Bulla u Ferrari. Kao da je znao....
Ono na startu između Raikkonenea i Vettela je bilo taman za krštenje prvenstva, i Vettelovog debija u Ferrariju, te također jedne nove i preporođene Ferrarijeve ekipe....
No Vettel No Red Bull....
Red Bull je banana i padat će još više.... šta su napravili su napravili.....
Sauber je meni najveće iznenadjenje, a pogotovo Nasr. Svaka čast za Nasr-a! Odličan debi i super odvožena utrka....
McLaren - Honda =
Nekad sam jako voljela ovu kombinaciju, ali ovo je katastrofa! Ako se Honda ne digne tokom sezone, neće me iznenadit ako se za godinu dana povuku iz F1.
Na kraju sve čestitke Mercedesovim vozačima i posebno sve čestitke Vettelu na super debiju za Ferrari.....
Merc neću ni komentirat jer su liga za sebe...
Vettel je napravio vrhunski posao šta je prešao iz Red Bulla u Ferrari. Kao da je znao....

Ono na startu između Raikkonenea i Vettela je bilo taman za krštenje prvenstva, i Vettelovog debija u Ferrariju, te također jedne nove i preporođene Ferrarijeve ekipe....
No Vettel No Red Bull....

Red Bull je banana i padat će još više.... šta su napravili su napravili.....
Sauber je meni najveće iznenadjenje, a pogotovo Nasr. Svaka čast za Nasr-a! Odličan debi i super odvožena utrka....

McLaren - Honda =

Na kraju sve čestitke Mercedesovim vozačima i posebno sve čestitke Vettelu na super debiju za Ferrari.....

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Obrigado Felipe