Drago mi je da nema previše crvene/roze. Bojao sam se da će biti više. Od zelene sam očekivao da će biti više zagasita kao prava "British racing green", a prema slikama ova mi izgleda kao da ima malo više nijanse plave.
Sve u svemu odlično i napokon da imamo dva zelena bolida na gridu, sad još samo žute.
F12000 je napisao/la: 03.03.2021., 15:57
Drago mi je da nema previše crvene/roze. Bojao sam se da će biti više. Od zelene sam očekivao da će biti više zagasita kao prava "British racing green", a prema slikama ova mi izgleda kao da ima malo više nijanse plave.
Sve u svemu odlično i napokon da imamo dva zelena bolida na gridu, sad još samo žute.
Ovo je njihova Almond Green. Koristili su je na dosta njihovih trkaćih auta.
Seb već donosi napredak. Svi nekako izgledaju zbunjeni. Ne znaju šta će reći, dok ih čitav svijet gleda. Jedino Seb opušten, i ima šta pametno da kaže. Vidi se da nisu navikli na velike stvari.
Ja ih očekujem blizu Mercedesu i Red Bullu, kao treću najbržu ekipu. Inače očekujem od ove sezone najveću borbu po cijelom gridu. Jedino ne vidim Williams u borbi sa bilo kim.
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 03.03.2021., 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Iznenađen sam nijansom zelene, ali sve u svemu odlično. Bojao sam se da ne uprskaju izgled, jer zelena je uvijek bila posebna u F1.
Teško mi je odlučiti koji mi je ljepši, Alpine ili AM