Zimski sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Konačno se u Cortini moglo skijati
Kod dama zlato u super-Gu uzela očekivano Gut-Behrami, Suterova se okitila srebrom, a pomalo neočekivano Shiffrinova je uzela bronzu (btw, bila je odlična do završnice, od zadnjeg prolaza do cilja)
Kod gospode super-G još uvijek traje ali je sve riješeno, Kriechmayr, Baumann i takođe, pomalo neočekivano Pinturault
Čak 1/3 (dosad) skijaša nije završila trku, između ostalog njih 6 od prvih 20, odnosno prva trojica koja su startala (između ostalog)
Feuz i Odermatt loši
Kod dama zlato u super-Gu uzela očekivano Gut-Behrami, Suterova se okitila srebrom, a pomalo neočekivano Shiffrinova je uzela bronzu (btw, bila je odlična do završnice, od zadnjeg prolaza do cilja)
Kod gospode super-G još uvijek traje ali je sve riješeno, Kriechmayr, Baumann i takođe, pomalo neočekivano Pinturault
Čak 1/3 (dosad) skijaša nije završila trku, između ostalog njih 6 od prvih 20, odnosno prva trojica koja su startala (između ostalog)
Feuz i Odermatt loši
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne znam jeste gledali muški Super G, ali ja se ne sjećam kad sam vidio čudniju utrku
Krenuvši od skoka na razini Wengena, preko ''nemogućih'' vrata nakon skoka do jedva izvedive traverze. Sve vam je jasno kad je skijaš sa startnim brojem četiri prvi ušao u cilj. Show.
Srećom pa sam se odlučio pogledati snimku jer bi mi bilo žao da sam ovo propustio

Krenuvši od skoka na razini Wengena, preko ''nemogućih'' vrata nakon skoka do jedva izvedive traverze. Sve vam je jasno kad je skijaš sa startnim brojem četiri prvi ušao u cilj. Show.
Srećom pa sam se odlučio pogledati snimku jer bi mi bilo žao da sam ovo propustio

- Frantic
- Formula 1
Suter, Widle (malo iznenađenje), Gut-Behrami na podiju u ženskom spustu
Ester, nakon što je za 0,06 sec ostala bez medalje u superGu, sada je opet izgubila medalju, ovog puta za 0,07sec
Jako sam zadovoljan zaostatkom Elvedine Muzaferije od 2,86sec (25. mjesto)
Bile su tu malo ispred, ali i iza nje neke Francuskinje, Amerikanke, Šveđanke....
Staza, po onome što se moglo vidjeti, perfektna
Ester, nakon što je za 0,06 sec ostala bez medalje u superGu, sada je opet izgubila medalju, ovog puta za 0,07sec

Jako sam zadovoljan zaostatkom Elvedine Muzaferije od 2,86sec (25. mjesto)
Bile su tu malo ispred, ali i iza nje neke Francuskinje, Amerikanke, Šveđanke....
Staza, po onome što se moglo vidjeti, perfektna
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Pobijedio Kriechmayr u spustu, Sander 2. i Feuz 3. Meni osobno loš spust, staza mi ke nekako previše naginje superveleslalomu.
- Frantic
- Formula 1
Par kapija prije/oko sredine naginje čak i veleslalomu.
Pobjednik je loše odvezao drugu polovinu (nakon skoka i traverse)
Npr. Feuz mu je skinuo u drugoj polovini preko pola sec, a čini mi se Odermatt, Paris, kao i Roa(e), još i više
Muzatona su vile pronosale
Kao i Baumanna, koji se skršio u cilju u ogradu, ali je izašao na nogama, iako je imao tragove krvi na odijelu.
Pobjednik je loše odvezao drugu polovinu (nakon skoka i traverse)
Npr. Feuz mu je skinuo u drugoj polovini preko pola sec, a čini mi se Odermatt, Paris, kao i Roa(e), još i više
Muzatona su vile pronosale
Kao i Baumanna, koji se skršio u cilju u ogradu, ali je izašao na nogama, iako je imao tragove krvi na odijelu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
Danas pobijedio Schwarz u muškoj kombinaciji, favorit Pinturalt 2., Shifrrin pobijedila u ženskoj. Sutra paralel veleslalom za muske (iskreno tu disciplinu treba izbaciti iz skijanja).
-
SebastianFerrari
- Formula 4
Ne stigoh napisat, Zubčić drugi u paralel veleslalomu
pobijedio Faivre.

- DaveGilmour
- Formula 2
Nisam ni ja mislio gledati, ali sam ipak pogledao snimku navečer - znatiželja je prevagnula. Žali Bože izgubljenog vremena

Što prije ovo izleti iz kalendara, to bolje.
- Frantic
- Formula 1
Nakon paralelnih disciplina jučer je Gut-Behrami osvojila još jedno zlato u vrlo zanimljivom veleslalomu.
Shiffrin druga (+0,02 sec), Liensberger treća (+0,09sec)
Danas muški veleslalom
Shiffrin druga (+0,02 sec), Liensberger treća (+0,09sec)
Danas muški veleslalom
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Promače Zubčiću medalja na kraju za jedno mjesto...
Dobra utrka
Dobra utrka

-
SebastianFerrari
- Formula 4
Odlična utrka
. Šteta što Filip nije uspio osvojiti još jednu medalju.

- Frantic
- Formula 1
Liensberger dominantna u slalomu.
Iza nje su ostale Vlhova sa ravno 1sec zaostatka i Shiffrin sa skoro 2sec.
Drukao sam da Slovenka Andrea Slokar dođe do medalje. Imala je izvrsnu drugu vožnju, popravila se sa 17. na 5. mjesto
Iza nje su ostale Vlhova sa ravno 1sec zaostatka i Shiffrin sa skoro 2sec.
Drukao sam da Slovenka Andrea Slokar dođe do medalje. Imala je izvrsnu drugu vožnju, popravila se sa 17. na 5. mjesto
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
Čudno da nitko još nije prokomentirao muški slalom. Ja ću onda preuzeti tu ulogu
Jako interesantna utrka za kraj prvenstva. Mislim da je u drugoj vožnji bilo 14 skijaša unutar jedne sekunde. Na kraju je pobijedio Foss-Solevag ispred iznenađujuće dobrog Pertla i Kristoffersena. Bilo je tu i nekoliko tragičara koji su svi poispadali nakon što su skijali jako dobro - Noel i Schwarz bi vrlo vjerojatno došli do medalje, ali meni je najviše žao Grossa koji je ispao u prvoj vožnji nakon što je briljirao s visokim startnim brojem. I naravno, moram spomenuti Rodeša koji je završio 6.
Slijedi povratak regularnom dijelu sezone koji mi je uvijek draži od svjetskih prvenstava i Olimpijada. Nikada mi nije sjeo taj koncept da jedna arbitrarno određena utrka vrijedi više od ostalih 20.

Jako interesantna utrka za kraj prvenstva. Mislim da je u drugoj vožnji bilo 14 skijaša unutar jedne sekunde. Na kraju je pobijedio Foss-Solevag ispred iznenađujuće dobrog Pertla i Kristoffersena. Bilo je tu i nekoliko tragičara koji su svi poispadali nakon što su skijali jako dobro - Noel i Schwarz bi vrlo vjerojatno došli do medalje, ali meni je najviše žao Grossa koji je ispao u prvoj vožnji nakon što je briljirao s visokim startnim brojem. I naravno, moram spomenuti Rodeša koji je završio 6.

Slijedi povratak regularnom dijelu sezone koji mi je uvijek draži od svjetskih prvenstava i Olimpijada. Nikada mi nije sjeo taj koncept da jedna arbitrarno određena utrka vrijedi više od ostalih 20.
-
SebastianFerrari
- Formula 4
Bravo Filipe
Pinturalt me podsjetio na Janicu sa sljemena, iako je njoj bilo teže zato što je ostala bez štitnika, ali svejedno svaka čast
Čestitke Slovencu Hadalinu koji je razvalio drugu vožnju

Pinturalt me podsjetio na Janicu sa sljemena, iako je njoj bilo teže zato što je ostala bez štitnika, ali svejedno svaka čast

Čestitke Slovencu Hadalinu koji je razvalio drugu vožnju