U tijeku je Championship League Snooker
Evo jedna uvjerljiva pobjeda protiv Perrya, odmah sada slijedi O'Sullivan - Kyren Wilson. Nakon toga kasnije ide protiv Mark Williamsa i Mark Selbya
RO razbio Selbya 3-1 sa 3 centurya.
4/4 pobjeda. Dobio je 12 frameova i izgubio tek 2.
Čini se da je RO opet u onoj svojoj zoni gdje mu nitko ništa ne može.
Har Kl je napisao/la: 11.02.2021., 00:15
Nisam pogledao ni jedan meč. Hvala na kratkim opisima
Sutra RO igra protiv MW, to bih trebao pogledati.
Mislim da je polufinale već sada osigurao. Igra odlično, fokusirano i opušteno protivnici jedva da i dođu do stola.
Izgledao mi je kao u najboljim danima A razine, iako je ponekad dovoljna i njegova B razina za titule.
senna66 je napisao/la: 11.02.2021., 11:47
Mislim da je polufinale već sada osigurao. Igra odlično, fokusirano i opušteno protivnici jedva da i dođu do stola.
senna66 je napisao/la: 11.02.2021., 20:09
Izgubio RO oba današnja meča.
Players Championship 2021 je započeo jučer.
Jučer su prošli Wilson (protiv Ryan Daya 6-1) i Bingham (protiv Trumpa 6-5). Btw. Trump nekako pada u formi u zadnje vrijeme.
Danas od istaknutih mečeva igraju RO protiv Dinga u 20:00 sati, Lisowski - Gould 14:00.
Sutra će biti najzanimljivije, Selby i Williams, te Brown i Higgins
S obzirom na to da je Trump već sada eliminiran, krajnje je vrijeme da se RO probudi i osvoji ovo za samopouzdanje jer Svjetsko prvenstvo je jako blizu. Forma mu je dosta čudna i jako varira od jednog meča do drugog.
Higgins otresao Browna koji je neki dan osvojio Welsh Open sa 6-0. I mislio sam si da je Brown one tournament wonder. Selby - Williams velika borba, trenutno je 3-3
Higgins ubio Selbya 6-0, preslika kao i protiv Browna. 2 meča 12 dobivenih i 0 izgubljenih frameova
O'Sullivan prvo razvali Lisowskog 6-1 pa onda muka jučer protiv Hawkinsa gdje je preokrenuo meč.
To mu neće proći protiv ovakvog Higginsa, mora podignuti konstantu.
Higgins ubija RO 7-2
O'Sullivan jedino ima najveci break od 144 ako se ne varam.
RO nema konstantu. Ovo ce mu biti 4. izgubljeno finale ove sezone, ima bljeskove svoje A igre međutim forma varira drastično.
RO je vidljivo frustriran, išao je na vrlo riskantne potove i nabijao bijelu kao luđak. Mogao je imati 3 framea bez problema pred kraj prve sesije. Tada bi to bila dosta drugačija priča.
Higginsu naklon do poda, pred 2 godine je razmišljao o mirovoni, a sada je u ovome trenutku najbolji od svih. Perfektan.
RO treba uzeti pauzu ili igrati manji broj turnira da malo pročisti glavu. Svjetsko je jako blizu i trenutno ne izgleda da će dobro proći tamo.
Edit: evo smanjio je na 4 razlike, ali protiv ovakvog Higginsa ako ovo preokrene to ce biti najveće čudo zadnjih godina.
Selby je odigrao fantastičan turnir, kao da se vratio u ono svoje doba dominacije. Čestitke Selbyu na 4. naslovu.
Murphy je igrao jako dobro, jako hrabro i bez odustajanja, samo nijansu lošije od Slebya. Murphy je odigrao snooker života bez sumnje. Šteta što to nije nagrađeno drugom titilom.