Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Pastorova metoda funkcionira. Proradili plusevi i edit button 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
BoJack i Luke, mislim da vam je servirana neka starija verzija stranice jer je to uklonjeno prije par tjedana jučer su od 13 do cca 17 trajali brute-force napadi na portal pa je bilo malo čupavo. Nekima ne vjerojatno prikazan i onaj cloudflare intro od pet sekundi koji služi kao zaštita...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne znam baš da je nasumicno 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Logovi na serveru imaju zabilježen ip svakog napada, sad ide malo trejsanje unatrag da vidimo odakle su i prepoznaje li se stagod od toga od ranije. Cloudflare je dosta bistar sustav, što se ne bi moglo reći za ove majstore koji guglaju "brute force attack tool" pa rokaju 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
24.2. 2015. je otvoren F1puls portal. Doslo je svega par stotina ljudi, a registriralo se njih desetak.
Tad je Lewis imao dva naslova, Vettel je taman došao u Ferrari, još nije bilo Haasa, tu je bio Merhi, Stevens, Nasr... Nije bilo Azerbajdzana, a ni ultrasoft gume još nisu bile uvedene. Uveden je VSC, i debitirao je Verstappen... Leti vrijeme!

Tad je Lewis imao dva naslova, Vettel je taman došao u Ferrari, još nije bilo Haasa, tu je bio Merhi, Stevens, Nasr... Nije bilo Azerbajdzana, a ni ultrasoft gume još nisu bile uvedene. Uveden je VSC, i debitirao je Verstappen... Leti vrijeme!

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Leti leti...
6 dobrih godina..
6 dobrih godina..

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nek je sa srećom, još dugo ga čitali! 

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Uz naravno moje visočanstvo neki od prvih registriranih korisnika su @hattrick, @Brumica, @given2drive (u biti nisam siguran za ovaj nick, al radilo se o kolegici), @ementaler koji je vise komentirao nego danas, @Ferrari itd itd
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Sretan rođendan F1 Puls 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hvala svima, iako se nemam ja što zahvaljivati. Dok je zajednica tu, sve ostalo se sredi nekako. Tako da, dok je vas freakova bit će i portala, barem još ovoliko godina
Senna66 je novi donator, 10€ uz čestitku i citat: "Mi smo mladi portal u razvoju" - Mattia Binotto

Senna66 je novi donator, 10€ uz čestitku i citat: "Mi smo mladi portal u razvoju" - Mattia Binotto

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
bome godine prolaze...avetma je napisao/la: 24.02.2021., 21:31 24.2. 2015. je otvoren F1puls portal. Doslo je svega par stotina ljudi, a registriralo se njih desetak.![]()
Tad je Lewis imao dva naslova, Vettel je taman došao u Ferrari, još nije bilo Haasa, tu je bio Merhi, Stevens, Nasr... Nije bilo Azerbajdzana, a ni ultrasoft gume još nisu bile uvedene. Uveden je VSC, i debitirao je Verstappen... Leti vrijeme!![]()
Zahvaljujem Ante Vetmi i Marku Rakiću što su se odlučili otići iz GP1.hr i otvorili portal F1 Plus (ups... F1 Puls), iz čega je nastao F1 Pulsmedia. Naravno imao sam tu privilegiju da sam nazočio u stvaranju istog ponajviše u podršci i dovlačenju meni najbitnijih forumaša iz GP1.hr.. bio je to neki vid lobiranja. Neke je već naveo kolega Iceman. Htjeli smo dobiti kvaitetnu atmosferu gdje će ozbiljni pratioci F1 u ovim prostorima imati o čemu razgovarati i provoditi vrijeme čitajući međusobne komentare, Markove i Antine vijesti i Zvonimirove analize. Danas je taj portal prerastao u glavno mjesto "sastančenja" F1 zaluđenika sa nevjerojatnom podrškom u vidu nesebičnog darivanja financijske pomoći istih.
Nek nam je živ i zdrav F1 Plus (..Puls ili ti Pulsmedia) još 1000 godina!
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Mr.Spaceguy ulijeće s 20€ donacije uz poruku: "Za daljni razvoj i napredak F1Pulsa, a i da nam se možeš lakše i bolje boriti sa hakerima
"
Zahvaljujem!
Što se tiče hakera, to su jebivjetri koji su više iritacija nego problem. Već su anulirani, a dobro su mi došli da provjerim kako se novi server nosi s iznenadnim skokom posjeta, nešto slično kao što bi trebalo biti kad krene sezona.
CPU opterećenje:

Zahvaljujem!

Što se tiče hakera, to su jebivjetri koji su više iritacija nego problem. Već su anulirani, a dobro su mi došli da provjerim kako se novi server nosi s iznenadnim skokom posjeta, nešto slično kao što bi trebalo biti kad krene sezona.
CPU opterećenje: