Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ne.

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
A sto? Pa 5 je stvarno malo.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
je li nekad postojo search na sajtu? ono, u gornjem desnom kutu? bez obzira kakav bio odgovor, trebalo bi ga uvest/vratit.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
zekohonda je napisao/la:je li nekad postojo search na sajtu? ono, u gornjem desnom kutu? bez obzira kakav bio odgovor, trebalo bi ga uvest/vratit.
Jeste, ali Ante je rekao da se koristio iznimno rijetko, a oduzimao dosta resursa, pa ga je skinuo u novoj verziji.

Ali tražilicu možeš dobiti ako ne link dodaš bilo što, kao npr. http://www.f1puls.com/ghdiuf :D
Obrigado Felipe

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
zahvaljujem!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Čitajući temu RB i novo "odijelo" spominje se kako RB nema baš sponzora. Pa ako zvuči zanimljivo, mogli bi jedan kratak članak s popisom sponzora svih momčadi (naravno da se zna koji je čiji) i ako se zna koliko koji plača svoje naljepnice. Znam da je bilo par članaka na ovu temu ali s drugačijim naglaskom na sponzore, više tko su oni. Zanimljivo za komentiranje...
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Luka je to napravio par puta, ali odaziv je vrlo loš. Nažalost, kvalitetniji tekstovi su slabo čitani, a mi se dobro naradimo dok ih napišemo, tako da je s jedne strane vrlo nezahvalno pisati tako nešto. Šteta, i ja volim takve tekstove, i bit će ih barem s moje strane. Ali, kad vidiš da nikog nije briga za to što si napisao, motivacija i želja jednostavno pada.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Explorer je napisao/la:Luka je to napravio par puta, ali odaziv je vrlo loš. Nažalost, kvalitetniji tekstovi su slabo čitani, a mi se dobro naradimo dok ih napišemo, tako da je s jedne strane vrlo nezahvalno pisati tako nešto. Šteta, i ja volim takve tekstove, i bit će ih barem s moje strane. Ali, kad vidiš da nikog nije briga za to što si napisao, motivacija i želja jednostavno pada.
Shvačam u potpunosti, kada čovjek ne vidi priznanje svog truda motivacija opada.
Ali nema predaje, mi čitamo sve što napišete.
Ako bude još što vezano s sponzorima ubacite pokoju cifru koju koju plačaju.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
meni su tekstovi o sponzorima isto bili dobri, rado sam ih čito.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Explorer je napisao/la:Luka je to napravio par puta, ali odaziv je vrlo loš. Nažalost, kvalitetniji tekstovi su slabo čitani, a mi se dobro naradimo dok ih napišemo, tako da je s jedne strane vrlo nezahvalno pisati tako nešto. Šteta, i ja volim takve tekstove, i bit će ih barem s moje strane. Ali, kad vidiš da nikog nije briga za to što si napisao, motivacija i želja jednostavno pada.
Šteta što je slabija posjećenost takvih tekstova.
Svi autori takvih tekstova na portalu imaju od mene :thumbs:
Šta ćeš, ljudi više vole neke vijesti, koje graniče sa žutilom, te komentarisati aktuelna dešavanja (testiranja, trke,....).
Ja konkretno čitam sve. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Director
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Manor Racing
Opet ja oko otvaranja teme za Manor.
Pošto je ne mogu naći, ako ima može li mi neko bačiti link ako nema može li se otvoriti?

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Slobodno, dapače
Pošto si njihov fan bit če ti lakše otvorit tu temu nego nama "hejterima" :D
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Okej ekipa, računam na vas kad bude izbačen neki tekst ;)

Director - Teme o Manoru, koliko vidim, nema. Dakle, možeš slobodno otvoriti u podforumu "vozači i momčadi". Pogledaj jedan primjer kako je otvorena tema za ostale momčadi, pa tako i ti napravi.

@Ferrari1345 - Svi se tuku oko Manora :prcnjau:

Director
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Manor Racing
Zahvaljujem druže
:pivo:

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Evo da dadnem par prijedloga:
1.Mogli ste ovu tablicu sa bodovima vozaca i momcadi izbrisat
2.Kada se predstave svi bolidi da napravite neku tehnicku analizu o njima
Pa eto ako ste voljni odradite ovo naravno ako zelite :D
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Tablica s bodovima će se uskoro resetirati :)
A što se tiče drugog prijedloga, ne vjerujem da će biti takvo što, jer te tehničke analize svake godine rade najveći svjetski portali i onda se na kraju uglavnom ispostavi da su to puke špekulacije jer nitko ne zna što su zapravo momčadi napravile i koliko je tko brz.

Luka
Karting
Karting
Navija za: Nico Rosberg
Eto nakon dužeg vremena odsutnosti, i zbog perioda zimske pauze, vratih se ja aktivno sudjelovati u raspravama najboljeg F1 sajta u regiji :) Baš me ugodno iznenadila ova svježa i kvalitetna promjena izgleda, funkcionalnosti i aktivnost ekipe, pa i novih članova! Bring it on 2016! Sve pohvale ekipi koja se vrhunski brine o stranici, bez vas ovo sve nebi funkcioniralo.. sa zadovoljstvom sam ovdje :chill: :klanjam:
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Luka, hvala na lijepim riječima. Trudimo se koliko možemo i uvijek pokušavamo donijeti nešto novo, bolje :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Luka je napisao/la:Baš me ugodno iznenadila ova svježa i kvalitetna promjena izgleda, funkcionalnosti i aktivnost ekipe, pa i novih članova!
Hvala, dobrodošao natrag! :) :pivo:

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: mclaren
avetma je napisao/la:Dobro vi i kažete, evo sa početkom testiranja u Barceloni skidamo sve banove. Banirani izlaze na uvjetnu :mrgreen:
Hoce li od ovog obecanja biti nesto ili obecanje ludom radovanje :jupije:
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡