Ovih dana je u tijeku i službeni test u Australiji, Phillip Islandu. Počeo je jučer, a vozi se tri dana. Jučer je test bio kompromitiran kišom, a najbrže je vrijeme odvozio Danilo Petrucci. Izvještaj
Testiranje se nastavlja danas u 23:45 po hrvatskom vremenu i traje do sutra u 7:45. U istom terminu vozi se i posljednji, treći dan testiranja u petak.
Jel takav bio na testovima ili su tek sad stavili? Nisam neki pratitelj MGP ali ovo mi je cudno u najmanju ruku. Dali je kroz povijest bilo jos takvih pokusaja? Sto su dobili sa tim prednjim spojlerima?
Nisu imali ovakav sistem, imali su crna krilca, koja nisu bila ovako izbacena [ link do slike ]
Ovo je nesto "radikalno"! Jasno je da je Ducati zvijer na stazi po snazi, ali njihov deficit je aerodinamika, pa mozda ovaj "extremni" pristup ce im donijeti nesto, sad sta vidjet cemo?? Ruku na srce, ovo i ne izgleda nesto bas sexy
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Neda mi se pregledavat linkove trenutno, Josip123 je pitao zašto? a mislim da je to očito jasno - da imaju bolji grip na prednjem kotaču kod otvaranja gasa, pogotovo kod većih ubrzanja, dakle na izlasku iz sporijih zavoja, lani nije dalo možda očekivan rezultat ali motor nije bio loš i sviđa mi se što isprobavaju ovakve stvari, jer očito imaju neke rezultate, koliko god možda ne bile lijepe na oko..
Director je napisao/la:Sto se to voze treninzi u cetvrtak?
Samo u Qataru, mislim.
Neznam zašto
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.