Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Majki2111 je napisao/la: 17.02.2021., 01:05
Frantic je napisao/la: 17.02.2021., 00:06Neka uzmu pare za Lea (34 su mu godine) i lagano u remont.
Pitanje bi li itko htio Messija u ovom trenutku. Neaktivan igrač u obrani koji je u zalasku karijere. Još je igrač oko kojeg bi se trebala gradit igra. Nema se vremena za to. Sumnjam da je Messi poželjna roba na tržištu. Ne trpi danas nogomet neaktivne igrače u obrani.
Ma da..

Šta nije City nudio 200 milijuna za njega ljetos ili tako nešto...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Majki2111 je napisao/la: 17.02.2021., 01:05

Pitanje bi li itko htio Messija u ovom trenutku. Neaktivan igrač u obrani koji je u zalasku karijere. Još je igrač oko kojeg bi se trebala gradit igra. Nema se vremena za to. Sumnjam da je Messi poželjna roba na tržištu. Ne trpi danas nogomet neaktivne igrače u obrani.
PSG i City bi ga laganini uzeli.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Messi izjednacio Raula i zabio u 17 uzastopnih godina u LP, Barca prvi put u povijesti 2 poraza za redom na domacem terenu u Europi...

Inace, sumnjam da Messi ima gdje.... I dalje je to cudo od igraca i moze rjesavati utakmice ali koliko god nogomet otisa u k....., ne vjerujem da je Pep toliko lud da ga sad dovodi, za PSG sam manje siguran ali i dalje smatram da nema od toga nista..

Ostaje United :zubo: Da se mogu hvalit da su kod njih igrala 2 najbolja igraca zadnjih 20 godina..

Vladavina Messija u Barci jos nije dosla kraju i mislim da ce se prekinut kada ode u mirovinu ili eventualno u Argentinu ali i to mi se cini malo vjerojatno... All in na Messija vise nije tako sigurna oklada...
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Ne vjerujem ni ja da će ga neko platiti koliko Barca traži za njega. Ali bi im bilo pametno uzeti sada za njega koliko mogu dok ga još neko hoće zbog imena.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pastor je napisao/la: 17.02.2021., 08:11 Ne vjerujem ni ja da će ga neko platiti koliko Barca traži za njega. Ali bi im bilo pametno uzeti sada za njega koliko mogu dok ga još neko hoće zbog imena.
Na to sam i ja mislio
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Nema Barca šta tražiti za njega, od ljeta je slobodan igrač...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 17.02.2021., 08:42 Nema Barca šta tražiti za njega, od ljeta je slobodan igrač...
Sign and trade :rofl:

Još neće ništa ni ušićarit za njega :facepalm:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
S obzirom na dug Barcelone, Messijev odlazak kao slobodni igrač bi im bio valjda posljednji čavao u lijes.
Ne piše se Barceloni dobro nikako, dug je prevelik, rezultata u LP nema. Nema više ni u La Ligi koju su redovito osvajali.
Samo kad pogledaš kako ih napucavaju u LP već godinama..... :facepalm:
Jesam Realovac, ali mi ih je mrvicu čak i žao.
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 17.02.2021., 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja bi volio vidjeti Messija u City-u. Veći izazov.
A Barcinu politiku i upravu zadnjih godina ne treba komentirati. Riješili se svega što je valjalo za ovo sad... Dembele mi je najveći trn u oku. Ne igra puno, a ono šta igra ne valja. 150 milijuna...
A Messsi nije ni igrao obranu, nikad. Pa ga nije puno koštalo do sada :prcnjau:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Od toga što bi on pokušao igrat obranu bi bilo više štete nego koristi. Zna se gdje je najkorisniji.
Definitivno bi nastavio igrati vrhunski i u Cityu, ali kod njega je najveća mana psiha. Nije nikakav lider, kada nešto ide po zlu onda on dodatno potone.
Nikako mi se nije sviđalo to što "odlazi" svake godine iz Barce, glumi razočaranje, pa onda kao ostaje. To mi je jadno.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Da je on htio izazov, otiso bi prije :zubo:
Nigdje ne bi dobio sta je izmuzo od Barce..
Kao i uvijek, drama oko jednog poraza..
Nit je Messi na peaku, nit Barca.... To sto su neki navikli da se sve osvaja je druga stvar...
Uprava svakako ima veci dio kolaca krivnje za rezultate..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ma rezultati u LP i ovo jučer je najmanja briga ako su istine da su u ogromnom minusu.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Meni ih nije nimalo žao, sami su si krivi. Kad su se preplaćivali Neymar, Coutinho, Demebele, Griezmann itd. onda su se hvalili kako mogu dovesti koga hoće. Svaki put kad bi Messi zacvilio za povišicom, barcina uprava bi se lijepo naguzila i udovoljila mu. Jedan Griezmann ima preko 30 milijuna eura godišinju plaću?!? O Messijevoj da ne govorim, vidi se kako igra za klub iz ljubavi. Sve je to karma, kako došlo tako i otišlo a da ne govorim kakvu reputaciju imaju među klubovima sa kojima su poslovali. Ako nastave trenutnim putem uskoro će im vrhunac sezone biti derbi sa Espanyolom.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 17.02.2021., 12:38 vidi se kako igra za klub iz ljubavi.
Més que un club :zubo:

Uvijek sam se veselio porazima Barce i Reala 😊

Samo neka nastave...
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 17.02.2021., 12:59
Mr.Spaceguy je napisao/la: 17.02.2021., 12:38 vidi se kako igra za klub iz ljubavi.
Més que un club :zubo:

Uvijek sam se veselio porazima Barce i Reala 😊

Samo neka nastave...
Tako sam se i ja veselio porazima Barcelone i Juventusa. Dva najmrskija kluba sve do dolaska Allegrija. Sad mi je samo Barcelona mrska :aww:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 17.02.2021., 12:38 Meni ih nije nimalo žao, sami su si krivi. Kad su se preplaćivali Neymar, Coutinho, Demebele, Griezmann itd. onda su se hvalili kako mogu dovesti koga hoće. Svaki put kad bi Messi zacvilio za povišicom, barcina uprava bi se lijepo naguzila i udovoljila mu. Jedan Griezmann ima preko 30 milijuna eura godišinju plaću?!? O Messijevoj da ne govorim, vidi se kako igra za klub iz ljubavi. Sve je to karma, kako došlo tako i otišlo a da ne govorim kakvu reputaciju imaju među klubovima sa kojima su poslovali. Ako nastave trenutnim putem uskoro će im vrhunac sezone biti derbi sa Espanyolom.
Ali Espanyol je drugoligaš :fiju: :rofl:

Dobro, imaju prilične šanse da se vrate na jesen u primeru :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Kako sada stvari stoje u najgorem slučaju će ići u play off.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Svaki klub kad tad dozivi trenutak kada je potreban totalni reset.
Tako i Barci , nista cudno.

Sada kada budu izbori , za nadati se da ce nova uprava to sve pomalo vracati u red.
Nece se oni vratiti na stare staze preko noci , to je sigurno. Treba vremena i strpljenja.
Jucer su izgubili 4:1 od PSGa. Apsolutno nista kriminalno lose. Bilo koji klub je mogao izgubiti , jer to je ipak PSG.
Ali kako je kolega napisao ,nije nikakav problem u jucerasnjem danu nego u krivom poslovanju iz godine u godinu.
I bez gadnog reseta nece biti ni povratka na vrh.
A vratit ce se na vrh , ipak je to Barca :D
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Za gadni reset je potrebna i gadna količina novaca. Kojeg oni ne da nemaju vec duguju.

Njima ne preostaje ništa nego rasprodati sve skupe igrače i osloniti se na mlade.

2017. PSG 4-0 , Juve 3-0
2018. Roma 3-0
2019. Liverpool 4-0
2020. Bayern 8-2, Juve 3-0
2021. PSG 4-1
:zubo:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ali to je Barcelona, oni "seru" mlade igrace iz svog pogona 😁

Nitko nece takav reset napravit u Barceloni, prodat sve i polako prema naprijed, nemoguce...

Dug je tu i ne vjerujem da ce se smanjivati...

Rangersi su jedan dobar primjer reseta, malo je radikalan ali eno ih sad... Zdravi
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡