Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- BoJack
- Karting
- S nama već: 4 god 6 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Russel
Znam da preko foruma kupite klikove te naravno prikazujete reklame od kojih djelomično pokrivate održavanje servera. No jeste li razmišljali o pokretanju Discord kanala? Vjerujem da bi tamo diskusija bila fluidnija, dok bi portal i dalje ostao centralno mjesto za vijesti iz svijeta F1.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Bilo je već riječi o tome. Ukratko, iz perspektive vlasnika portala ne vidim nijednu prednost otvaranja Discorda. Na portalu i forumu je sve povezano pa mi se fragmentiranje i preseljenje dijela zajednice na treću stranu ne čini kao pametan potez.
Općenito mislim da bi trebali ići prema decentralizaciji i osamostaljenju, a ne obrnuto. U skoroj budućnosti bi trebalo i FB stranicu izbrisati ili deaktivirati, ali o tom potom.
Općenito mislim da bi trebali ići prema decentralizaciji i osamostaljenju, a ne obrnuto. U skoroj budućnosti bi trebalo i FB stranicu izbrisati ili deaktivirati, ali o tom potom.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bit će u nekom trenutku sigurno refresh, sad kad imam iskustvo što je korisno, a sto ne. Napravit ću novu iz nule, ali dotad ni ova nije loša. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Novi donatori su grga sa 75€ i Ronin sa 10€!
Grga uz poruku "Ako držiš sve pod kontrolom znači da ne voziš dovoljno brzo"
Zahvaljujem, drugovi! I uključite se malo, vaša imena su takav throwback na neka druga vremena kad ste se puno češće žestili u komentarima
Grga uz poruku "Ako držiš sve pod kontrolom znači da ne voziš dovoljno brzo"

Zahvaljujem, drugovi! I uključite se malo, vaša imena su takav throwback na neka druga vremena kad ste se puno češće žestili u komentarima

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ekipa, što se čeka s ovim?
Što će se prije riješiti; Lewisov potpis ( tj. javna objava ) ili f1pulsmedia potvrđuje TV prijenose u HR?
https://f1.pulsmedia.hr/gdje-pratiti-formulu-1/
Formulu 1 od 2021. godine više nećemo gledati na Arena Sport programima.
Novi nositelj prava za Hrvatsku od 2021. godine je Sport Klub. Detaljnije informacije o prijenosu na domaćim kanalima očekujemo kroz narednih nekoliko dana.
Ažurirano: 14. prosinca 2020.
Što će se prije riješiti; Lewisov potpis ( tj. javna objava ) ili f1pulsmedia potvrđuje TV prijenose u HR?
https://f1.pulsmedia.hr/gdje-pratiti-formulu-1/
Formulu 1 od 2021. godine više nećemo gledati na Arena Sport programima.
Novi nositelj prava za Hrvatsku od 2021. godine je Sport Klub. Detaljnije informacije o prijenosu na domaćim kanalima očekujemo kroz narednih nekoliko dana.
Ažurirano: 14. prosinca 2020.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Od danas počinje lagano beta testiranje glasovnih poruka u komentarima.
Mislim da to nijedan portal nema trenutno, barem nijedan od naših. Ali, zašto ne isprobati, audio na webu je potencijal koji je još dosta svjež i neiskorišten. Nemojte se sramiti, vi kojima je to omogućeno, slobodno isprobajte.
Mislim da to nijedan portal nema trenutno, barem nijedan od naših. Ali, zašto ne isprobati, audio na webu je potencijal koji je još dosta svjež i neiskorišten. Nemojte se sramiti, vi kojima je to omogućeno, slobodno isprobajte.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bas gledam mic ikonu i kontam kae to....
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Može se lijepo razviti. Ako se u nekom trenutku pokaže tendencija da bude više audio komentara na istom članku onda se može napraviti i da bude "continous play", odnosno da netko može pokrenuti sve audio komentare da idu jedan za drugim. To može biti zgodno u vožnji ili ako se nekom jednostavno ne da čitati u tom momentu.
Još je zeleno dosta područje, ali najteži dio posla je odrađen. Sad je šminka i usability.
Još je zeleno dosta područje, ali najteži dio posla je odrađen. Sad je šminka i usability.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bug ispravljen, hvala!
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@avetma Je li ima neko vremensko ograničenje trajanja audio komentara.
Ja se raspriča neplanirano minutu i par sekundi, pa je moje besjedenje otišlo u helać izgleda
Ja se raspriča neplanirano minutu i par sekundi, pa je moje besjedenje otišlo u helać izgleda

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
To Ante ugradio obrambeni mehanizam protiv brbljavaca 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
“Off Topic”

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Povisio sam malo ograničenje, sad možeš slobodno, mislim da će prihvatiti do 2 minute.
Usput, dodane su i obavijesti ako je poruka prevelika, da se ne ponovi kao kod tebe da pošalje, a onda se ne može pokrenuti.

Usput, dodane su i obavijesti ako je poruka prevelika, da se ne ponovi kao kod tebe da pošalje, a onda se ne može pokrenuti.