Kakav neporaženi oprao ga Button i izgubio od Rosberga ma potpisat ce on samo pokusava isisati svaki milioncic moguci..gjoko-mkd je napisao/la: 11.01.2021., 20:22 Prekopiraću moj post sa drugog foruma...to je moje mišlenje u ovom trenutku....
Čini mi se da Luis odugovlaci sa potpisivanjem dogovora da bi imao kakve takve prognoze oko bolida za 2021. Mislim da neće on da ode iz F1 kao poražen. Samo ako nasluti da Rb ima dobar bolid( t.j. kao sto se špekuliše znatno jači motor) .....ne bi se iznenadio kada bi otresao astronomsku brojku kao alibi za prevremeni odlazak
Mislim sa njegovo ego ne prihvaća poraz makar i u zadnje godine. Hoće da ga pamte kao veliki...neporaženi...
Tako ja mislim
Lewis Hamilton
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Sve je moguće...nije ovo Ferari i ne treba otpisivati Rb. Bilo je kojekakvih prica da će Honda biti jača 25...a neki spominju 40 Ks.CrashOverride je napisao/la: 11.01.2021., 21:00 @gjoko-mkd
Zar stvarno netko misli da ce ove sezone(2021) RB biti jaci od Mercedesa koji je pomeo proslu sezonu...
A sa tim motorom ludi Max moze svašta učiniti( iako ne volim Maxa...ni najmanje)
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Koliko smo se samo naslušali priča o Hondinim velikim nadogradnjama. Živi bili pa vidjeli.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
A do kad misliš da je dovoljno da LH odugovlači da bi imao prognozu ko gdje stoji? Zaista ne znam kako bi on mogao imati uvid ko gdje stoji, prije testiranja? A i tada je pitanje koliko se šta može zaključiti.gjoko-mkd je napisao/la: 11.01.2021., 20:22 Prekopiraću moj post sa drugog foruma...to je moje mišlenje u ovom trenutku....
Čini mi se da Luis odugovlaci sa potpisivanjem dogovora da bi imao kakve takve prognoze oko bolida za 2021. Mislim da neće on da ode iz F1 kao poražen. Samo ako nasluti da Rb ima dobar bolid( t.j. kao sto se špekuliše znatno jači motor) .....ne bi se iznenadio kada bi otresao astronomsku brojku kao alibi za prevremeni odlazak
Mislim sa njegovo ego ne prihvaća poraz makar i u zadnje godine. Hoće da ga pamte kao veliki...neporaženi...
Tako ja mislim
I zašto misliš da bi Mercedes dopustio Hamiltonu da tako kalkuliše?
Informacija: 08.01. (dan gore dole) je izašla updatovana lista ekipa i vozača koji će voziti za njih 2021.
Mercedes je opet prijavio istu vozačku postavu

Čitajući neke druge komentare, stekao sam osjećaj da se neki korisnici uživaju u pomisli da je Mercedes nesposobna ekipa i da jedan vozač može tako manipulisati sa njima, a sve zato da bi se Hamilton prikazao kao glupan gladan novca.
A oni i dalje deru li deru na svim poljima

Što se tiče slijedeće sezone i ja očekujem (bar se nadam da će biti tako) da će RB biti jako blizu.
Mercedes nakon što je izbacio DAS is utrka, nije bio nimalo dominantan. Doduše ranije su prestali i sa razvojom bolida, ali opet pitanje je da li je i RB sve karte pokazao na kraju sezone. NIsu ni oni imali neki rezultatski impretiv.
S druge strane od Ferrarija ne očekujem mnogo, bez obzira na natpise u italijanskim medijima.
Mislim da će se boriti za treće mjesto u WCC i to max. za njih.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Prema mojem mišljenju Lewis Hamilton je povijest formule 1.
Vjerovatno je tražio ugovor na par godina, a netko je od Mercedesovih bogova IZRIČITO zahtjevao George Russella u Mercedesu ( Ineosu ) od 2022.
Vjerovatno je tražio ugovor na par godina, a netko je od Mercedesovih bogova IZRIČITO zahtjevao George Russella u Mercedesu ( Ineosu ) od 2022.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Moguce da mercedes zeli od sljedece godine i russela i maxa dovuci. Sa njima bi imali mozda i najjaci vozacki par ukoliko se ne bi dogodila jos neka promjena tipa alonso i seb kolege iki ham i alonso i tako..
Ali merc bi po meni svakako trebao kombinirati da njih dvojicu dovede. Imali bi vrhunske vozace, jeftine, i mlade a opet solidno iskusne.
Vidjeli smo i da se znaju nositi sa dva kokota u kokosinjcu pa bi i taj dio trebao biti ok ako bi russel parirao maxu tj jedan drugom..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ali merc bi po meni svakako trebao kombinirati da njih dvojicu dovede. Imali bi vrhunske vozace, jeftine, i mlade a opet solidno iskusne.
Vidjeli smo i da se znaju nositi sa dva kokota u kokosinjcu pa bi i taj dio trebao biti ok ako bi russel parirao maxu tj jedan drugom..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- BoJack
- Karting
- S nama već: 4 god 5 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Russel
Iskreno, samo ima smisla imati Lewisa 2 godine još, a potpisati Russela 2022. godine umjesto Bottasa.
2021. Lewis i dalje prvi čovjek tima, nema puno problema
2022. Dolazi Russel, Mercedes ih pušta da se bore. Lewisu vjerojatno neće biti drago radi toga, no Mercedesa to neće toliko dirati, jer je tu samo još tu sezonu. A idealno im je da vide koliki je kapacitet Russel, a gdje ćeš bolje usporedbe nego s Hamiltonom. Ako je stvarno odličan vozač, nađu mu wingmana za sljedeće sezone umjesto Lewisa (kao što Lewis ima sada u Bottasu), a ako i nije dobar, opet imaju prostora da dovedu jednog jakog vozača na Lewisovo mjesto kojem istječe ugovor.
2021. Lewis i dalje prvi čovjek tima, nema puno problema
2022. Dolazi Russel, Mercedes ih pušta da se bore. Lewisu vjerojatno neće biti drago radi toga, no Mercedesa to neće toliko dirati, jer je tu samo još tu sezonu. A idealno im je da vide koliki je kapacitet Russel, a gdje ćeš bolje usporedbe nego s Hamiltonom. Ako je stvarno odličan vozač, nađu mu wingmana za sljedeće sezone umjesto Lewisa (kao što Lewis ima sada u Bottasu), a ako i nije dobar, opet imaju prostora da dovedu jednog jakog vozača na Lewisovo mjesto kojem istječe ugovor.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
https://www.planetf1.com/news/lewis-ham ... ld-titles/“In hindsight, you look at if I had stayed, I wouldn’t have another Championship to my name. I would still be a one-time World Champion after 14 years.”

-
Har Kl
- Formula 1
Jordan nastavlja da se bavi sapunicom zvana Lewis u Mercedesu
Pretpostavljam da većina koja je se slagala sa njegovim mišljenjem prošli put, ovaj put će ga smatrati senilnim starcom ili lupetalom.
Tako su se bar do sada davali epiteti, kad nam stara garda izbaci mišljenje koje nam ne odgova
Naravno isto vrijedi i za suprotno

https://www.planetf1.com/news/eddie-jor ... -delusion/However, if they think they can replace Lewis Hamilton with another driver and have the same element of success then I think they are deluded.
“And one thing’s for sure – Mercedes and Wolff will not be easily deluded. He’s a very smart guy.
“He knows exactly the value of Lewis Hamilton and I think they will sit down and come to a good solution because the world of F1 needs Lewis Hamilton in it. He’s the jewel in the crown.”
Pretpostavljam da većina koja je se slagala sa njegovim mišljenjem prošli put, ovaj put će ga smatrati senilnim starcom ili lupetalom.
Tako su se bar do sada davali epiteti, kad nam stara garda izbaci mišljenje koje nam ne odgova

Naravno isto vrijedi i za suprotno

Dani, Schumacher je debitovao za Jordan, a ne za Benneton. Nije da nisi bio u pravu, nego si mogao još upečatljivije pokazati svoju poentuDani je napisao/la: 01.02.2021., 09:26 Logično. Isto kao što bi Šumi ostao na dva da je ostao U bennettonu.
@zelot ako misliš da će Max biti jeftiniji od Lewisa grdo se varaš.

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Pretpostavljam da je najveci problem financijske prirode. S jedne strane imas uskoro osmerostrukog prvaka i borca za malog covjeka koji smatra da ima pravo na svaki peni koji zatrazi, a s druge atrane imas korporaciju koja ima svoju matematicku računicu.
Ne, ne smatram da je duljina ugovora problem jer ljudi dolaze i odlaze, pa ako se nekom ne vozi 3 godine cemu vrsiti pritisak? Ima mladih lavova koji cekaju u redu.
Novac je problem, a ako svega drugoga nađe se zajednicki jezik.
I tu onda dolazimo do po ko zna koji puta do jedne bolne istine, a to je da je Sir samo jos jedna fejk persona u moru takvih isprdaka. Doci ce u Bahrein i reci ce da se nisu mogli dogovoriti da li je govno zelene ili crvene boje, a Mercedesov uvijek prisutni patetični PR ce to zakamuflirati kao i obicno do sada.
Ne, ne smatram da je duljina ugovora problem jer ljudi dolaze i odlaze, pa ako se nekom ne vozi 3 godine cemu vrsiti pritisak? Ima mladih lavova koji cekaju u redu.
Novac je problem, a ako svega drugoga nađe se zajednicki jezik.
I tu onda dolazimo do po ko zna koji puta do jedne bolne istine, a to je da je Sir samo jos jedna fejk persona u moru takvih isprdaka. Doci ce u Bahrein i reci ce da se nisu mogli dogovoriti da li je govno zelene ili crvene boje, a Mercedesov uvijek prisutni patetični PR ce to zakamuflirati kao i obicno do sada.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Čisto sumnjam. Benetton nije bio toliko loš ni nakon njegovog odlaska, i sa njim još nekoliko ključnih ljudi. Da su ostali još koju godinu bilo bi tu još titula. A i kasnije se ista ekipa vratila na vrh sa Alonsom...Dani je napisao/la: 01.02.2021., 09:26 Logično. Isto kao što bi Šumi ostao na dva da je ostao U bennettonu.
@zelot ako misliš da će Max biti jeftiniji od Lewisa grdo se varaš.
A i da nije otišao u Ferrari, vjerovatno bi mu druga destinacija bio McLaren, sa kojim bi mogao osvajati naslove ranije nego što je u Ferrariju...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Max moze biti skuplji jedino u vidu dijelova koje ce posijati po stazi i novih šasija koje ce se morati montirati preko noci...Dani je napisao/la: 01.02.2021., 09:26 @zelot ako misliš da će Max biti jeftiniji od Lewisa grdo se varaš.
Sto se tice place, ne vidim ni jedan argument da bi mogao biti skuplji od Hamiltona...
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
Nisam znao za ovu izjavu MS-a za Hamiltona, a koju je dao 2001.
Znao sam za neke slične što je davao kasnije.
Uglavnom, ispada da su već tad neki znali ono što pojedinci ni dan danas ne znaju
[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Znao sam za neke slične što je davao kasnije.
Uglavnom, ispada da su već tad neki znali ono što pojedinci ni dan danas ne znaju

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Har Kl
- Formula 1
Lewis Hamilton (ne)objašnjava zašto je potpisao ugovor samo na jednu godinu.
Koliko ja razumijem, ukoliko dođe do dogovora između njega i Mercedesa za nastavak saradnje, to će opet biti jednogodišnji ugovor. Pa onda opet ... ukoliko ja dobro razumijem "keep adding one"
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... czMRZ.html
Koliko ja razumijem, ukoliko dođe do dogovora između njega i Mercedesa za nastavak saradnje, to će opet biti jednogodišnji ugovor. Pa onda opet ... ukoliko ja dobro razumijem "keep adding one"
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... czMRZ.html