Red Bull Racing
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Fernando is faster than all of you 

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
i poklapa se onim kojeg je Ricciardo pokazao neki dan
[ link do slike ]
Ne razumijem čemu toliki hype od Red Bulla i poseban datum predstavljanja za očekivani livery
[ link do slike ]
Ne razumijem čemu toliki hype od Red Bulla i poseban datum predstavljanja za očekivani livery

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Meni su svi njihovi livreji potpuno isti.
- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: mclaren
Pa ni RB vise nije marketinski popularan da ne reklamiraju sami sebe bili bi prazniji od Mclarena
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
- Clark
- F1puls suradnik
Ne izgleda loše.
Livreja me odmah podsjetila na Sauber C14. Tamnoplava boja i jednostavna Red Bullova obilježja dominiraju.
LINK
Jedino bih dodao žuti obrub oko slova Red Bull na sidepodu.
[ link do slike ]
Livreja me odmah podsjetila na Sauber C14. Tamnoplava boja i jednostavna Red Bullova obilježja dominiraju.
LINK
Jedino bih dodao žuti obrub oko slova Red Bull na sidepodu.
[ link do slike ]
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Vidim puno podjeljenog mišljenja, no o ukusima se ne raspravlja... Ako ništa bar se malo osvježila liverja koja je zadnjih godina jako slična ako ne i ista...
Od svega mi se najviše svidja pumin dizajn kombinezona i drugih stvari... Drugi put u u italiji obavezno kupit koju kolekciju
Od svega mi se najviše svidja pumin dizajn kombinezona i drugih stvari... Drugi put u u italiji obavezno kupit koju kolekciju

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: mclaren
Pa Infiniti im je bio glavni sponzor znaci vise ga nemaju a to da imaju najvise novca od kojih sponzora Red Bulla sponzorisu sami sebe ,Pa na tu foru moze i Merc da sponzorise sam sebeFerrari je napisao/la:Jedino što nedostaje je Infiniti o čemu ti?
Pa RBR ima najviše novca od sponzora.
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
- Baljo23
- Karting
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Renault
Evo što kaže ScarbsF1 na to:zelot je napisao/la:mat.. kaj nije da mat boja usporava jer zrak ne struji toliko glatko oko sasije.
sve u svemu bolid lijep ali neobican za rbr. izgleda kao da su oslabili. osiromasili.. nekako down ali lijeo je i ne mora znacit da nije u samom vrhu
Bio bi to pravi paradoks za Red Bull koji slovi za top aero momčad.Christian Horner just confirmed to me the Matte paint has no aero impact and has been tested rigorously

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Beeezveze. 
Eto Exp, što sam rekao.. nema Infinitia, nestala čarolija livera.

Eto Exp, što sam rekao.. nema Infinitia, nestala čarolija livera.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Nezz za vas ali meni je ljepsi nego kad je bilo ljubicaste boje ovako mi vise starinski izgleda sto mi se zapravo jako svidja.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ne znam, meni izgleda nekako jeftino. Ako su išli na retro look - ajd razumijem, ako nisu - loše loše...
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ma nema one elegancije linije, što kažeš.. baš jeftino. To već nekoliko godina ne očekujem ni od Toro Rossa.. i eto matične ekipe.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iSn41v7NLI4[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iSn41v7NLI4[/youtube]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
@baljo
hvala. sad ima smisla
mislim cim su stavili mat bilo mi je jasni da ta prica ne drzi vodu da mat usporava.
pitanje je sad zasto vise komcadi je koristi mat. recimo merc ili mclaren ili lotus zadnjih godina al ajde. valjda bljestavilo i sjaj pridonose vecem broju sekundi u prijenosu i djeci je bolje kad nesto sjaji
hvala. sad ima smisla

pitanje je sad zasto vise komcadi je koristi mat. recimo merc ili mclaren ili lotus zadnjih godina al ajde. valjda bljestavilo i sjaj pridonose vecem broju sekundi u prijenosu i djeci je bolje kad nesto sjaji