Zajebavas malo??zekohonda je napisao/la: 23.01.2021., 12:33 Ham u mercu još (barem) dvije godine.
https://www.mercedesamgf1.com/en/news/2 ... hpCznwnoL4
Mucke provokacije i to...
Zajebavas malo??zekohonda je napisao/la: 23.01.2021., 12:33 Ham u mercu još (barem) dvije godine.
https://www.mercedesamgf1.com/en/news/2 ... hpCznwnoL4
Hondine provokacije ne prestaju...
Počele su "mind games"
Sta ce tek bit kad krenu testiranja....Har Kl je napisao/la: 23.01.2021., 13:16Počele su "mind games"![]()
Meni ovo izgleda da nije problem ugovor sa Mercedes AMG F1, već da Daimler pregovara sa Hamiltonom oko prava i obaveza nakon karijere u F1.According to Mercedes team boss Toto Wolff, talks are still ongoing, with details being discussed. "The lawyers are working hard," the Viennese told ORF's "Sport am Sonntag" program in Kitzbühel. "But before Bahrain at the latest, we will then have to sign something at some point."
Har Kl je napisao/la: 25.01.2021., 09:06 Toto Wollf je potvrdio da je pozitivan na Covid.
https://racingnews365.com/toto-wolff-co ... ssion=true
Oglasio se i povodom sapunice zvana Hamiltonov ugovor.
https://www.skysportaustria.at/wolff-ae ... -hamilton/
Meni ovo izgleda da nije problem ugovor sa Mercedes AMG F1, već da Daimler pregovara sa Hamiltonom oko prava i obaveza nakon karijere u F1.According to Mercedes team boss Toto Wolff, talks are still ongoing, with details being discussed. "The lawyers are working hard," the Viennese told ORF's "Sport am Sonntag" program in Kitzbühel. "But before Bahrain at the latest, we will then have to sign something at some point."
1. razlog je taj što se često spominje da je zapelo sa Mercedesom, a Mercedes je vlasnik 1/3 ekipe. Ako im nije smetala plata u prošlom ugovoru, ova sigurno neće.
2. razlog ne znam zašto bi advokati radili toliko teško, ako je u pitanju samo produženje ugovora? Čak i ako je u pitanju novac, do sad bi to ili bilo riješeno ili bi objavili raskid saradnje.
3. razlog, jednostavno mi ne ide u glavu da bi i jedni i drugi mogli biti toliko samopouzdani da ih druga strana neće "ispaliti". Do sad je Mercedes morao otkupiti Russella.
Ovo sam napisao čisto onako da kad nekad izađu detalji sporazuma, da provjerim koliko sam daleko promašio![]()
Pa ne znam odakle si to zaključio, ali ja iz ovoga svega to ne vidim. Uostalom, nemaju oni što pričati oko toga. Za to postoje Ambasadorski ugovori, to je nešto što je Rosberg imao 2 godine nakon što se umirovio jer mu je toliko i ostalo u ugovoru. Znači to nema neke posebne veze. Niti Mercedesa to zanima. Oni ne koriste Hamiltona u zapravo niti jednoj reklami, jer Hamilton Mercedesu "nije bitan", bitan je brend Mercedesa i zvijezda koju uvijek ističu u marketinškim materijalima.već da Daimler pregovara sa Hamiltonom oko prava i obaveza nakon karijere u F1.
Tehnički, nema raskida suradnje jer je njemu ugovor istekao, a nema što drugo biti u pitanju nego novac. Budimo realni. Hamilton želi napraviti zadnji cash out prije nego što ode iz F1.Čak i ako je u pitanju novac, do sad bi to ili bilo riješeno ili bi objavili raskid saradnje.
Mercedes ne treba otkupiti Russella jer je VEĆ potpisan. On je njihov vozač te se sutra može pojaviti u Mercedesovom odjelu i problem je riješen. Naravno da Mercedes ima interesa potpisati Hamiltona zbog konstante koju su stvorili. Naravno da im je lakše s Hamiltonom osvojiti prvenstvo jer tu već 8-9 godina te samo treba sjesti u bolid. Nema prilagodbe s inženjerima, bolidom i sličnim.razlog, jednostavno mi ne ide u glavu da bi i jedni i drugi mogli biti toliko samopouzdani da ih druga strana neće "ispaliti". Do sad je Mercedes morao otkupiti Russella.
@Har Kl je već stavio link na jednu reklamu s njim, ali moram dodati da čak i postoji jedna koja se nedavno vrtjela i po našim televizijama. Mislim da je ova u pitanju, ali nisam siguran. Skužio sam ju drijemajući na kauču, čujem u reklami poznat glas, mislim si jel moguće da je to Lewis...Ferrari je napisao/la: 25.01.2021., 11:18 Oni ne koriste Hamiltona u zapravo niti jednoj reklami, jer Hamilton Mercedesu "nije bitan", bitan je brend Mercedesa i zvijezda koju uvijek ističu u marketinškim materijalima.
Evo ako ti se da gledati ...Ferrari je napisao/la: 26.01.2021., 19:57 Pobogu ljudi, to je AMG One, hyperauto koji nitko ni neće kupiti.
Govorimo o mainstream reklamama, za A,B,C,E i S klasi. Njega nigdje nema u njima.
Jeste li vi ikada vidjeli nekakav veliki plakat s Hamiltonom u ovih 8 godina? Ja nisam.