Dortmund je nenadjebiv.
Gube, pa preokrenu i povedu, a onda popiju još 3 komada.
Prva 3 gola za M'Gladbach dali igrači iz odbrambene linije.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
I bolja su momcad od Milana koji je letio visoko...
Ok na oko izgleda, puno pustaju protivniku, ne vidim to kao formulu uspjeha..
Da nije Pirla, vjerovo bi u neku seriju Juventusa i lagani naslov do kraja..
Ovako uz koronu i Pirla, jedinstvena prilika da netko iz Milana uzme naslov ako se Conte ne samounisti...
Sarma je napisao/la: 23.01.2021., 21:30
Slažem se...
Allegri bi lagano osvojio prvenstvo s ovom ekipom
A mislio sam da ce biti bolje kad ode.. Bas sam bio naivan ali me smetala njegova pragmatika ali se ispostavlja da je to za Juventus jedini ispravan put...
Uprava smatra da je bolje izdvajat za Ronalda 45 miliona nego imat top trenera..
Ista uprava koja je pljunula 60ak milja za Arthura a takvih imaju na posudbama, Mandragora nije nista slabiji igrac...
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dobra tekma...
Ovaj Williams je prek veze u sastavu, bolje da Milner igra stopera...
Inace, stavio sam kisobran na satelitsku... Ono pojacalo na anteni je poprilicno osjetljivo na vremenske uvjete...
CrashOverride je napisao/la: 24.01.2021., 19:58
Dobra tekma...
Ovaj Williams je prek veze u sastavu, bolje da Milner igra stopera...
Inace, stavio sam kisobran na satelitsku... Ono pojacalo na anteni je poprilicno osjetljivo na vremenske uvjete...
Da, prilično dobra tekma
Haha
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
@Frantic
I ja sam se smijo sto je upalilo...
Obrisem od snijega sve i signal je tu... Za 2 minute nis... I onda sam onaj djecji kisobran nakeljio... Sad je A1 satelitska sa Frozen kisobranom, za kvalitetniji signal
U odnosu na onu u ligi, ova je bila odlicna...
Sad Atletico...
Lyonova petarda
I to nikom drugom do Saint Etienneu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”