General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Bas sam prije 2,3 sata pomislio kako je stalo sa time. Kad ono udjoh sad na jedan CG portal i vidjoh novi jaki potres u Hrvatskoj. Uzas. Meni je odje, koji ne osjecam nista uzasno strasno, mogu mislit kako je vama.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Prvo RB12, a sad i Kelly...
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ima li netko dobru preporuku za stomatologa u starom Zagrebu? Prebacujem se zbog studija, a do sad sam išao preko HZZO-a, pa bi htio i nastaviti tako.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Pretpostavljam da nije to u pitanju, ali ako ti je nešto hitno imaš onog nekog zubara na Savi, ne znam doduše jel samo za ljude u domu ili kako već.Multi 21 je napisao/la: 15.03.2021., 21:39 Ima li netko dobru preporuku za stomatologa u starom Zagrebu? Prebacujem se zbog studija, a do sad sam išao preko HZZO-a, pa bi htio i nastaviti tako.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Još jedan dan - još jedan maloumni idiot koji misli da je baš on poseban u prometu i da se na njega pravila ne odnose. Pokosio deset automobila ispred sebe, dvoje ljudi spasilo glavu za dlaku.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... tid=112369
Nadam se da će me tužiti zbog povrede privatnosti, evo slija jadnika:

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ovo se STVARNO dogodilo!!!!!??????avetma je napisao/la: 26.04.2021., 16:57 Još jedan dan - još jedan maloumni idiot koji misli da je baš on poseban u prometu i da se na njega pravila ne odnose. Pokosio deset automobila ispred sebe, dvoje ljudi spasilo glavu za dlaku.
![]()

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Strasno... Onaj se neki dan snima kako juri 180+ kroz selo... Inteligencija kao da se snimas kako pljackas ducan.. i 180kmh kroz selo???
Ovaj isto kreten... Katastrofa...
Rjesenje je, za takva prekoracenja kazne od minimalno 50k kn i oduzimanje dozvole dozivotno. A ako se usudi opet voziti, zatvor na bar 3 godine uz jos jednu kaznu od 200k kuna...
Takodjer, ograniciti na prvih 5 godina vozacke snagu automobila na nekih 50kw..
Ovaj isto kreten... Katastrofa...
Rjesenje je, za takva prekoracenja kazne od minimalno 50k kn i oduzimanje dozvole dozivotno. A ako se usudi opet voziti, zatvor na bar 3 godine uz jos jednu kaznu od 200k kuna...
Takodjer, ograniciti na prvih 5 godina vozacke snagu automobila na nekih 50kw..
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jel' ovo realno?
Kakav idiJot, majko mila.
Neopjevani....
@zelote, ja bi pored doživotnog oduzimanja vozačke, odmah spuco jedno 2-3 godine zatvora (i to samo zbog toga što nije bilo povrijeđenih ili poginulih, a da to, naravno, nije dotični idiJot).
Za ponavljanje bi mu udijelio jedno 10 godina zatvora.
Kakav idiJot, majko mila.
Neopjevani....
@zelote, ja bi pored doživotnog oduzimanja vozačke, odmah spuco jedno 2-3 godine zatvora (i to samo zbog toga što nije bilo povrijeđenih ili poginulih, a da to, naravno, nije dotični idiJot).
Za ponavljanje bi mu udijelio jedno 10 godina zatvora.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
zelot
- Formula 1
Moze i tako kolega. Ugl, to treba zestoko zakonom regulirat i brutalnim kaznama.
Voziti takvim brzinama nije nista drugo nego pokusaj ubojstva s predumisljajem jer ne vozis slucajno 180...
Tu ne smije bit nista labavo... Nema ni sudjenja tu. Kazna kao i za parking. Odmah lisice u przun...
Voziti takvim brzinama nije nista drugo nego pokusaj ubojstva s predumisljajem jer ne vozis slucajno 180...
Tu ne smije bit nista labavo... Nema ni sudjenja tu. Kazna kao i za parking. Odmah lisice u przun...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
To je kazneno djelo što je napravio, i to bi MORAO dobiti zatvor do 3 godine sa većom novčanom kaznom. Osobno da mogu odrediti kaznu oduzeo bi mu vozačku doživotno, naplatio kazne i svu štetu, tr bi svoje zatvorske dane plaćao društveno korisnim radom, a ne da mi moramo ovakve debile plaćati.
Uvijek me ovakvi debili naljute, pukom srećom nema žrtava, onaj čovjek što je bio u blizini se danas ponovno rodio.
Uvijek me ovakvi debili naljute, pukom srećom nema žrtava, onaj čovjek što je bio u blizini se danas ponovno rodio.

-
zelot
- Formula 1
https://youtu.be/tAqRVz2T-FA
Prati li itko legendu Ricarda? Siguran sam da neki prate al obracam se vise onima.koji se jos nisu upoznali sa likom i djelom, neka vide
Ovdje jedan klasik, oivac ispod peke koji je nastavak videa svi za jednog jedan za sve
Fakat je car, uzivam i ono, prvo lajk pa gledanje al doslovno.
Bio je i u PI neki dan, al videi su ono sto je top top.
Covjek rastura. #iđemodadaa
Prati li itko legendu Ricarda? Siguran sam da neki prate al obracam se vise onima.koji se jos nisu upoznali sa likom i djelom, neka vide

Ovdje jedan klasik, oivac ispod peke koji je nastavak videa svi za jednog jedan za sve

Fakat je car, uzivam i ono, prvo lajk pa gledanje al doslovno.
Bio je i u PI neki dan, al videi su ono sto je top top.
Covjek rastura. #iđemodadaa