Zimski sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Filip treći sa najbržom drugom vožnjom, u prvoj tek 21. Odermatt razvalio konkurenciju 

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Pogledao sad snimku na Hrti-u.
Odermatt
Simpatiziram ga od kad je ušao u Svjetski kup tako da mi je jako drago što je ovoliko napredovao. Sad treba vidjeti kakav će biti u brzim disciplinama i može li se već ove godine boriti za Veliki kristalni globus iako mislim da je za to još prerano.
Kristoffersen mi se čini nešto čudno van forme, a ni Pinturault vjerojatno nije osvojio onoliko bodova koliko je priželjkivao.
Kilde je onako, ni sim ni tam. Nadao sam se malo većoj berbi bodova.
Odermatt

Simpatiziram ga od kad je ušao u Svjetski kup tako da mi je jako drago što je ovoliko napredovao. Sad treba vidjeti kakav će biti u brzim disciplinama i može li se već ove godine boriti za Veliki kristalni globus iako mislim da je za to još prerano.
Kristoffersen mi se čini nešto čudno van forme, a ni Pinturault vjerojatno nije osvojio onoliko bodova koliko je priželjkivao.
Kilde je onako, ni sim ni tam. Nadao sam se malo većoj berbi bodova.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jbga Clarey
Bio u zelenom čitavo vrijeme, na svim prolaznim i onda u posljednjih 8-9 sekundi izgubi 20 i kusur stotinki.
Šteta, mogao je uzeti prvu pobjedu u svjetskom kupu, te postati najstariji pobjednik u spustu, a možda i uopšte u svjetskom kupu (čovjek puni 40 godina slijedeći mjesec, tačnije 08.01.).
BTW, vodi neki lik iz Švicarske, nikad čuo za njega, Urs Kryenbuehl, najvjerovatnije da će i pobijediti. Sad vidim da ima jedan podijum iz Bormia, prošle sezone.
Kilde, koji bi trebao završiti drugi, se hvatao za glavu, kada je Kryenbuehl prošao kroz cilj.

Bio u zelenom čitavo vrijeme, na svim prolaznim i onda u posljednjih 8-9 sekundi izgubi 20 i kusur stotinki.
Šteta, mogao je uzeti prvu pobjedu u svjetskom kupu, te postati najstariji pobjednik u spustu, a možda i uopšte u svjetskom kupu (čovjek puni 40 godina slijedeći mjesec, tačnije 08.01.).
BTW, vodi neki lik iz Švicarske, nikad čuo za njega, Urs Kryenbuehl, najvjerovatnije da će i pobijediti. Sad vidim da ima jedan podijum iz Bormia, prošle sezone.
Kilde, koji bi trebao završiti drugi, se hvatao za glavu, kada je Kryenbuehl prošao kroz cilj.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
FernandoMclaren
- Karting
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Na kraju Čater prvi! Startao je 41.

- Frantic
- Formula 1

Cirkus od spusta

Njemu je dosad najbolji plasman bilo 6. mjesto
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Kilde double na grbavoj Val Gardeni (jučer super-G, danas spust).
Kod dama Goggia i Suter zamijenile mjesta u odnosu na jučerašnji spust (danas je Goggia prva), dok je Johnsonova oba puta popunila podijum.
Kod dama Goggia i Suter zamijenile mjesta u odnosu na jučerašnji spust (danas je Goggia prva), dok je Johnsonova oba puta popunila podijum.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
Mislim da Kilde opet cilja na globus i ima sansu ako bude dobar u brzim disciplinamaFrantic je napisao/la: 19.12.2020., 18:04 Kilde double na grbavoj Val Gardeni (jučer super-G, danas spust).

Sutra veleslalom, a u ponedjeljak nocni slalom.
Sto se tice zena, mislim da ce bit borba izemeđu Vlhove i Shiffrin
- DaveGilmour
- Formula 2
Kilde odličan u brzim disciplinama ove godine. Ako zadrži ovakvu formu, ne gine mu Veliki kristalni.
-
SebastianFerrari
- Formula 4
Alta Badia pruzila nam je sjajnu utrku u veleslalomu
. Pinturalt na kraju pobijedio, McGrath
, fenomenalna druga vožnja, mislim da ce on u buducnosti biti odlican skijas. Zubcic nakon 2. mjesta u prvoj voznji losije odvezao drugu i na kraju "tek" deseti. Ja neznam sta se dogodilo sa Kristoffersenom, bas lose skija.
Kilde sa sjajnim sestim mjestom ostao u vrhu poretka, Pinturalt vodi za samo jedan bod. Mislim da cemo vidjeti sjajnu borbu za veliki kristalni globus.
.
U zenskom superveleslalomu pobijedila Ledecka.
Sutra je na rasporedu muski nocni slalom, prvi ove sezone, takoder u Alta Badia-i.

Kilde sa sjajnim sestim mjestom ostao u vrhu poretka, Pinturalt vodi za samo jedan bod. Mislim da cemo vidjeti sjajnu borbu za veliki kristalni globus.

U zenskom superveleslalomu pobijedila Ledecka.
Sutra je na rasporedu muski nocni slalom, prvi ove sezone, takoder u Alta Badia-i.
- DaveGilmour
- Formula 2
McGrath izgleda kao nevjerojatan talent. Zamjećivao sam ga već prošle godine kad je imao par dobrih nastupa s visokim brojem, ali danas me je oduševio. Mogao je komotno i pobjedu uzeti da nije napravio jednu grešku u drugom dijelu staze. Strašan nastup.
Pinturault napokon dočekao pobjedu, a Kristoffersen nastavlja s lošim predstavama.
Kilde fenomenalan šesti
Pinturault napokon dočekao pobjedu, a Kristoffersen nastavlja s lošim predstavama.
Kilde fenomenalan šesti

-
SebastianFerrari
- Formula 4
Danas vožen prvi ovogodišnji slalom u Alta Badia-i. Zenhausern na kraju slavio. Jakobsen nakon 29.-og mjesta u prvoj na kraju završio dvanaesti sa najboljom drugom vožnjom
. Zubcic na kraju 26. sa 7. najboljom drugom voznjom.
Pinturalt se na vrhu malo odvojio Kildeu na vrhu poretka. Ceka nas vrhunska borba za globus.
Sutra je na rasporedu nocni slalom u Madonni di Campiglio.

Pinturalt se na vrhu malo odvojio Kildeu na vrhu poretka. Ceka nas vrhunska borba za globus.

Sutra je na rasporedu nocni slalom u Madonni di Campiglio.
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Mislim da je Kilde favorit za osvajanje globusa. Pobjeđuje u spustu i super g-u, a vrlo je visoko i u veleslalomu. Pinturalt bi morao biti malo konzistentniji, pogotovo u slalomu. Sve ovisi o tome kako će i jedan i drugi odraditi siječanj.
Očekivao sam malo više od Zubčića danas, ali nema veze, to ionako nije njegova disciplina.
Očekivao sam malo više od Zubčića danas, ali nema veze, to ionako nije njegova disciplina.
M.B.: Ferrari nije u krizi
-
SebastianFerrari
- Formula 4
Sumnjam da ce u spustu Kilde stalno pobijeđivat, mislim da ce Feuz bit njegov glavni konkurent, ali da ce u super g-u izdominirat, sve u svemu bit ce jako zanimljivo 

-
SebastianFerrari
- Formula 4
Svaka cast Henriku
.
Zubcic solidan dvadeseti, Foss Solevag fenomenalna prva voznja.
Henrik se priblizio vodecima u poretku.

Zubcic solidan dvadeseti, Foss Solevag fenomenalna prva voznja.
Henrik se priblizio vodecima u poretku.

- Frantic
- Formula 1
Ma bio bi hladno prvi, da prve vožnje odrađuje kao i drugeAdro je napisao/la: 22.12.2020., 22:49 Onaj šved da spoji dvije dobre vožnje bi bez problema bio u top 7.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”