Jel ovo pod normalno ili je samo kod mene na mobilnoj, kad se otvori tema na forumu, ne vidi se ime/nick...
Mislim nije neki problem - sekunda za skrolati...
Nisam bio aktivan zadnjih mjesec dana zbog nekih obveza, no želim čestitati Anti i ekipi na izvrsnom dizajnu foruma.
Bit će užitak postati na njemu u budućnosti. Za mene ste najbolja hrvatska internetska stranica.
Pastor je napisao/la: 17.12.2020., 22:30
Kada dobiješ notifikaciju i klikneš na ovo zvonce, ikona se približi ovoj ikoni od privatnih poruka.
Za to će mi trebat screenshot.
F12000 je napisao/la: 18.12.2020., 10:56
Nisam bio aktivan zadnjih mjesec dana zbog nekih obveza, no želim čestitati Anti i ekipi na izvrsnom dizajnu foruma.
Bit će užitak postati na njemu u budućnosti. Za mene ste najbolja hrvatska internetska stranica.
avetma je napisao/la: 16.12.2020., 18:50
Refreshaj, sredio sam to prije 10 minuta.
Izgleda odlično
Malo mi je čudno za naviknuti, ali dizajn je poprilično moderan.
Da li ste mijenjali server ili ste sa novim dizajnom olakšali forum?
Ne sjećam se da je do sada forum ovako glatko radio.
Što više se gledam u novi dizajn, sve mi se više sviđa
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pastor je napisao/la: 17.12.2020., 22:30
Kada dobiješ notifikaciju i klikneš na ovo zvonce, ikona se približi ovoj ikoni od privatnih poruka.
Za to će mi trebat screenshot.
Kad označim da je pročitano desi se ovo:
Tek sad sam uspio vidjeti ova dva screenshota, prntscr daje forbidden error kad je slika na zahtjev, a otvori se tek kad izbrišem slovo pa ga dodam i onda učitam. Provjerit ću što je s tim marginama kod obavijesti, tnx.