Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Naravno, uklonjene su reklame i postavljen bedž.

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Iako mi je adblock ugašen za f1.pulsmedia.hr moram provaljivati da se probijem kroz adblock pop-up i uspijem ulogirati.... A nakon što se ulogiram reklama ionako ne bi trebao imati pa je adblock orelevantan.....
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Daj od natrag - kad se ulogiraš onda te kao donatoru ništa ne gnjavi, ni reklame ni adblock-popup?
A za ovo prvo - browser ima neku blokadu, čim je popup. Probaj ugasiti pa upaliti adblock. I koristilo bi mi da otvoriš konzolu (ctrl + shift + j) pa javi jel piše poruka da je adblock prisutan ili ne.
A za ovo prvo - browser ima neku blokadu, čim je popup. Probaj ugasiti pa upaliti adblock. I koristilo bi mi da otvoriš konzolu (ctrl + shift + j) pa javi jel piše poruka da je adblock prisutan ili ne.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Btw. za sve koje trenutno zeza logiranje, klik na lokot pokraj adrese stranice, site settings, delete site data.
I onda se ulogirati normalno.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Lajkam promjene... Oku ugodnije..
@crofessional
@crofessional
Fino Alla Fine
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
@crofesionall 

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Sad me gnjavio da imam adblock, a pauziran je i nudi mi da postanem donator. Ako se probam ulogirati onda to kao prođe, ali završim odlogiran i opet spika o adblocku.....avetma je napisao/la: 16.12.2020., 15:54 Daj od natrag - kad se ulogiraš onda te kao donatoru ništa ne gnjavi, ni reklame ni adblock-popup?
Morao sam ugasiti browser i ponovo ga upaliti pa je autologin radio. Budemo vidjeli do kada. Uglavnom, iz moje perspektive strgal si site.
Nadam se da će se browseri i server uskoro dogovoriti.
BTW Sviđa mi se ovaj čišći dizajn.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
avetma je napisao/la: 16.12.2020., 16:05 Btw. za sve koje trenutno zeza logiranje, klik na lokot pokraj adrese stranice, site settings, delete site data.
Ne mogu klikati niti minuse, niti pluseve na komentarima.
Jesam li uskraćen za neka prava, prava na f1pulsmedia koja se,...... hm...... kupuju?
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Aha, to je problem sa starijim cookies. To će se riješiti samo od sebe ako ne odradiš sam clear site data. Mogu na par dana maknuti taj adblock overlay da ne bude zabune.wapi je napisao/la: 16.12.2020., 17:06Sad me gnjavio da imam adblock, a pauziran je i nudi mi da postanem donator. Ako se probam ulogirati onda to kao prođe, ali završim odlogiran i opet spika o adblocku.....avetma je napisao/la: 16.12.2020., 15:54 Daj od natrag - kad se ulogiraš onda te kao donatoru ništa ne gnjavi, ni reklame ni adblock-popup?
Morao sam ugasiti browser i ponovo ga upaliti pa je autologin radio. Budemo vidjeli do kada. Uglavnom, iz moje perspektive strgal si site.
Nadam se da će se browseri i server uskoro dogovoriti.
BTW Sviđa mi se ovaj čišći dizajn.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Pretpostavljam da možeš klikati na njih, ali ti se ništa ne događa? Ili error nekakav?pigmalion je napisao/la: 16.12.2020., 17:21avetma je napisao/la: 16.12.2020., 16:05 Btw. za sve koje trenutno zeza logiranje, klik na lokot pokraj adrese stranice, site settings, delete site data.
Jesam li uskraćen za neka prava, prava na f1pulsmedia koja se,...... hm...... kupuju?
Btw nisu to nikakva prava nego pogodnosti.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Da. Pogodnosti.avetma je napisao/la: 16.12.2020., 17:25Pretpostavljam da možeš klikati na njih, ali ti se ništa ne događa? Ili error nekakav?pigmalion je napisao/la: 16.12.2020., 17:21avetma je napisao/la: 16.12.2020., 16:05 Btw. za sve koje trenutno zeza logiranje, klik na lokot pokraj adrese stranice, site settings, delete site data.
Btw nisu to nikakva prava nego pogodnosti.
Ali, ...... evo riješeno. Ovim tvojim putem:
Btw. za sve koje trenutno zeza logiranje, klik na lokot pokraj adrese stranice, site settings, delete site data.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Sad sam primjetio u profilu, ove "zapamti me" ključeve. Trebalo bi biti za svaki uređaj na kom si prijavljen po jedan, pretpostavljam? Možda i za svaki browser na istom uređaju po jedan. Po tome ih nebi trebao imati maksimalno 10, iako ne mogu se sjetiti da sam se i na toliko mjesta logirao, sa "zapamti me" opcijom. A imao sam tu veliku nepreglednu listu tih ključeva. Čak se nisu mogli ni svi odjednom izbrisati kada ih sve označim i kliknem da izbrišem. Ne desi se ništa. Pa sam onda brisao po manji broj dok ih nisam smanjio dovoljno da ostatak mogu obrisati odjednom. Možda to ima veze sa ovim čestim odlogovanjem?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nije to ništa precizno, ima ip adresa koje su Cloudflare mreža jer ju koristimo, a ima ih i realnih koji označavaju različite uređaje s kojih se spajaš.
Sumnjam da se često odlogiranje dogodilo jer se na forum stavljalo često nesigurnih slika (http adrese umjesto https) i onda to smrda cookies koji su ključni za pamćenje prijave. Sad sam napokon uspio srediti da nijedna nesigurna slika ne može biti prikazana (embedana) nego ju forum prepozna i umjesto slike stavi čisti link. To bi trebalo pomoći oko tog čestog odlogiranja.
Sumnjam da se često odlogiranje dogodilo jer se na forum stavljalo često nesigurnih slika (http adrese umjesto https) i onda to smrda cookies koji su ključni za pamćenje prijave. Sad sam napokon uspio srediti da nijedna nesigurna slika ne može biti prikazana (embedana) nego ju forum prepozna i umjesto slike stavi čisti link. To bi trebalo pomoći oko tog čestog odlogiranja.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Da li je ovo samo na mom mobitelu?
Meni nekako "upalo" u oči da nije poravnato.[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Meni nekako "upalo" u oči da nije poravnato.[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Refreshaj, sredio sam to prije 10 minuta. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Vlado šalje 10€
I uključi se još malo, odustao si u zadnje vrijeme 
Hvala, također!"za Maxa.I hvala Vam za sav posao koji ste uradili ove godine. Sve najbolje za praznike!"

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dok si na naslovnici foruma imaš gore desno ikonicu hamburger izbornika, "označi forume pročitanima".