Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
avetma je napisao/la: 14.12.2020., 12:26
Isprike svima još jednom za downtime. Moglo bi se događati još tijekom dana da ima neki manji "outage", ali radim na tome da se riješi napokon.
Sve to ide u rok službe
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
wapi je napisao/la: 15.12.2020., 14:34
Jel već dugo nema edit komentara ili je to skroz friško. Meni se čini da je bilo vrlo nedavno....
I meni jucer nije bilo..
2 puta mi se prije isto dogododilo, na mobu ali se pojavilo za minut, ovo jucer nisam ni provjerava kasnije jer je proslo previse vremena ali sam refresho site par puta i nije se pojavio...
Čini se da je ok. Tu su još neke kozmetičke promjene koje moram odraditi, kao i Tapatalk integracija, ali osnova je ok. Sad su tu opet privatne poruke, 50 po korisniku.