VN Sakhira (Vanjski Krug) 4.-6. prosinca 2020.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/LandoNorris/status/1334048092144996356
Kad ne bude tako 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nece on nigdje dok ga ne otjeraju..Har Kl je napisao/la: 02.12.2020., 08:26 Ma Bottas mora bježati od Hamiltona i tražiti angažman negdje drugo.
Bez obzira izgubio ovu utrku ili ne.
Ok je njemu ovako kako je.. Svjestan je on svega..
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Iskren da budem, Russel me pomalo zivcira stalnim kmečanjem oko želje da vozi za Mercedes, pa iz tog razloga imam o njemu losije misljenje nego sto mozda objektivno zasluje.
A mozda i novinari izoblice njegove izjave, a i sasvim je logicno da mladic, dijete bukvalno, zeli da predje u top tim, a vjerovatno je i posavjetovan da i na taj nacin vrsi pritisak.
Imajuci sve navedeno u vidu, paradoklasno jedva cekam utrku
Ne moze se na osnovu 1 utrke nista presuditi, ali ako pobijedi to ce poznatoj ekipi biti dokaz da u tom bolidu moze pobijediti svako i da je Hamilton samo sreckovic (tako nekako), ako pobijedi Bottasa, onda ce se pricati da je Rubens profesor za njega, a ako ostvari los plasman onda cemo mi kojima nije simpatican doci na svoje
A mozda i novinari izoblice njegove izjave, a i sasvim je logicno da mladic, dijete bukvalno, zeli da predje u top tim, a vjerovatno je i posavjetovan da i na taj nacin vrsi pritisak.
Imajuci sve navedeno u vidu, paradoklasno jedva cekam utrku

Ne moze se na osnovu 1 utrke nista presuditi, ali ako pobijedi to ce poznatoj ekipi biti dokaz da u tom bolidu moze pobijediti svako i da je Hamilton samo sreckovic (tako nekako), ako pobijedi Bottasa, onda ce se pricati da je Rubens profesor za njega, a ako ostvari los plasman onda cemo mi kojima nije simpatican doci na svoje

- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Slazem se sa Har KI . Treba mu nova destinacija. Odje gubi cast i ponos. I on to zna. Treba mi nedje dje ce biti prvi vozac. Oslonac tima. I volio bih da nadje mijesto u drugom timu. Mozda nije toliki panj kao sto ga prestavlja Mercedes.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Krstas
Kako izgubiti nesto sto nemas
Malo dramatiziram..
Nije uopce lose bit u Mercedesu, biti drugi vozac, pomagac Lewisa kada situacija zahtjeva niti je to nesto ispod casti..
Nisu svi vozaci pobjednici..
Kako izgubiti nesto sto nemas

Malo dramatiziram..
Nije uopce lose bit u Mercedesu, biti drugi vozac, pomagac Lewisa kada situacija zahtjeva niti je to nesto ispod casti..
Nisu svi vozaci pobjednici..
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
Nesto kontam, evo ideje za povecanje interesantnosti F1-vozaci tokom sezone voze za razlicite momcadi 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bila bi spica.._bataziv_0809 je napisao/la: 02.12.2020., 14:13 Nesto kontam, evo ideje za povecanje interesantnosti F1-vozaci tokom sezone voze za razlicite momcadi![]()
Komentari bi bili jos zesci izmedju navijaca
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
Koju šasiju će voziti Russel? Neće voziti Hamiltonov bolid jelde? Ali dobija Hamiltonovu stranu garaže?

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
zar može dobit išta drugo osim hamiltonov bolid?_bataziv_0809 je napisao/la: 04.12.2020., 09:26 Koju šasiju će voziti Russel? Neće voziti Hamiltonov bolid jelde? Ali dobija Hamiltonovu stranu garaže?

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ne znam zašto ne bi? Nema mi logike da sad prepravljaju ili donose novi bolid._bataziv_0809 je napisao/la: 04.12.2020., 09:26 Koju šasiju će voziti Russel? Neće voziti Hamiltonov bolid jelde? Ali dobija Hamiltonovu stranu garaže?
Sve bi trebalo biti isto.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Reka bi da ce ponijet svoje sjedalo iz Williamsa ali odljev njegove guzice Merc imazekohonda je napisao/la: 04.12.2020., 09:42zar može dobit išta drugo osim hamiltonov bolid?_bataziv_0809 je napisao/la: 04.12.2020., 09:26 Koju šasiju će voziti Russel? Neće voziti Hamiltonov bolid jelde? Ali dobija Hamiltonovu stranu garaže?![]()

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Of kors 

Fino Alla Fine
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Apropo Russella, baš me interesuje kako će "Gospodin Subota" rešiti svoje probleme u nedjelju. Subotar ćese jako mučiti, možda ako finac ne bude imao sreće ovaj će imati neke šanse. Verstappen uveliko jede Valtterija, poješće i Russella. Zbog konfiguracije staze biće mu jako blizu Renaulti i Perez a nije isključeno ni Albon.
Zbog mnogo nastupa meni je Russell pao u očima ali sad me već može razuveriti. Samo da ne završi kao Coulthard, britanska nada koja smešnim udesima builda karijjeru.
A tek Fitipaldi, jao jao. Ala sam nabrijan za ovaj vikend. Ali iskren da vam budem, faliće mi Lewis.
Zbog mnogo nastupa meni je Russell pao u očima ali sad me već može razuveriti. Samo da ne završi kao Coulthard, britanska nada koja smešnim udesima builda karijjeru.
A tek Fitipaldi, jao jao. Ala sam nabrijan za ovaj vikend. Ali iskren da vam budem, faliće mi Lewis.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ma previše se očekuje od njega. Sigurno je da može pobijediti. Max je također pobijedio u prvom nastupu.Alen13ASC je napisao/la: 04.12.2020., 10:55 Apropo Russella, baš me interesuje kako će "Gospodin Subota" rešiti svoje probleme u nedjelju. Subotar ćese jako mučiti, možda ako finac ne bude imao sreće ovaj će imati neke šanse. Verstappen uveliko jede Valtterija, poješće i Russella. Zbog konfiguracije staze biće mu jako blizu Renaulti i Perez a nije isključeno ni Albon.
Znači treba mu da se slupaju dva RB-a i da Bottas opet ima nekih problema, a da on odveze na nivou Max-a.
Peace of cake