VN Sakhira (Vanjski Krug) 4.-6. prosinca 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
To je Guenther objavio da "pokopa" ovu Mercedesovu objavu. Nikog više nije briga ko je zamijenio Hamiltona. :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Steiner, đubre pokvareno, željno publiciteta. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Har Kl je napisao/la:Ma Bottas mora bježati od Hamiltona i tražiti angažman negdje drugo.
Bez obzira izgubio ovu utrku ili ne.
Rezervnu varijatnu si htio rec slikaslika

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Koliko se Steiner derao da ceka kraj sezone za objavu postave , a nekako se naglo pozurio sada :rofl:
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/LandoNorris/status/1334048092144996356 Kad ne bude tako :zubo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Lando, ne prizivaj vraga :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Har Kl je napisao/la: 02.12.2020., 08:26 Ma Bottas mora bježati od Hamiltona i tražiti angažman negdje drugo.
Bez obzira izgubio ovu utrku ili ne.
Nece on nigdje dok ga ne otjeraju..
Ok je njemu ovako kako je.. Svjestan je on svega..
Fino Alla Fine

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Iskren da budem, Russel me pomalo zivcira stalnim kmečanjem oko želje da vozi za Mercedes, pa iz tog razloga imam o njemu losije misljenje nego sto mozda objektivno zasluje.

A mozda i novinari izoblice njegove izjave, a i sasvim je logicno da mladic, dijete bukvalno, zeli da predje u top tim, a vjerovatno je i posavjetovan da i na taj nacin vrsi pritisak.

Imajuci sve navedeno u vidu, paradoklasno jedva cekam utrku :mrgreen:

Ne moze se na osnovu 1 utrke nista presuditi, ali ako pobijedi to ce poznatoj ekipi biti dokaz da u tom bolidu moze pobijediti svako i da je Hamilton samo sreckovic (tako nekako), ako pobijedi Bottasa, onda ce se pricati da je Rubens profesor za njega, a ako ostvari los plasman onda cemo mi kojima nije simpatican doci na svoje :zubo:
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Slazem se sa Har KI . Treba mu nova destinacija. Odje gubi cast i ponos. I on to zna. Treba mi nedje dje ce biti prvi vozac. Oslonac tima. I volio bih da nadje mijesto u drugom timu. Mozda nije toliki panj kao sto ga prestavlja Mercedes.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Krstas
Kako izgubiti nesto sto nemas :chill:
Malo dramatiziram..

Nije uopce lose bit u Mercedesu, biti drugi vozac, pomagac Lewisa kada situacija zahtjeva niti je to nesto ispod casti..
Nisu svi vozaci pobjednici..
Fino Alla Fine

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Nesto kontam, evo ideje za povecanje interesantnosti F1-vozaci tokom sezone voze za razlicite momcadi :mrgreen:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 02.12.2020., 14:13 Nesto kontam, evo ideje za povecanje interesantnosti F1-vozaci tokom sezone voze za razlicite momcadi :mrgreen:
Bila bi spica..
Komentari bi bili jos zesci izmedju navijaca 😁
Fino Alla Fine

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Koju šasiju će voziti Russel? Neće voziti Hamiltonov bolid jelde? Ali dobija Hamiltonovu stranu garaže?
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
_bataziv_0809 je napisao/la: 04.12.2020., 09:26 Koju šasiju će voziti Russel? Neće voziti Hamiltonov bolid jelde? Ali dobija Hamiltonovu stranu garaže?
zar može dobit išta drugo osim hamiltonov bolid? :?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
_bataziv_0809 je napisao/la: 04.12.2020., 09:26 Koju šasiju će voziti Russel? Neće voziti Hamiltonov bolid jelde? Ali dobija Hamiltonovu stranu garaže?
Ne znam zašto ne bi? Nema mi logike da sad prepravljaju ili donose novi bolid.
Sve bi trebalo biti isto.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 04.12.2020., 09:42
zar može dobit išta drugo osim hamiltonov bolid? :?
Reka bi da ce ponijet svoje sjedalo iz Williamsa ali odljev njegove guzice Merc ima :zubo:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Sjedalo su već završili.

Meni je vjerovatnije da su ubacili sjedalo koje je koristio dok je testirao Mercedes, nego da je donosio svoje iz Williamsa.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Of kors :thumbs:
Fino Alla Fine

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Apropo Russella, baš me interesuje kako će "Gospodin Subota" rešiti svoje probleme u nedjelju. Subotar ćese jako mučiti, možda ako finac ne bude imao sreće ovaj će imati neke šanse. Verstappen uveliko jede Valtterija, poješće i Russella. Zbog konfiguracije staze biće mu jako blizu Renaulti i Perez a nije isključeno ni Albon.

Zbog mnogo nastupa meni je Russell pao u očima ali sad me već može razuveriti. Samo da ne završi kao Coulthard, britanska nada koja smešnim udesima builda karijjeru.

A tek Fitipaldi, jao jao. Ala sam nabrijan za ovaj vikend. Ali iskren da vam budem, faliće mi Lewis.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Alen13ASC je napisao/la: 04.12.2020., 10:55 Apropo Russella, baš me interesuje kako će "Gospodin Subota" rešiti svoje probleme u nedjelju. Subotar ćese jako mučiti, možda ako finac ne bude imao sreće ovaj će imati neke šanse. Verstappen uveliko jede Valtterija, poješće i Russella. Zbog konfiguracije staze biće mu jako blizu Renaulti i Perez a nije isključeno ni Albon.

Zbog mnogo nastupa meni je Russell pao u očima ali sad me već može razuveriti. Samo da ne završi kao Coulthard, britanska nada koja smešnim udesima builda karijjeru.

A tek Fitipaldi, jao jao. Ala sam nabrijan za ovaj vikend. Ali iskren da vam budem, faliće mi Lewis.
Ma previše se očekuje od njega. Sigurno je da može pobijediti. Max je također pobijedio u prvom nastupu.
Znači treba mu da se slupaju dva RB-a i da Bottas opet ima nekih problema, a da on odveze na nivou Max-a.
Peace of cake :chill:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡