Inspiracija se uvijek vraća.

Problem sa inicijalnim citatom je razlicit arsin za Fangia i Schumachera u odnosu na Hamiltona. Evo izbacit cemo Fangia iz racunice, neka ostane Schumacher.
U biti fali objašnjenje za svašta nešto._bataziv_0809 je napisao/la: 10.11.2020., 19:10Problem sa inicijalnim citatom je razlicit arsin za Fangia i Schumachera u odnosu na Hamiltona. Evo izbacit cemo Fangia iz racunice, neka ostane Schumacher.
Dakle Schumacheru se nije moglo dogoditi da u dominantnom bolidu izgubi od timskog kolege, dok se Hamiltonu to desilo, a stvari su dosle na mjesto kad je dosao Valteri Bottas.
Fali objasnjenje da su Schumacheru u tom kontekstu stvari oduvijek "bile na mjestu", odnoso oduvijek je vozio uz drugu violinu (pandan Alonsu, Buttonu i Rosbergu u njegovom slucaju naprosto ne postoji) za razliku od Hamiltona i da je to razlog zasto mu se to nije moglo desiti. Dakle ostao si blago nedorecen i manje iskusan i vjest citalac ce vrlo lako biti naveden na krivi trag.![]()
Mada se mora dodati da niti jednom nije završio iza njega u utrci (dok je Hamilton 2016. ipak u podosta navrata završavao utrke iza Rosberga, ne baš samo kada je upao u probleme)
Dakle ostao si blago nedorecen i manje iskusan i vjest citalac ce vrlo lako biti naveden na krivi trag
John Watson, Monza 1981.? Ipak, McLaren?dmj je napisao/la: 30.11.2020., 11:51 Ljudi, od jučerašnje nesreće razmišljam o jednoj situaciji koju sam vidio prije tridesetak godina, no nikako ne mogu odrediti kada se i gdje to dogodilo. Riječ je o sudaru nakon kojeg je jedan, gotovo sam siguran, Tyrrell ostao prepolovljen nasred staze. Pamtim ravnicu i šumu, moguće da je bilo u Hockenheimu. A imam u glavi i da je bila riječ o sudaru dva bolida iste momčadi, i u slici mi je bijeli bolid s razmjerno malo reklama.
Mislim da je vozač čak začudo prošao neozlijeđen ili lakše ozlijeđen, mada je bolid bio doslovno prepolovljen. Bilo je upečatljivo jer se takvo lomljenje bolida na dva dijela rijetko viđa, no nije jako poznato, vjerojatno zbog toga što nije bilo težih ozljeda.
Ima li itko ideju o tome koja je to nesreća bila i tko je sudjelovao?
Već po godini znam da nije, jer 1981. nisam imao tv i pratio sam F1 samo preko izvještaja u Avto magazinu.pigmalion je napisao/la: 30.11.2020., 11:56John Watson, Monza 1981.? Ipak, McLaren?dmj je napisao/la: 30.11.2020., 11:51 Ljudi, od jučerašnje nesreće razmišljam o jednoj situaciji koju sam vidio prije tridesetak godina, no nikako ne mogu odrediti kada se i gdje to dogodilo. Riječ je o sudaru nakon kojeg je jedan, gotovo sam siguran, Tyrrell ostao prepolovljen nasred staze. Pamtim ravnicu i šumu, moguće da je bilo u Hockenheimu. A imam u glavi i da je bila riječ o sudaru dva bolida iste momčadi, i u slici mi je bijeli bolid s razmjerno malo reklama.
Mislim da je vozač čak začudo prošao neozlijeđen ili lakše ozlijeđen, mada je bolid bio doslovno prepolovljen. Bilo je upečatljivo jer se takvo lomljenje bolida na dva dijela rijetko viđa, no nije jako poznato, vjerojatno zbog toga što nije bilo težih ozljeda.
Ima li itko ideju o tome koja je to nesreća bila i tko je sudjelovao?
To mi je prvo palo na pamet, ali to je bilo na treningu, pa nisam mogao gledati u direktnom prijenosu.Frantic je napisao/la: 30.11.2020., 11:57 Meni pada na pamet Martin Donnelly
Ali onda je bolid žut i bio je sam samcat.
Plus, "krajolik" i povrede se ne uklapaju
![]()
To je to!Frantic je napisao/la: 30.11.2020., 12:17 Streiff i Palmer na VN Belgije 1987.
Na prvom startu.
Streiff je dobio rezervni bolid i startao na ponovoljenom startu.
Timske kolege, nije bilo povreda, ravnica i šuma.
Bravo @Dino![]()
![]()
Da je 248F1 bio veoma dobar bolid, na momente odličan, to je istina.LH44 je napisao/la: 08.12.2020., 20:45 Znam spomenuo sam dominantni bolidi pa mi je onda pala na pamet Turska 2006 kad je Massa rasturio taj vikend i pobijedio MSC. Čak je i usporio na kraju u slučaju da MSC prestigne Alonsa pa da ga propusti za pobjedu.
Jeste se uhvatili![]()
Slažem se. Nema tu govora o rasturivanju.LH44 je napisao/la: 10.12.2020., 01:21 Stava sam da ga Russel nije rasturio, više je bilo do starta i taktike, ono na kraju no koment, Bottasa su baš zeznuli, ovome su bar stavili svježe mekše gume, mada i to ne prođe dobro![]()
Svejedno Bottas je morao biti uvjerljiv, mada opet to je miki maus staza tako da se razlika nije imala gdje napraviti![]()