Jedan od najemotivnijih trenutaka koje sam ikad vidio u Formuli 1, a pratim je 40-ak godina, dogodio se nakon završetka utrke u Istanbulu, na parkingu za tri najbolje plasirana bolida. Lewis Hamilton je, očigledno shrvan emocijama, dugo ostao sjediti u bolidu, pokušavši pojmiti da je upravo osvojio sedmu titulu svjetskog prvaka, izjednačivši rekord Michaela Schumachera. I, možda više od toga, pojmiti kako je uspio premoćno pobijediti u utrci u kojoj mu ništa nije išlo na ruku, u kojoj ga na vrh nisu doveli ni nadmoćni bolid (dobro, to niti ne odmaže…), ni dvojbene sudačke odluke, ni prevruća krv konkurenata, nego jedino i samo njegovo vozačko umijeće.
Bio je to jedan od onih trenutaka u kojima nitko koliko-toliko objektivan ne može ništa doli skinuti kapu i priznati mu da je majstor.
Sjedio je tako, gotovo u transu, nakon što je — iznimno rijeka situacija — i preko timskog radija ostao bez riječi, a onda se pred njim pojavilo poznato lice i ruka pružena kroz kokpit. U tom povijesnom trenutku, kruni jedne od najvećih sportskih karijera 21. stoljeća, prvi čovjek koji mu je pružio ruku i čestitao licem u lice bio je njegov dugogodišnji arhirival Sebastian Vettel. Jedino što bi bilo ljepše od toga bilo bi da mu je osobno Schumacher mogao doći čestitati — ali to je, nažalost, slika koju možemo samo zamišljati, bolno svjesni da je nikada nećemo uspjeti vidjeti niti uz sva čuda suvremene medicine.
Kad god se spomene Schumacher i Lewisovo obaranje rekorda prođe mi kroz glavu kako bi bila lepa gesta porodice Schumacher da omogući Lewisu pristup samom Michaelu ali dođe mi jako teško jer bi Lewis gledao u poluživi leš. O bože što mi to slama srce
Isuse, 7 godina u onakom stanju. Mora da mu je svaki mišić atrofirao Ne mogu više pisati, majko moja...
Moram priznati da u onoj strci na prvu uopće nisam skužio da je Leclerc već bio na drugoj poziciji i imao lockup ispred Pereza. Mislio sam da napada drugu poziciju pa je u pokušaju pretjecanja imao lockup, onda sam pogledao onboard danas i vidim da nešto ne štima
Vjerojatno sam jedini?
Što se tiče ovog gore teksta o Hamiltonu, taj trenutak Hamiltona i Vettela je povijesni i meni je bio vrlo drag. Bez obzira što nisam navijač Hamdije jako mi je drago zbog njegovog uspjeha. Također mi je drago da je i Vettel u toj istoj utrci podsjetio zbog čega ima 4 naslova prvaka. Nekako se sve poklopilo i ispalo je super. 11 naslova prvaka i puno rekorda u jednom kadru.
Alen13ASC je napisao/la: 17.11.2020., 19:18
Kad god se spomene Schumacher i Lewisovo obaranje rekorda prođe mi kroz glavu kako bi bila lepa gesta porodice Schumacher da omogući Lewisu pristup samom Michaelu ali dođe mi jako teško jer bi Lewis gledao u poluživi leš. O bože što mi to slama srce
Isuse, 7 godina u onakom stanju. Mora da mu je svaki mišić atrofirao Ne mogu više pisati, majko moja...
Frantic je napisao/la: 17.11.2020., 10:37
Pa da.
Pored dizalice koja diže bolid, kvaka i jeste u zelenoj zastavi.
Dobro, autor fotografije je trebao uokviritu i ovaj divni zeleni panel.
Meni se čini da je to situacija u kojoj Gia vraćaju na stazu dok traju izvidnički krugovi prije dolaska na grid.
Frantic je napisao/la: 17.11.2020., 10:37
Pa da.
Pored dizalice koja diže bolid, kvaka i jeste u zelenoj zastavi.
Dobro, autor fotografije je trebao uokviritu i ovaj divni zeleni panel.
Meni se čini da je to situacija u kojoj Gia vraćaju na stazu dok traju izvidnički krugovi prije dolaska na grid.
Može biti
Opet, ne bi trebalo biti zeleno.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
A dobro jel ima bar nekih neslužbenih informacija onstanju njegovom??
A dobro jel ima bar nekih neslužbenih informacija onstanju njegovom??
Sve žuti tisak... Zadnje što sam pročitao jest da ga je posjetio Todt i da jedino očima može komunicirati.