VN Turske (Istanbul Park) 13.-15. studeni 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Odlican Dinin tekst :klanjam:

https://telesport.telegram.hr/analize/turska-kupelj/

Izdvojio bih ovaj uvodni dio:

Jedan od najemotivnijih trenutaka koje sam ikad vidio u Formuli 1, a pratim je 40-ak godina, dogodio se nakon završetka utrke u Istanbulu, na parkingu za tri najbolje plasirana bolida. Lewis Hamilton je, očigledno shrvan emocijama, dugo ostao sjediti u bolidu, pokušavši pojmiti da je upravo osvojio sedmu titulu svjetskog prvaka, izjednačivši rekord Michaela Schumachera. I, možda više od toga, pojmiti kako je uspio premoćno pobijediti u utrci u kojoj mu ništa nije išlo na ruku, u kojoj ga na vrh nisu doveli ni nadmoćni bolid (dobro, to niti ne odmaže…), ni dvojbene sudačke odluke, ni prevruća krv konkurenata, nego jedino i samo njegovo vozačko umijeće.

Bio je to jedan od onih trenutaka u kojima nitko koliko-toliko objektivan ne može ništa doli skinuti kapu i priznati mu da je majstor.

Sjedio je tako, gotovo u transu, nakon što je — iznimno rijeka situacija — i preko timskog radija ostao bez riječi, a onda se pred njim pojavilo poznato lice i ruka pružena kroz kokpit. U tom povijesnom trenutku, kruni jedne od najvećih sportskih karijera 21. stoljeća, prvi čovjek koji mu je pružio ruku i čestitao licem u lice bio je njegov dugogodišnji arhirival Sebastian Vettel. Jedino što bi bilo ljepše od toga bilo bi da mu je osobno Schumacher mogao doći čestitati — ali to je, nažalost, slika koju možemo samo zamišljati, bolno svjesni da je nikada nećemo uspjeti vidjeti niti uz sva čuda suvremene medicine.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
@_bataziv_0809
Vec ga je netko negdje zakeljio na portalu, samo ne znam gdje :zubo:

Dobar tekst svakako :thumbs:
Fino Alla Fine

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Kad god se spomene Schumacher i Lewisovo obaranje rekorda prođe mi kroz glavu kako bi bila lepa gesta porodice Schumacher da omogući Lewisu pristup samom Michaelu ali dođe mi jako teško jer bi Lewis gledao u poluživi leš. O bože što mi to slama srce :(

Isuse, 7 godina u onakom stanju. Mora da mu je svaki mišić atrofirao :( Ne mogu više pisati, majko moja...
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
senna66 je napisao/la:slika
Sve je u Japanu krenulo krivo... Koliko se sjećam utrka je trebala završiti nakon 40 krugova. Tko je odlučio da se nastavlja nije mi jasno.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Moram priznati da u onoj strci na prvu uopće nisam skužio da je Leclerc već bio na drugoj poziciji i imao lockup ispred Pereza. Mislio sam da napada drugu poziciju pa je u pokušaju pretjecanja imao lockup, onda sam pogledao onboard danas i vidim da nešto ne štima :bonk:
Vjerojatno sam jedini? :zubo: :prcnjau:

Što se tiče ovog gore teksta o Hamiltonu, taj trenutak Hamiltona i Vettela je povijesni i meni je bio vrlo drag. Bez obzira što nisam navijač Hamdije jako mi je drago zbog njegovog uspjeha. Također mi je drago da je i Vettel u toj istoj utrci podsjetio zbog čega ima 4 naslova prvaka. Nekako se sve poklopilo i ispalo je super. 11 naslova prvaka i puno rekorda u jednom kadru. :klanjam:
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Alen13ASC je napisao/la: 17.11.2020., 19:18 Kad god se spomene Schumacher i Lewisovo obaranje rekorda prođe mi kroz glavu kako bi bila lepa gesta porodice Schumacher da omogući Lewisu pristup samom Michaelu ali dođe mi jako teško jer bi Lewis gledao u poluživi leš. O bože što mi to slama srce :(

Isuse, 7 godina u onakom stanju. Mora da mu je svaki mišić atrofirao :( Ne mogu više pisati, majko moja...
Bože... speechless

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Frantic je napisao/la: 17.11.2020., 10:37 Pa da.
Pored dizalice koja diže bolid, kvaka i jeste u zelenoj zastavi.
Dobro, autor fotografije je trebao uokviritu i ovaj divni zeleni panel.
Meni se čini da je to situacija u kojoj Gia vraćaju na stazu dok traju izvidnički krugovi prije dolaska na grid.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
wapi je napisao/la: 18.11.2020., 22:08
Frantic je napisao/la: 17.11.2020., 10:37 Pa da.
Pored dizalice koja diže bolid, kvaka i jeste u zelenoj zastavi.
Dobro, autor fotografije je trebao uokviritu i ovaj divni zeleni panel.
Meni se čini da je to situacija u kojoj Gia vraćaju na stazu dok traju izvidnički krugovi prije dolaska na grid.
Može biti :misli:
Opet, ne bi trebalo biti zeleno. :neznam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Alen13ASC je napisao/la: 17.11.2020., 19:18 Kad god se spomene Schumacher i Lewisovo obaranje rekorda prođe mi kroz glavu kako bi bila lepa gesta porodice Schumacher da omogući Lewisu pristup samom Michaelu ali dođe mi jako teško jer bi Lewis gledao u poluživi leš. O bože što mi to slama srce :(

A dobro jel ima bar nekih neslužbenih informacija onstanju njegovom??
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Majki2111 je napisao/la:

A dobro jel ima bar nekih neslužbenih informacija onstanju njegovom??
Sve žuti tisak... Zadnje što sam pročitao jest da ga je posjetio Todt i da jedino očima može komunicirati.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡