croatic f1 je napisao/la: 22.08.2020., 17:35
Ja sam imao 32/33, zeznuo me jedino Trulli, ja sam stavio Barrichella, a za Ricciarda me isto iznenadilo da mu je to posljednji.
Napravio sam istu grešku
Potpuno sam zaboravio da Trulli postoji.
Mene je jednostavno prvo povuklo na Barrichella, taman si mislim neki podij sa Stewartom '99., zadnji s Brawnom '09., nema šanse da bi mi Trulli pao na pamet. Baš glupa greška, uspjeli smo fulati devetog najbržeg vozača u zadnjih 40 godina
Meni je Trulli pao odma na pamet jer se sećam da sam negde čitao a možda baš i ovde neku kolumnu kako je Prost GP bio jak u nekom periodu pa su padali s formom i možda je baš ta 1999 ključna i setim se lude utrke "koju niko nije hteo završiti". A za Barrichella znam da mu je ona pobjeda na Italiji poslednja jer sam nedavno gledao pregled sezone 2009.
Ja sam inače iskreno rečeno imao 28/33 ali bila bi 33/33 da nije bilo greške s slovima i tipfeler kreatora kviza glede Alonsa i zaboravljene uspehe iz 2014.
Jesu malo sjebali sa Alonsom, ali mao što reče @croatic, opet je bio jedini mogući.
Trulli nije bio problem, Wurza takođe zveknuo bez trunke razmišljanja.
Petrov i Kobayashi su mi bili najkritičniji.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la:Jesu malo sjebali sa Alonsom, ali mao što reče @croatic, opet je bio jedini mogući.
Trulli nije bio problem, Wurza takođe zveknuo bez trunke razmišljanja.
Petrov i Kobayashi su mi bili najkritičniji.
Đeš njih dvojicu zaboravit?
Nulirah ga iako sam se pomučio dok skontah kako se ispravno Barikelo piše...
Fora kviz, pogadjate jesu li zavoji udesno ili ulijevo. Imaju sve staze ali Monaco je Monaco. Ja sam u prvom pokusaju dosao do Piscine i nestalo je vremena.
U svijetu auto utrka teško da postoje dvije različitije staze nego Makao i Indy.
Koji se vozač jedini može pohvaliti da je osvojio i VN Makaa i Indy 500?
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zekohonda je napisao/la: 24.09.2020., 10:31
sekunda i po mi je trebala.
btw., nakon što sam pogledo tvoju pobjedničku potjeru odlučio sam se konačno prijavit i uzet srednju ponudu.