AlkY je napisao/la: 11.10.2020., 21:41
McLaren stvarno raznovrsan .
Jos da pocnu proizvoditi McLaren odreske , kupujem paket odmah
Mclaren pašteta, Mclaren čokoladice, kuhala za vodu, madraci, donji veš, ulošci, burgije, posuđe, .....
Mclaren supermarketi - velika vikend akcija 20% na svo voće i povrće
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
gdje su stari forumasi Zeus, given2drive, choobra, joker, stari lisac i drugi? jel netko zna ista o njima zasto vise nisu na forumu? zeus je bio aktivan jos na gp1 zajedno sa alenom pri kraju najboljih dana tog portala, given je isto bila puno aktivna, ali je izgleda puls bas i nezanima. a choobra je bio radio neke 1:1 makete bolida f1, jel zna netko gdje je on
O bože koj stravičan san sam sanjao juče. Kao neka utrka u 2020 se dešava, dešavaju se lepe borbe kad ono kamera naglo prebaci kadar kad ono Lewisov bolid prevrnut. Pokazuju snimku i lepo se vidi kako ga je neko klepio i prevrnuo. Izađe SC i neki redar pretrči stazu i Seb ga pregazi. Seb urlikne na TR "Aaaaaarrrh" i više ništa ne progovara. Ulazi u garažu a vidi se da je bolid sav krvav, on skida kacigu i HANS te spušta na pod te seda na onu stolicu u garaži i možeš mu videti na faci pogled u prazno.
Zašto sanjam ovajav san pre Imole? Sav sam se naježio. Prošli put kad sam sanjao ovako intezivan san desila se luda Monza i Mugello. Ne želim još jednu ludnicu u trećoj talijanskoj stazi. Ide mi na živce činjenica da se Ideov i Albersov udes može desiti jer je sredina poretka jako luda.
Zašto sanjaš ovakav san prije Imole? Pa jednostavno je, puno pratiš F1, doživljavaš to na neki svoj način, stalno misliš o tome jer si takav tip, voliš maštat pa ti se to zato i događa. E sad zašto negativna konotacija, teško je reći, više je varijacija. Zabrinutost, neki nemili događaj u zadnjih par dana i sl.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Explorer je napisao/la: 29.10.2020., 22:42
Zašto sanjaš ovakav san prije Imole? Pa jednostavno je, puno pratiš F1, doživljavaš to na neki svoj način, stalno misliš o tome jer si takav tip, voliš maštat pa ti se to zato i događa. E sad zašto negativna konotacija, teško je reći, više je varijacija. Zabrinutost, neki nemili događaj u zadnjih par dana i sl.
Upravo to, hvala na razumevanju. Fora je u tome što već godinama praktikujem lucidan san ali u takvoj predivnoj kontroli da ponekad pustim san da se sam odvija kako spada a da u pravim momentima preuzmem kontrolu. Tipa sanjam oluju i tornada te recimo odem u kuću nešto pa izađem kad ono duga se ukaže. A ponekad izgubim kontrolu pa bizarno pustim sebe da "gledam film" u smislu da sam svestan u snu ali kao paralizovan i nemam kontrole pa onda sanjam takve neke bizarne F1 utrke ili tučem nekoga. Uglavnom na internetu čitam kako ljudi kad sanjaju kako nekog udaraju da su im ruke kao od papira i lebde te ne mogu udariti osobu. Ja s druge strane sve suprotno, toliko nasilno zna biti da se trgnem iz sna pa popijem vode.
Na Interlagosu poginuo brazilski moto prvak. Slučajno naletio na video i nemam riječi. Kakav užas :-(
Da je barem kao Vinales skočio s motora...da bar je :-(
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.